Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: موثرترین راه جلوگیری از شکار پرندگان در هورالعظیم فرهنگ سازی و آموزش به شکارچیان است.

به گزارش ایرنا حسن آقاشیرمحمدی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از تالاب هورالعظیم و سایت های پرنده نگری به خبرنگاران گفت: تنها روشی که در کاهش شکار پرندگان در هورالعظیم جواب می دهد فرهنگ سازی است در غیر این صورت هر چقدر که شکارچیان غیرمجاز جریمه شوند باز هم اثری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این که لازمه شکار مجوز است افزود: شکارچی باید آگاه باشد و قبول کند که در فصل زاد و ولد پرنده کمیاب را شکار نکند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: شکارچیان قبلا مرام داشتند و در فصل زاد و ولد شکار نمی کردند همچنین با پرنده ماده کاری نداشتند اما الان به شکارکش تبدیل شده اند و هر شکاری می بینند را میزنند.
وی با بیان اینکه از ابتدای بهمن سال جاری تاکنون 16 شکارچی غیرمجاز در خوزستان دستگیر شده و خوزستان رتبه یک کشور را در کشف سلاح غیرمجاز به خود اختصاص داده است گفت: بسیاری از این افراد برای چندمین بار دستگیر می شوند لذا ضرورت دارد به علت تکرار جرم برخورد شدیدتری با آن‌ها صورت گیرد.
آقاشیرمحمدی ادامه داد: قوانین این حوزه حمایت خوبی از محیط زیست نمی کند چراکه وقتی برای متخلفی که چند بار یک جرم را تکرار کرده نامه ای به منظور حبس آنها به دادگاه ارسال می کنیم به دلیل قابل خرید بودن زندان دستگیری نیز بی اثر می شود.
وی با بیان این که تالاب‌های خوزستان زیستگاه پرندگان هستند بیان کرد: با توجه به وسعت زیاد تالاب ها، تعداد کم نیروی انسانی و نبود امکانات کافی کنترل همه تالاب میسر نیست برای همین همیشه عده ای موفق به شکار غیرمجاز پرندگان می شوند و آنها را در بازارهایی مثل بازار کیان اهواز به فروش می رسانند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: شکارچیان به سه نوع شکارچی گردشگر ، شکارچی دام گذار و شکارچی معیشتی تقسیم می شوند که موفق شده ایم شکارچیان غیرمجاز گردشگر را به صفر برسانیم.
وی افزود: همچنین تجهیزات شکارچیان دام گذار و شکارچیان معیشتی را در حد امکان توقیف می کنیم اما به صفر رساندن آن فعلا غیرممکن است.
به گزارش ایرنا بنابراین گزارش، انواع پرندگان آبزی و کنار آبزی از جمله انواع مرغابی از جمله خوتکا، نوک پهن، گیلار، مرمری، بلوطی، تنجه، فیلوش، آنقوت، غاز خاکستری، انواع حواصیل ها، انواع آبچیلیکیان، سلیمیان، باکلان ها، پلیکان، چنگر، لک لک و درنا به تالاب های خوزستان مهاجرت می کنند.
سال گذشته 235 هزار و 580 قطعه پرنده در خوزستان شمارش شده بود که نسبت به تعداد 188 هزار و 969 قطعه در سال 94، رشد 25 درصدی داشت.
شکارچیان پرندگان مهاجر علاوه بر روش صید زمینی به ناممحمیه که پرندگان را در دسته‌های بزرگ و در گونه های مختلف به دام می‌اندازد ، به پاشیدن دانه‌های سمی هم متوسل می شوند که بسیار خطرناک واز نظر بهداشتی هم مردود است.

7164/6002
خبرنگار: عاطفه جوادی**انتشار: کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است

شهردار شهرکرد گفت: موضوع تخلفات ساختمانی مسئله مهمی است که نیازمند هم‌افزایی تمام دستگاه‌های مسئول است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین واحدیان، امروز_شنبه هشت اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد با معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان که از لحاظ اصول شهرسازی در هر شهری تأثیرگذار است، بحث رسیدگی به شکایات مرتبط با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و پیشگیری از وقوع تخلفات در شهر است که اگر مدیریت و ساماندهی نشود می‌تواند عواقب نامطلوبی برای شهروندان و شهر داشته باشد.

وی افزود: برای اینکه نظامی در شکل‌گیری شهر ایجاد شود ضوابطی در حوزه طرح تفضیلی شهرسازی تدوین می‌شود و با همکاری کمیسیون ماده ۵ برای کل شهر و بعضاٌ برای پهنه‌هایی از شهر تصمیماتی گرفته شد که در صورت تأیید و تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی در تهران اجرایی می‌شود.

شهردار شهرکرد اضافه کرد: شهرداری شهرکرد از سال گذشته تاکنون از ارسال لایحه به صورت موردی در کمیسیون ماده ۵ خودداری کرده و سعی بر این است ضوابط برای عموم مردم برقرار باشد.

واحدیان با اشاره به نظارت واحد اجراییات در بدو وقوع تخلفات ساختمانی تصریح کرد: دستگاه قضائی با متخلفین ساخت‌وساز غیر مجاز برخوردهای جدی می‌کنند که قابل تقدیر است.

وی تاکید کرد: سامانه ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز و تصرفات غیر قانونی است.

عزم جدی دستگاه قضائی برای مقابله با تخلفات ساختمانی

مهدی عسگری، معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، در این جلسه اظهار کرد: بسیاری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهر در شب اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند نظارت جدی‌تر و هماهنگی بیشتر نیروی انتظامی و واحد اجراییات شهرداری است.

وی گفت: تشدید برخورد جدی با متخلفین ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرکرد توسط دستگاه قضائی تشدید می‌شود.

معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: دستگاه قضا و دادستانی به دنبال مچ‌گیری نیستند، اما از سویی متولیان جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیز باید طبق قانون به وظایف خود عمل کنند.

عسگری با اشاره به تشدید برخورد جدی دستگاه قضائی با متخلفان ساخت‌وسازهای غیرمجاز افزود: از این پس آرای صادره مبنی بر قلع و قمع باید اجرایی شود و همکاری و تعامل بیشتر نیروی انتظامی با واحد اجراییات شهرداری، جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز ضروری است.

کد خبر 748467

دیگر خبرها

  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • ثبت تصاویری خاص از شکار و شکارچی!
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم