Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی‌اصغر قاسمیان امروز در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهرستان دهاقان اظهار کرد: بسیاری از شهرستان‌ها در اجرای این طرح جلوتر از ما بوده و حتی تسهیلات را هم دریافت کرده‌اند اما ما امروز نخستین جلسه این طرح را برگزار کردیم و باید از ظرفیت‌ها به خوبی در این راستا استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید از تسهیلات و تخفیفات و همه ظرفیت‌های این طرح استفاده کنیم تا عقب‌ماندگی شهرستان در این زمینه جبران شود خاطرنشان کرد: هدف طرح بازآفرینی پایدار شهری پیشگیری، احیا و نوسازی است و از همه دستگاه‌ها تقاضای مشارکت و همکاری دارم.

فرماندار شهرستان دهاقان گفت: با بیان اینکه مسأله بوم‌گردی در دهاقان به عنوان میثاق مطرح شد، اعلام کرد: سند توسعه شهرستان ابلاغ و رویکردهای سند مشخص شده و یکی از کارگروه‌های تخصصی با موضوع گردشگری و بوم‌گردی برگزار شد زیرا گردشگری در اولویت قرار دارد و مسأله بوم‌گردی به عنوان میثاق مطرح شد.

قاسمیان تصریح کرد: مسائل حوزه گردشگری که برای شهرستان دهاقان از اهمیت خاصی برخوردار بوده با موضوع بازآفرینی پایدار شهرستان دهاقان رابطه تنگاتنگی دارد که به همکاری و پویایی در عملکرد نیاز دارد تا کار به سرانجام برسد.

در ادامه عضو شورای اسلامی شهردهاقان ،قنوات را مشکلی برای بازسازی بافت فرسوده دانست و اذعان کرد: دهاقان از 6 رشته قنات برخوردار است و در زیر این بافت‌های فرسوده قنات وجود دارد که همین امر کار را با مشکل مواجه می‌کند.

عبدالرحیم عناقه خاطرنشان کرد: خیابان صدرالعلما که از طرح بازآفرینی پایدار رد شده شهرداری برای خرید زمینهای این خیابان مجبور شد کل زمین‌های شهرداری را بدهند تا توافق انجام شود.

شهردار دهاقان نیز در این جلسه اظهار کرد: ما در اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری جزو آخرین شهرستان‌ها قرار داریم و باید تلاش زیادی داشته باشیم و استان هم به ما کمک کند تا به نتیجه مطلوب برسیم.

محمد لطفی احیا و بازسازی شهر را هدف اصلی طرح بازآفرینی پایدار  شهری دانست و افزود: هدف این طرح ایجاد هم‌افزایی بین دستگاه‌ها، تسریع در روند، احیا و بازسازی شهر است.

وی با بیان اینکه در طرح بازآفرینی پایدار شهری زندگی مردم ارتقاء می‌یابد، خاطرنشان کرد: توسعه همه‌جانبه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای ارتقای زندگی مردم در این طرح گنجانده شده است.

شهردار دهاقان با بیان اینکه این طرح با رویکرد شهرسازی ایرانی، اسلامی تهیه شده، اعلام کرد: طرح بازآفرینی پایدار با هدف جلب همکاری و مشارکت دستگاه‌ها به منظور حفظ حقوق شهروندی و بازیابی هویت شهری و مدیریت یک‌پارچه و ایجاد وحدت رویه بین عوامل با رویکرد شهرسازی ایرانی اسلامی تهیه شده و به تصویب دولت رسیده و در آینده تدابیر پیشگیرانه و بازآفرینی پایدار برای احیا و نوسازی مستلزم اتخاذ سیاست‌های چندوجهی در حوزه عمران و خدمات مسکن بوده که انجام این وظیفه به تنهایی از عهده یک دستگاه بر نمی‌آید و باید تعهد مشترک و هماهنگی همه دستگاه‌ها در سطوح ملی، استانی و شهرستانی با همکاری مردم صورت گیرد.

وی از 59 هکتار بافت فرسوده در دهاقان خبر داد و اذعان کرد: این بافت فرسوده شامل محله قلعه، محله نو، محله ارباب و بازار قدیمی می‌شود.

 

انتهای پیام/م

 

جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهرستان دهاقان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد

تین نیوز

تاکنون در ۹۶ شهر، ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان در قالب های بافت فرسوده، تاریخی، سکونتگاه و هم پوشانی ها شناسایی شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وحید داعی مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون برای اولین بار در کشور در مجموع از ۹۶ شهر دارای محلات هدف، طرح بسته های تشویقی بومی علاوه بر بسته تشویقی ۱۹ بندی وزارت راه و شهرسازی برای ۹۲ شهر بصورت خاص با محوریت اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل، شهرداری های سطح استان و معاونت شهرسازی و معماری اداره کل با راهبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، در کمیسیون ماده ۵ استان به تصویب رسید و اعمال تخفیفات و تسهیلات این بخش به متقاضیان در حال اجراست.

داعی اظهار کرد: انتظار می رود نرخ نوسازی در بافت های فرسوده و ناکارآمد این شهرها به دلیل وجود مشوق های کالبدی به همراه سایر مشوق های مالی و اداری، افزایش یابد.

وی تدقیق محدوده های هدف بازآفرینی را از دیگر اقدام های این اداره کل در سال جاری برشمرد و گفت: محدوده و محلات هدف بازآفرینی شهر در سه گونه بافت تاریخی، بافت ناکارآمد میانی و سکونتگاه غیررسمی بر اساس مصوبات اخیر کمیسیون ماده ۵ استان، بررسی و در سامانه سینام بارگذاری شد.

انتشار اینفوگرافی بسته های تشویقی بومی هر شهر از هفته آینده

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی با بیان این که شرکت بازآفرینی شهری ایران به دلیل داشتن رویکرد مردمی سازی تجربه مشارکت مردمی را دارد و در این مسیر نوپا نیست و می توانیم به عنوان پیشرو در این مسیر ثابت قدم باشیم.

سمانه نصرالهی اعلام کرد مردمی سازی سه عنصر اصلی دارد، وی در این باره توضیح داد: ساکنان و مالکان واحدهای فرسوده، سازنده ها و حلقه های میانی سه رکن اصلی مردمی سازی هستند و این نکته را باید مد نظر داشت که در این رویکرد کار باید توسط خود مردم و برای مردم انجام شود.

نصرالهی با اشاره به این که در حال حاضر در ۹۶ شهر استان و بینالود محدوده های هدف بافت های فرسوده شناسایی و بر روی سامانه ستاد ملی بارگذاری شده است امکان ساخت و ساز و استفاده از تسهیلات بازآفرینی شهری برای کلیه ساکنین و مالکین بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری مهیا می باشد.

وی عنوان کرد:  بسترسازی، تسهیل گری (تکمیل و تدوین بسته های تشویقی) رفع موانع و بهبود دهنده بودن چهار نقش مهم شرکت در راستای نوسازی مسکن در بافت های فرسوده محسوب می شود.

نصرالهی در پایان با تاکید بر اهمیت و تاثیر اطلاع رسانی مردمی، از کلیه فعالان محلات خواست تا هم راستا با ادارات و سازمان ها با اطلاع رسانی میدانی، تخفیفات و تسهیلات مصوب شده را به آگاهی ساکنان محلات هدف برسانند.

وی اعلام کرد: با توجه به تهیه اینفوگرافی تسهیلات مصوب ویژه هر شهر از انتشار داده ها در فضای مجازی از هفته آینده خبر داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • وعده صادق مبدأ امنیت شد
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • لزوم جبران عقب‌ماندگی صنعت برق آذربایجان شرقی
  • ضرورت جبران عقب‌ماندگی های صنعت برق با اقدامات جهشی
  • ساخت بیش از ۱۵۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی شروع شده است
  • شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی