Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی در گفت و گوی ویژه خبری شبکه استانی با موضوع سفر ریاست جمهوری به استان کرمان افزود: رقم پروژه های قابل افتتاح یا کلنگ زنی در استان کرمان، رقم بسیار بزرگی است که در کشور کم نظیر است.
وی با بیان اینکه در این دوره از سفر استانی ریاست جمهوری، 16 نفر از مقامات کشوری در شهرستانها حضور خواهند یافت، گفت: در دور دوم سفرهای استانی ریاست جمهوری، پس از استان سیستان و بلوچستان، کرمان میزبان کاروان تدبیر و امید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه استان کرمان، قابلیت های اقتصادی بسیار مهم ملی دارد عنوان کرد: تحقق زنجیره فولاد را در دولت تدبیر و امید در استان کرمان آغاز کرده ایم که این پروژه ها پیشرفت بسیار خوبی داشته است.
رزم حسینی از افزایش تولید گندله در استان کرمان از پنج میلیون تن به 15 میلیون تن سخن به میان آورد و اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تولید آهن اسفنجی را در استان نداشته ایم و در حال حاضر 3.6 میلیون تن آهن اسفنجی در کرمان تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه فولادی را با حضور ریاست جمهوری افتتاح خواهیم کرد گفت: کارخانه گندله سازی با ظرفیت سه میلیون تن یکی از پروژه های بسیار مهم استان کرمان است.
وی عنوان کرد: سه هزار و 400 میلیارد تومان پروژه نیز در شهرستان رفسنجان افتتاح می شود.
استاندار کرمان گفت: بزرگترین خط ریلی جاسک - کهنوج - جیرفت و بم به شبکه سراسری متصل می شود که امیدواریم فردا آغاز عملیات اجرایی آن را داشته باشیم.
وی ادامه داد: هچنین امیدواریم در سفر ریاست جمهوری به استان کرمان، خط ریلی کرمان - بردسیر - سیرجان نیز افتتاح شود.
استاندار کرمان در ادامه سخنان خود به دستاوردهای انقلاب اسلامی در این استان اشاره و بیان کرد: آئین های گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از فردا در کرمان آغاز می شود و این برنامه ها به صورت گسترده در سطح استان برگزار می شود.
وی اظهار کرد: در 22 بهمن ماه امسال، نیازمند حضور پرشورتر مردم هستیم و مردم باید برای دفاع از این نظام که متعلق به آنها است حضور پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه استان کرمان تفاوت های اساسی با دوران قبل از انقلاب دارد، گفت:درقبل از انقلاب نیروگاه برق نداشته ایم و با ژنراتور در برخی شهرها برق وجود داشت، اما امروز سه هزار و 400 مگاوات برق در این استان تولید می شد و این در حالی است که در قبل از دولت یازدهم 600 مگاوات برق کمبود داشتیم که امروز اضافه تولید نیز داریم.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه 75 درصد روستاهای استان دارای گاز هستند، گفت: در حوزه زیرساخت ها نیز رشد بسیار خوبی داشته ایم و اکثر روستاها راه آسفالته، آب، برق و سایر امکانات زیر ساختی را دارند.
وی اظهار کرد: در حوزه سلامت دو بیمارستان داشته ایم که امروز در تمامی شهرستان ها نیز بیمارستان داریم.
وی یادآور شد: در حال حاضر چهار هزار تخت بیمارستانی در استان کرمان فعال است و هزار و 800 تخت نیز در دست ساخت است که کار ایجاد آنها در دولت یازدهم انجام شده است.
وی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب 825 دانشجو و یک موسسه آموزش عالی در استان کرمان وجود داشته است، گفت: در حال حاضر 110 دانشگاه و موسسه آموزش عالی با پنج هزار عضو هیات علمی در این استان فعالیت دارند.
وی به توسعه فرودگاهی در استان کرمان نیز اشاره و بیان کرد: در حال حاضر برای 185 کشور در فرودگاه استان کرمان ویزا صادر می کنیم و فرودگاه های موجود استان به صورت مستمر پروازهای داخلی و خارجی را انجام می دهند.
استاندار کرمان یادآور شد: در دوران قبل از انقلاب، هیچ اثر تاریخی ثبت جهانی یونسکو نداشته ایم که الان پنج اثر ثبت شده داریم که سه مورد در دولت تدبیر و امید ثبت جهانی شده است.
وی عنوان کرد: بری فروش 52 هزار متر مربع فرش در این دولت قرارداد بسته ایم که این میزان سفارش در کشور بی نظیر است و تاکنون سه هزار مترمربع تحویل شده است.
وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی در این سرزمین هزینه های زیادی برای استقلال، آزادی جمهوریت و اسلامیت داده ایم و همه باید دست به دست هم دهیم تا این نظام را حفظ کنیم.
وی خاطرنشان کرد: البته با وجود تمامی اقدامات انجام شده، کاستی هایی نیز وجود دارد که با همگرایی و وحدت باید این کاستی ها را برطرف کنیم.
رزم حسینی با بیان اینکه جمعیت نسبت به قبل از انقلاب 2 برابر شده است، گفت: در سال 56 میزان شغل ایجاد شده در استان هزار مورد بوده ست که در سال گذشته بالای 46 هزار شغل ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در تولید خودرو اتفاقات بسیار خوبی در استان کرمان انجام شده است، گفت: شمار خودروهای تولیدی در استان کرمان از 42 هزار دستگاه در قبل از انقلاب اسلامی ایران به 99 هزار دستگاه افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: فرش تولیدی استان کرمان نیز از 150 هزار مترمربع به 251 هزار مترمربع رسیده است.
وی ادامه داد: طرح بسیار مهم همیاران آب را نیز برای حفاظت از منابع آب و خاک اجرایی کرده ایم که در کشور بی نظیر است.
استاندار کرمان گفت: در حال حاضر 47 هزار هکتار آبیاری تحت فشار را در استان کرمان داریم که بخش زیادی از آن در دولت های یازدهم و دوازدهم انجام شده است.
وی به طرح های انتقال آب نیز اشاره و بیان کرد: در سفر اول ریاست جمهوری نقشه آب استان تصویب شد که در دست اجرا است و در این زمینه باید از پیگیری های ریاست جمهوری تقدیر کنم.
رزم حسینی گفت: طرح انتقال آب از خلیج فارس را نیز داریم که در دولت قبل 15 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امروز بالغ بر 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به تامین سه میلیارد دلار تامین مالی پروژه ها به صورت فاینانس، افزود: ضمن اینکه صادرات استان دو برابر افزایش داشته است، در سال گذشته 46 هزار و 455 شغل پایدار در استان کرمان ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه نرخ مشارکت در دولت یازدهم از 30.5 به 37.4 درصد افزایش یافته است، گفت: افزایش نرخ مشارکت اقتصادی به معنای امیدواری مردم به توسعه اقتصادی است.
رزم حسینی ادامه داد: متوسط شغل ایجاد شده پس از انقلاب، 23 هزار بوده است که سال گذشته 46 هزار شغل در استان کرمان ایجاد شده است و البته تعدادی جویندگان کار داریم که باید ظرفیت های استان را احیا کنیم تاظرفیت های شغلی استان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین کارخانه پلاسمای خون کشور را در استان کرمان در دست احداث داریم که جز پنج شرکت بزرگ دنیا به شمار می رود.
وی با اشاره به در دست اجرا بودن پروژه بزرگ پارک ملی خبر، یادآور شد: در حوزه ایجاد نیروگاه های خورشیدی، بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در کرمان احداث و فعال شده است.
وی بیان کرد: برای تولید 2 هزار مگاوات برق از انرژی خورشیدی در استان کرمان قرارداده بسته ایم و پیش بینی شده که شهر آفتاب را در استان کرمان داشته باشیم.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه معین های اقتصادی سبک نویی در اداره استان کرمان بود، گفت: امیدواریم با همدلی، همراهی و دلسوزی مسئولان این استان روز به روز پیشرفته تر شود.
وی خاطرنشان کرد: برای هر یک از سال های 96 و 97 ، بالغ بر یک هزار و 460 میلیارد تومان برای خود اشتغالی اختصاص یافته است.
با توجه به تغییر زمان سفر رئیس جمهوری به استان کرمان در روز دوشنبه هفته جاری به دلیل شرایط نامساعد جوی، این سفر روز پنجشنبه 12 بهمن ماه انجام خواهد شد.
حجت الاسلام حسن روحانی و تعدادی از وزراء در این سفر ضمن دیدار و گفت و گو با مردم، طرح های مختلفی را افتتاح خواهند کرد.
بر اساس برنامه ریزی انجام شده، این سفر با ورود ریاست جمهوری و هیات همراه به فرودگاه سیرجان آغاز شده و پس از برگزاری آئین استقبال رسمی، ریاست جمهوری در ورزشگاه تختی با مردم استان و سیرجان دیدار و گفت و گو خواهند داشت.
پس از آن دکتر روحانی عازم شرکت صنعتی و معدنی گل گهر شده و از پروژه های این شرکت بازدید و برخی از طرح های صنعتی را در نقاط مختلف استان نیز افتتاح خواهد کرد.
رئیس جمهوری در ادامه این سفر در شورای اداری استان حضور خواهد یافت و پس از آن در نشست خبری با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران خبرگزاری ها و نشریات استان خواهند بود.
جمعی از وزرا در این سفر به نمایندگی از رئیس دولت تدبیر و امید به شهرستان های استان سفر کرده و ضمن دیدار با مردم، طرح های مختلفی را نیز افتتاح خواهند کرد.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار: نجمه حسنی*
7440/3029
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد