Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ یک هفته نامه معروف آلمانی در مطلبی انتقادی درباره اولین سخنرانی سالانه ترامپ، وی را عامل جدایی آمریکا ارزیابی کرد.
هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی انتقادی به اولین سخنرانی سالانه "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا درباره شرایط ملت پرداخته و نوشت: ترامپ می خواست با سخنرانی خود درباره شرایط ملت آمریکایی ها را متحد کند؛ البته وی عکس آن را بدست آورد و شکاف بین جمهوریخواهان و دموکرات ها را بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکثر دموکرات ها برای ترامپ دست نمی زدند و حداقل 14 نفر آن ها در زمان سخنرانی حضور نداشتند و سخنان ترامپ را تحریم کردند.

همانطور که کاخ سفید اعلام کرده بود موضوع اصلی سخنرانی ترامپ وحدت بود. در هر حال آمریکا هرگز تا این اندازه در چندین دهه گذشته از هم گسیخته نبوده است و 61 درصد آمریکایی ها ترامپ را مسئول اصلی این اوضاع می دانند. محبوبیت وی در بین شهروندان آمریکایی به پایین ترین نقطه خود رسیده است.

ترامپ در همان ابتدای سخنانش اعلام کرد که من همه را به این مسئله فرامی خوانم که اختلافات را برطرف کرده و یک معنی مشترک پیدا کرده و وحدتی را که ما نیاز داریم ایجاد کنند. اما محتوای این سخنرانی که با هشتاد دقیقه رکورد بالای زمانی را بدست آورد همواره در راستای نقض این درخواست ترامپ بود.

ترامپ در این سخنرانی مجددا بر شعارهای ملی گرایانه از جمله ایده اول آمریکای خود تاکید کرده و در این راستا به موفقیت های خود از جمله طرح اصلاح مالیات ها اشاره کرد.

اشپیگل همچنین به سیاست ها و اظهارات تحقیر آمیز ترامپ علیه مهاجران و مقایسه آن ها با باندهای قاتل اشاره کرد.

این هفته نامه آلمانی در ادامه همچنین نگاه انتقادی به سخنان ترامپ در اولین سخنرانی اش درباره شرایط ملت در عرصه سیاست خارجی انداخته و نوشت: ترامپ در بخش سیاست خارجی هم به دستاوردهایی که به زعم وی موفقیت محسوب می شدند اشاره کرده و به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل را به عنوان اقدام بزرگ اولین سال ریاست جمهوری خود ارزیابی کرده و همین طور زیر سوال قرار دادن توافق هسته ای با ایران را. وی همچنین اعلام کرد که بازداشتگاه بحث برانگیز گوانتانانو باید باز بماند و همچنین مبارزان داعش باید در این زندان ها حبس شوند.

وی همچنین همه کشورهایی که سیاست خارجی آمریکا را مورد انتقاد قرار می دهند به کاهش کمک های مالی از طرف آمریکا تهدید کرد. ترامپ مجددا وعده مذاکرات درباره قراردادهای تجاری به زعم خود ناعادلانه با دیگر کشورها از جمله چین را داد.

اشپیگل همچنین به ابزار قرار گرفتن شخصیت های خصوصی و برخی مشاغل برای تبلیغات اهداف ترامپ در طول سخنرانی وی که بی سابقه و شرم آور بود اشاره کرد.

این هفته نامه آلمانی در بخش دیگری از این مطلب نوشت: ترامپ در این سخنرانی اعلام کرد که اگر همه آمریکایی ها در کنار هم قرار گیرند ما می توانیم همه چیز بدست آوریم.

اما بعد از این سخنرانی همچنان این تردید وجود دارد که آیا در موضوعات مهمی مانند مهاجرت همکاری های بین حزبی وجود خواهد داشت. در پاییز سال جاری میلادی انتخابات کنگره در این کشور برگزار می شود و شواهد نشان می دهد که دموکرات ها و جمهوریخواهان همچنان رو در روی هم مبارزه خواهند کرد.

برخی دموکرات ها در اولین واکنش ها به سخنرانی ترامپ بسیار آن را مورد انتقاد قرار دادند. سناتور "برنی سندرز"، که احتمالا در انتخابات ریاست جمهوری بعدی رو در روی ترامپ بایستد اعلام کرد که ترامپ در سخنرانی خود به موضوعات مهمی مانند دگرگونی آب و هوا و یا امنیت اجتماعی نپرداخت.

اشپیگل در بخش پایانی این مطلب نوشت: ترامپ به ندرت این ژست خواهان اتحاد در آمریکا را مدت طولانی بتواند حفظ کند و معمولا چند روز بیشتر طول نمی کشد که وی مجددا توئیت های خشمگینانه ای را علیه مخالفان خود منتشر می کند. جو سیاسی در واشنگتن مسموم باقی می ماند و به زودی مناقشات بر سر مسائلی مانند روسیه دوباره بالا می گیرد.

ترامپ و جمهوریخواهان تقریبا به طور روزانه حملات خود به اف بی آی و مقامات بلند پایه در وزارت دادگستری را تشدید می کنند و آشکارا تلاش می کنند اعتبار تحقیقات آن ها را زیر سوال قرار دهند. پس آمریکا در برابر تهدید یک بحران قانون اساسی سخت قرار دارد.
  منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • ببینید | نگاه زاکانی رو به دوربین صداوسیما در هنگام سخنرانی رئیسی سوژه شد!
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین