Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@23:44:01 GMT

مدت نگهداری گوشت و مرغ در فریزر؟

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۲۵۶۸

یک متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز را ۲۴ ساعت و مرغ را ۱۲ ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا ۲ روز آن‌ها را مصرف کرد چراکه نگهداری بیش از حد آن‌ها سبب بروز مشکلات گوارشی، مسمومیت و بروز اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود. ناطقان: دکتر مرتضی صفوی درباره زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد را در فریزر نگهداری کرد، اظهار کرد: معمولا بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف، گوشت قرمز فریز شده را از فریزر خارج و در ظرف مخصوص فلزی در یخچال گذاشت تا به آرامی یخ آن آب شود و خون آبه گوشت که حاوی مواد مغذی است، از بین نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه گوشت مرغ نیز بهتر است ۱۲ ساعت، ماهی و میگو ۸ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج شوند، افزود: نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب شده تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.
صفوی خاطرنشان کرد: وجود دماسنج در فریزر ضروری است چراکه انواع گوشت را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد، اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در دمای ۱۲ درجه زیر صفر می‌توان تا حدود ۶ ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.
وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت ۶ تا ۱۲ ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده ۴ تا ۱۲ ماه، اردک ۶ ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها ۳ تا ۴ ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.
صفوی تاکید کرد: البته این زمان به طور کلی برای شرایطی است که دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد، گوشت خون‌آبه نداشته باشد و در کیسه نایلونی مناسب نگهداری شود که تماسی با هوا ندارد.
این متخصص تغذیه یادآور شد: اگر گوشت از حالت منجمد خارج شود حتما باید بر اساس نوع گوشت هرچه سریع‌تر آن را مصرف و از انجماد دوباره آن خودداری کرد، زیرا آهن و ویتامین‌های گوشت از دست می‌رود و حتی در طولانی مدت فرد را مستعد بیماری‌های گوارشی، اسهال و استفراغ شدید می‌کند.
برچسب ها: فریزر ، گوشت ، مرغ ، نگهداری

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست

‌سرپرست مرکز اسناد جنوب‌شرق، گفت: شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست و مردم می‌توانند این اسناد را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود. - اخبار استانها -

ریحانه شهیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت نوزدهم اردیبهشت سالروز ولادت محمد بن یعقوب کلینی، اظهار داشت: این روز در تقویم ما با عنوان «روز اسناد ملی و میراث مکتوب» نامگذاری شده است و ما در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در دو بخش کتابخانه‌ها و بخش اسناد کار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در استان‌ها بیشتر در حوزه اسناد کار می‌کنیم و بخش عمده کار ما در حوزه اسناد تاریخی است که در دست مردم قرار دارد، گفت: واقعیت این است که شرایط حفظ و نگهداری این اسناد در خانه‌ها مناسب نیست و ممکن است به علت عناصر طبیعی در معرض آسیب قرار گرفته و در اثر مرور زمان از بین بروند.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با بیان اینکه سازمان اسناد ملی براساس ضوابط و استانداردهای بین‌المللی، فضایی را برای نگهداری این اسناد فراهم کرده است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم کسانی که اسناد تاریخی در اختیار دارند برای حفظ و نگهداری بهتر آن را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر وظیفه ما در حوزه اسناد دولتی است، گفت: اسناد دولتی پس از پایان یافتن کار آنها، مورد ارزیابی قرار گرفته و اسنادی که واجد ارزش تاریخی هستند به سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتقل شده و اسناد فاقد ارزش امحا می‌شوند.

شهیدی با بیان اینکه کار ما در حقیقت نگهداری و حفظ از اسنادی است که میراث مکتوب ملت ما محسوب می‌شوند، ادامه داد: اسناد تاریخی خیلی مهم و چند صد ساله‌ای در اسناد و کتابخانه ملی داریم که تلاش می‌کنیم این اسناد را در بهترین شرایط نگهداری کنیم.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با اشاره به اینکه ما در حقیقت یک مجموعه خدماتی هستیم و در حوزه هم به مردم و پژوهشگران ارائه خدمات داریم، گفت: تلاش می‌کنیم تا با ارائه مشاوره به مردم از آسیب رسیدن به اسناد و گنجینه‌های تاریخی کشورمان جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه از پژوهشگران حوزه‌های مختلف دعوت می‌شود که با حضور در این مرکز از منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی استفاده کنند، ادامه داد: کتابخانه مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور یک کتابخانه تخصصی تاریخ، الهیات و کتابداری است که در خدمت مراجعه‌کنندگان قرار دارد.

شهیدی  از برگزاری آیین گرامیداشت هفته اسناد ملی روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این آیین با همکاری دانشگاه بین‌المللی شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه شکل جنگ‌ها را در آینده تغییر می‌دهد؟
  • زنان در دوراهی کار و خانه
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه