Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@18:20:33 GMT

تجاری‌سازی به معنای خصوصی‌سازی موسسه رازی نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۵۱۸۳

تجاری‌سازی به معنای خصوصی‌سازی موسسه رازی نیست

‌رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در تشریح رویکردهای کلی، اهداف و چشم‌اندازهای آتی موسسه با اشاره به ابلاغ سند تجاری‌سازی محصولات موسسه گفت: با توجه به جایگاه موسسه، تجاری‌سازی هیچ‌گاه به معنای خصوصی‌سازی رازی نیست، بلکه تولید استراتژیک و تحقیق همچنان حفظ خواهد شد. 

‌به گزارش ایسنا، دکتر علی اسحاقی در نشست هم اندیشی رئیس و معاونان موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با اعضای هیئت علمی، مدیران، روسای بخش‌ها و کارشناسان موسسه با برشمردن چشم انداز، ماموریت‌ها، اهداف و رویکردهای کلی موسسه، خواستار همگرایی، همکاری، رعایت اخلاق و انصاف، تلاش مضاعف، مسئولیت پذیری و زنده کردن امید و ایجاد نشاط و پویایی در موسسه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه معاونت‌های مختلف موسسه، از معاونان خواست برای دستیابی به این اهداف بکوشند و گفت: رویکردهای کلی این موسسه، درونگرایی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی، برونگرایی و توجه به بازارهای بین المللی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است که در برنامه تمام معاونت‌ها لحاظ شده است.

اسحاقی، حفظ تولیدات جاری موسسه، توسعه دانش فنی فرآورده‌های جدید، مرجع شدن در زمینه کیفیت، حمایت از پژوهش‌های خروجی محور و ثروت آفرین، ایجاد شبکه تحقیقات با دانشگاه‌ها و مراکز ملی، بین‌المللی و بخش خصوصی، پیش‌بینی بیماری‌های آتی و انجام تحقیقات کاربردی برای تولید واکسن‌های مورد نیاز، ایجاد شبکه آزمایشگاه‌های موسسه، تجاری‌سازی فناوری‌های جدید، شناسایی فناوری‌های مورد نیاز بازار و توسعه صادرات را از برنامه‌های موسسه عنوان کرد.

رئیس موسسه رازی در ادامه این نشست، با اشاره به ابلاغ سند تجاری‌سازی محصولات موسسه رازی، تصریح کرد: با توجه به جایگاه این موسسه، تجاری‌سازی هیچ‌گاه به معنای خصوصی‌سازی رازی نیست، بلکه تولید استراتژیک و تحقیق همچنان در این موسسه حفظ خواهد شد. 

وی گفت: در این سند به خصوصی‌سازی موسسه رازی اشاره نشده، بلکه حداقل تولید تا حصول اطمینان از ثبات در بخش خصوصی مورد نظر است.

بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه رازی، رئیس موسسه رازی کار تیمی را لازمه موفقیت این مجموعه بزرگ دانست و با تاکید بر نیاز موسسه به تشکیل اتاق‌های فکر در حوزه‌های تحقیقات  R&D ، دامپزشکی و تولیدی، یادآور شد: عملکرد صادقانه، شفاف و خارج از بازی‌های سیاسی، افزایش اثربخشی، نوسازی، چابک‌سازی و توجه به اولویت‌های بنیان ساز و آینده ساز موسسه از موارد مهم مورد توجه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود