Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون امور فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت:‌ در چند روز اخیر شرکت‌های هواپیمایی داخلی به مسافران خود در فرودگاه هیچ خدماتی ندادند اما مجموعه فرودگاه امام و سپاه پاسداران، کم‌کاری شرکت‌ها را جبران کردند و به مسافران آنها غذا، آذوقه و محل اسکان دادند.

بازدید اصحاب رسانه از سطوح پروازی و باند فرودگاه امام خمینی (ره) بعدازظهر روز گذشته انجام شد تا رسانه‌ها از نزدیک در جریان برقراری پروازها و نشست و برخاست هواپیماها و اعزام مسافران قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهدات خبرنگار فارس حاکی از برقراری تدریجی پروازها و انجام روند نشست و برخاست هواپیماها بود.

انجام 9 پرواز در روز یک‌شنبه هشتم بهمن‌

در حاشیه این بازدید معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در نشستی خبری اظهار داشت:‌ پس از بارش‌های اخیر برف بلافاصله برف‌روبی از سطوح پروازی توسط تجهیزات فرودگاهی آغاز شد و 42 ساعت ممتد، سطوح پروازی توسط عوامل برف‌روبی شد.

علی رستمی ادامه داد: شنبه‌شب پس از بارش‌های برف، بلافاصله برف‌روبی از باند و سطوح پروازی آغاز شد که تا صبح ادامه داشت و صبح روز یک‌شنبه باند باز شد اما به دلیل کاهش دید افقی به 200 متر، پروازی انجام نشد، ولی بعدازظهر روز یکشنبه با افزایش دید هفت پرواز ورودی و دو پروازی خروجی در فرودگاه امام انجام شد و مجدداً به دلیل کاهش دید تا 200 متر، انجام پروازها متوقف شد.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه بابت انجام پرواز ایمن دید افقی باید حداقل 800 متر باشد، ادامه داد: در یکشنبه‌شب نیز به دلیل کاهش دید افقی پروازی انجام نشد اما از روز دوشنبه حدود ساعت 11 مجدداً پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه امام برقرار شد.

رستمی گفت: حتی به دلیل بارش برف، شیفت‌های کاری فرودگاه که باید هر 12 ساعت عوض می‌شد تا 24 ساعت هم عوض نمی‌شد چون به دلیل برف و کولاک و انسداد آزادراه‌ها، امکان تردد وجود نداشت.

 انجام 322 نشست و برخاست هواپیما از آغاز بارش برف تا ساعت 18 دیروز

عضو هیأت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بیان کرد: از زمانی که بارش برف آغاز شد تا ساعت 18 روز 12 بهمن‌ماه 166 پرواز ورودی و 156 پرواز خروجی در فرودگاه امام خمینی (ره) انجام شد همچنین از اولین دقایق بامداد روز 12 بهمن تا ساعت 18، تعداد 67 پرواز خروجی و 65 پرواز ورودی در فرودگاه انجام شد.

رستمی ادامه داد: روز اول که برف و کولاک هر دو آزادراه تهران - ساوه و تهران - قم را در بر گرفته بود و تاکسی‌های فرودگاه امکان تردد نداشتند با پیگیری مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، 75 دستگاه اتوبوس VIP بابت جابه‌جایی مسافران اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه تجهیزات شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ایده‌آل نیست، اما مناسب است، گفت:‌ این تجهیزات به اندازه‌ای است که بلافاصله پس از بارش برف، ما باز بودن باند فرودگاه را اعلام کردیم امروز (روز 12 بهمن) پروازها به روال عادی خود برگشته است و 132 پرواز انجام داده‌ایم.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه روزانه به صورت متوسط 150 پرواز در فرودگاه امام انجام می‌شود، اضافه کرد: این رقم در برخی از روزهای ایام نوروز به 250 پرواز در روز هم رسیده است و نشان از ظرفیت بالای فرودگاه امام خمینی (ره) دارد.

عضو هیأت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ادامه داد: یک سوم پروازهای فرودگاه امام خمینی (ره) در روز و دو سوم پروازها در ساعات مختلف شب انجام می‌شود.

 کم‌کاری ایرلاین‌ها در مدیریت مسافران/ عدم استقرار نماینده پاسخگو و پیامک تأخیرات

وی با تأکید براینکه از روز یکشنبه هیچ مشکلی در سطوح پروازی نداشتیم، ادامه داد:‌ متأسفانه ایرلاین‌ها آمادگی مواجهه با این برف و کولاک را نداشتند اغلب پروازهای آنها به خاطر نبود هواپیما کنسل شده بود ولی هیچ پیامکی بابت لغو پرواز به مسافر ارسال نکرده بودند و ایرلاین‌ها در اطلاع‌رسانی مشکل داشتند.

رستمی از عدم همکاری برخی از شرکت‌ها در ‌روز‌های اخیر با فرودگاه‌ گله کرد و گفت: ما زمانی که روز اول باند را باز کردیم به شرکت‌های هواپیمایی اعلام کردیم هر کسی که پرواز دارد، اعلام کند تا زودتر مقابل هواپیمای آنها را باز کنیم، در این راستا ایرلاینی به ما اعلام کرد که پرواز دارد ما مقابل هواپیمای آن شرکت را پاکسازی کردیم اما وقتی که از تأخیر زیاد پرواز آن شرکت جویا شدیم در ابتدای اعلام کرد کرو پروازی پشت عوارضی آزادراه تهران - قم مانده است و پس از ساعتی نیز مجدداً اعلام کرد کترینگ پرواز چون از تهران تأمین می‌شود امکان انتقال به فرودگاه امام به دلیل بارش برف در جاده‌ها را ندارد.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به پاکسازی سطوح پروازی و امکان ایرلاین‌ها در نزدیکی سطوح، بیان کرد: ‌غیر از تجهیزاتی که فرودگاه‌ها باید بابت پاکسازی سطوح پروازی داشته باشند، ایرلاین‌ها نیز خود طبق قانون باید تجهیزاتی برای پاکسازی بخش‌های مربوط به خود داشته باشند؛ طبق قانون هوانوردی هر ایرلاین مؤظف است سطح اجرایی خود را پاکسازی کند و باید دستگاه‌هایی داشته باشد تا حداقل اطراف تجهیزات خود را پاکسازی کند.

وی افزود: عده‌ای از بین همین شرکت‌ها مطرح کردند که باند یخ زده است در حالی که اگر باند یخ زده بود همان روز اول چطور هفت پرواز نشست و دو پرواز خارج شد.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از کم‌کاری ایرلاین‌های داخلی و عدم وجود نماینده پاسخگو به مسافران گله کرد و گفت: متأسفانه برخی شرکت‌ها از ارسال یک پیامک بابت لغو یا تأخیر پرواز به مسافر دریغ کردند و مدیریت صحیحی در این ایام نداشتند در حالی که شرکت‌های خارجی مسافران خود را با احترام مدیریت کردند و در این مدت هیچ اعتراضی از مسافران ایرلاین‌های خارجی نداشتیم در حالی که اغلب اعتراض از سوی مسافران شرکت‌های داخلی بود؛ شب گذشته (11 بهمن) رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و بسیاری از مسئولان اینجا بودند، آقای عابدزاده ایرلاین‌ها را مؤظف کرد که همه نماینده پاسخگو در فرودگاه داشته باشند اما باز برخی از شرکت امتناع ورزیدند.

عضو هیأت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت:‌ در نبود پاسخگویی ایرلاین‌ها، مدیر ترمینال ما که وظیفه نظارت بر راهبری پذیرش مسافر را دارد از مسافر کتک می‌خورد در حالی که باید ایرلاین نماینده مستقر و پاسخگو داشته باشد.

 پذیرایی از مسافران‌ توسط فرودگاه امام و سپاه فرودگاه در اهمال ایرلاین‌ها

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: پس از آنکه مسافران شرکت‌های هواپیمایی به فرودگاه آمدند متأسفانه در پروازهای تأخیری و یا ابطال‌شده، هیچ پذیرایی از آنها نشد اما فرودگاه امام خمینی و مجموعه سپاه از مسافران ایرلاین‌ها پذیرایی کردند.

رستمی گفت: ما روزانه 1200 پرس غذا، سه هزار بطری آب‌معدنی، 1200 تخته پتو و فلاسک چایی بین مسافرین توزیع کردیم که این از وظایف ما نبود اما تلاش کردیم از مسافران پذیرایی کنیم؛ فرودگاه وظیفه تغذیه، اسکان و پذیرایی از مسافران را نداشت اما به مسافران غذا دادیم، توزیع پتو و اسکان انجام شد.

عضو هیأت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اضافه کرد: همچنین سپاه فرودگاه که وظیفه پذیرایی از مسافران شرکت‌های هواپیمایی را نداشت در کم‌کاری شرکت‌ها، 2 هزار پرس غذا به مسافران داد و از آنها پذیرایی کرد و اسکان مسافران را برعهده گرفت همه پای کار آمدند تا کم‌کاری شرکت‌ها را جبران کنند.

 گزارش مکتوب تخلفات اخیر ایرلاین‌ها به سازمان هواپیمایی

وی از گزارش مشکلات و تخلفات ایرلاین‌ها به سازمان هواپیمایی در این چند روز خبر داد و گفت: یکی از وظایف فرودگاه‌ها گزارش تخلفات شرکت‌ها به سازمان هواپیمایی به عنوان نهاد بالاسری ایرلاین و حاکمیت صنعت است همین امشب (روز 12 بهمن) ماهان یکی از پروازهای خود را به دلیل واهی کنسل کرد که ما گزارش آن را به سازمان هواپیمایی کشوری ارسال می‌کنیم.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: گزارش تخلفات شرکت‌ها به صورت مکتوب به سازمان هواپیمایی ارسال می‌شود و پروازهایی که کنسل می‌شود یا تأخیر دارند از سوی شرکت به سازمان هواپیمایی اطلاع‌رسانی می‌شود؛ همچنین برخورد نامناسب شرکت هواپیمایی با مسافر، کم‌کاری در پذیرش مسافر، مشکلات امور جامه‌دان و غیره از مواردی است که به سازمان هواپیمایی گزارش می‌شود.

وی همچنین از رسانه ملی بایت عدم همکاری در اطلاع‌رسانی و تسهیل عبور و مرور مسافران انتقاد کرد و گفت: در این مدت رسانه ملی فقط شماره تلفن‌های اطلاعات پرواز فرودگاه را زیرنویس کرد.

معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تأکید کرد:‌ این رسانه‌ها هستند که با اخبار خود یا به مردم آرامش می‌دهند و یا آرامش را از آنها می‌گیرند و ما در این بحران از رسانه ملی انتظار کمک داشتیم.

عضو هیأت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: حال در این شرایط برخی از مسئولان به فرودگاه آمدند و کمک کرده‌اند عده‌ای هم آمدند و خود را مقابل رسانه‌ها ناجی فرودگاه معرفی کردند و این برای ما که سه روز مداوم و 24 ساعته در حال فعالیت هستیم چندان جالب نبود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات تشریفات فرودگاه در پرواز تهران به استانبول

استانبول یکی از پرطرفدارترین مقصدهای سفر برای ایرانی‌ها است. این شهر جاذبه‌های گردشگری بسیار زیادی دارد به همین دلیل بهترین انتخاب برای گردش و استراحت به‌حساب می‌آید. شما با خرید پرواز تهران استانبول (https://www.alibaba.ir/international/THRALL-ISTALL) و رزرو هتل در شهر استانبول می‌توانید تعطیلاتی بی‌نظیر و رؤیایی را تجربه کنید. همچنین اگر قصد سفری بی‌دغدغه و آسان به شهر استانبول را دارید؛ رزرو خدمات تشریفات در فرودگاه امام خمینی و فرودگاه جدید استانبول می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای شما باشد. در این فرودگاه‌ها خدمات مختلفی به مسافران ارائه می‌شود. اگر درباره این خدمات کنجکاو هستید؛ با ما همراه شوید. ما در ادامه بیش‌تر درباره خدمات تشریفات در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی و فرودگاه استانبول صحبت خواهیم کرد.

خدمات تشریفات (CIP) چیست؟

در فرودگاه‌های کشورهای مختلف خدماتی با نام خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود. این خدمات با هدف سفری آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر برای مسافران به وجود آمده است. همه افرادی که می‌خواهند از خدمات CIP استفاده کنند باید هزینه بپردازند. هزینه این خدمات هم در فرودگاه‌های کشورهای مختلف با هم متفاوت است. همچنین خدماتی که با نام خدمات تشریفات فرودگاه یا CIP به مسافران ارائه می‌شود هم در فرودگاه‌های مختلف تفاوت‌هایی با هم دارند. بااین‌حال خدماتی مانند دریافت و تحویل چمدان، پذیرایی در سالن اختصاصی، دریافت کارت پرواز، انتقال مسافر تا پای پرواز با خودروهای مخصوص و بازرسی اختصاصی از جمله مواردی هستند که در همه فرودگاه‌ها به خریداران خدمات CIP ارائه می‌شوند.

معرفی خدمات CIP فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

از سال 1391 تاکنون خدمات CIP در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی به مسافران ارائه می‌شود. سالن اختصاصی CIP فرودگاه امام در یک ساختمان مجزا قرار دارد. مساحت این سالن حدود هشت هزار متر بوده و در سه طبقه ساخته شده است. همه مسافران پروازهای اکونومی، بیزینس و فرست کلاس می‌توانند از این خدمات استفاده کنند. بااین‌حال افرادی مانند ورزشکاران و هنرمندان مشهور، مقام‌های دولتی، تاجران و بازرگانان، مسافران خارجی و... از جمله مسافرانی هستند که در سالن CIP فرودگاه امام خمینی دیده می‌شوند. امکانات و خدمات CIP فرودگاه بین‌المللی امام به شرح زیر است.

دریافت کارت پرواز مسافران توسط کارکنان امکان استفاده از پذیرایی مخصوص در سالن CIP دریافت و تحویل بار مسافران استفاده از خودروهای اختصاصی برای ترانسفر مسافران تا پای پلکان هواپیما امکان استفاده از سرویس‌های مخصوص حمل حیوانات خانگی بازرسی در گیت‌های مخصوص پلیس و گذرنامه امکان استفاده از خدمات مخصوص معلولین و افراد کم‌توان مانند ویلچر و بالابر اینترنت پرسرعت پارکینگ اختصاصی اقامت در سوئیت‌های مخصوص در صورت نیاز امکان استفاده از اتاق جلسه و اتاق کنفرانس نکات مهم درباره رزرو خدمات تشریفات فرودگاه امام خمینی رزرو این خدمات بدون شماره پاسپورت یا کد ملی مسافر امکان‌پذیر نیست. مسافران ورودی امکان استفاده از ویلچر را ندارند و برای استفاده از ویلچر باید هزینه جداگانه بپردازند. همه مسافران ورودی و خروجی فقط می‌توانند به مدت چهار ساعت از سالن تشریفات استفاده کنند. قبل از اینکه خدمات CIP را رزرو کنید از کنسلی یا تغییر ساعت پرواز خود مطمئن شوید. مسافران بیزینس کلاس شرکت‌های هواپیمایی ماهان، امارات، ایران ایر و قطر ایرویز می‌توانند از خدمات CIP به‌صورت رایگان استفاده کنند. برای حمل حیوانات خانگی در پروازهای خروجی باید هزینه جداگانه بپردازید. مسافران پروازهای خروجی شرکت‌های هواپیمایی لوفتهانزا و آسترین نمی‌توانند از خدمات CIP استفاده کنند. معرفی خدمات CIP فرودگاه استانبول

شما در هنگام خرید پرواز تهران استانبول (url) می‌توانید خدمات CIP را هم رزرو کنید. این فرودگاه خدمات مختلفی را به مسافران پروازهای خارجی ارائه می‌دهد تا آن‌ها از لحظه ورودشان خاطرات خوبی را از سفر به این کشور با خود به یادگار ببرند. فرودگاه جدید استانبول در سال 2019 به بهره‌برداری رسید. این فرودگاه بخش تشریفات خود را به شرکتی به نام IGA واگذار کرده است. همه خدمات CIP توسط این شرکت برنامه‌ریزی و اجرا می‌شوند. مسافران پروازهای ورودی و خروجی می‌توانند از این خدمات با پرداخت هزینه استفاده کنند. برخی از مهم‌ترین خدمات CIP فرودگاه جدید استانبول برای مسافران خارجی که به این کشور سفر کرده‌اند؛ به شرح زیر است.

حمل چمدان توسط باربر با تابلوی اسم مسافران ملاقات با مسافران توسط مهماندار در گیت ورودی فرودگاه انجام کارهای مربوط به ویزا (در صورت نیاز) سرویس مخصوص بار و چمدان کنترل گذرنامه در گیت مخصوص همراهی مسافران تا وسیله نقلیه امکان حضور استقبال‌کنندگان مسافران در لانچ ورودی فرودگاه امکان استفاده مسافران از فضای اختصاصی همراه با پذیرایی مخصوص اینترنت پرسرعت فضای استراحت، اتاق بازی کودکان و سالن جلسه آيا خدمات CIP ارزش خرید دارند؟

ما در بخش‌های قبلی به خدماتی اشاره کردیم که در فرودگاه امام خمینی تهران و فرودگاه استانبول به مسافران ارائه می‌شود. انتخاب اینکه خدمات CIP برای شما مفید خواهید بود یا نه؛ به تصمیم شخصی خودتان بستگی دارد. همچنین در نظر داشته باشید که هزینه خدمات CIP در فرودگاه‌های ایران و استانبول تفاوت زیادی با هم دارند. بااین‌حال اگر جزو فردی هستید که راحتی و آسایش سفر برایتان در اولویت قرار دارد؛ ما به شما رزرو این خدمات را پیشنهاد می‌کنیم. برای خرید این خدمات هم می‌توانید به سایت‌های فروش اینترنتی بلیط هواپیما مراجعه کنید.

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های پروازی فرودگاه‌های کشور رفع شد
  • بازگشت پرواز‌های فرودگاه‌های کشور به حالت عادی 
  • بازگشت پرواز های فرودگاه‌ های کشور به حالت عادی
  • رفع محدودیت‌های پروازی در برخی فرودگاه‌های کشور
  • سیل در امارات / پرواز‌های فرودگاه امام به دبی متوقف شد
  • توقف پروازهای دبی؛ مسافر پیش‌از عزیمت به فروگاه پروازها را چک کند
  • توقف فوری پروازهای ایران به دبی
  • سیل در امارات، انجام پروازهای فرودگاه امام به دبی را متوقف کرد
  • پروازهای شارجه و دبی از سر گرفته شد
  • خدمات تشریفات فرودگاه در پرواز تهران به استانبول