Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان ، شورای حفاظت از منابع آب شهرستان پارسیان در بهمن ماه سال جاری به ریاست معاونت محترم فرماندار در این تشکیل گردید.  

در این نشست مهندس رخش خورشید رئیس اداره منابع آب و دبیر کمیته حفاظت منابع آب شهرستان پارسیان گزارشی در خصوص مصوبات قبلی شورای حفاظت، وضعیت منابع آب شهرستان ، نحوه تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه بر اساس دستورالعمل سوم طرح احیا، انسداد چاه­های غیر مجاز و برخورد با چاه­های مجاز دارای اضافه برداشت و آب شیرین کن های نصب شده بر روی چاههای کشاورزی ارائه نمودند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه نیز معاونت محترم فرماندار شهرستان پارسیان با اشاره به وضعیت منابع کشورگفت : در حال‌حاضر کمبود آب سطحی و زیرزمینی مهم‌ترین چالش پیش‌روی کشور است و باید در مصرف آب مدیریت نمود.

وی افزود : آنچه امروز مردم ایران را از وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های مختلف گاوخونی و هورالعظیم نگران کرده بدون تردید ناشی از بحران مدیریت آب و نه صرفا بحران آب است.

مهندس جاسمی با اشاره به‌اینکه بسیاری از دشت‌های کشور با پدیده فرو چاله و فرو نشست مواجه شده‌اند یادآور شد :  احیاء و تعادل بخشی منابع آب ، اعمال سیاست‌های حمایتی و تشویقی ، و آگاهی بخشی و ترغیب کشاورزان به سمت اصلاح الگوی کشت وتشویق کشت محصولات کم‌آب‌بر و ممنوعیت کشت محصولات پرآب‌بر و توسعه استفاده از فناوری مدرن و نوین در زمینه آبیاری  و نصب کنتورهای هوشمند می‌تواند در جلوگیری از هدر رفت منابع آبی موثر واقع شود.

معاون فرماندار پارسیان با اشاره به بررسی‌های کارشناسی شرکت آب‌منطقه‌ای در خصوص مضرات پساب آب‌شرین‌کن‌ها ، اظهار داشت : استفاده از آب‌شرین‌کن‌ها به‌دلیل عدم بازگرداندن پساب به چرخه مصرف و رها شدن  آن در طبیعت ، آسیب‌جدی به محیط‌زیست و خاک وارد می‌کند و استفاده از آن در اراضی کشاورزی در فضای باز ممنوع می‌باشد.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها

سرهنگ ستاد علی ملکی آهنگران در جمع تشکل‌ها و گروه‌های مردم نهاد حوزه منابع طبیعی فارس با اشاره به کمبود منابع، تجهیزات و نیروی حفاظتی در صیانت از اراضی ملی گفت: حفاظت از عرصه‌های پهناور منابع طبیعی با این تعداد نیروی حفاظتی بسیار اندک امکان پذیر نیست و به همین دلیل ناگزیر به استفاده از فناوری‌های جدید از جمله پهپادها، ریزپرنده‌ها و دوربین‌های با برد طولانی هستیم.

او با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای تأمین تجهیزات و امکانات اطفای حریق از جمله خریداری ۵۸ دستگاه خودرو امدادی یگان حفاظت و ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت برای پایش مناطق جنگلی و صیانت از اراضی ملی گفت: این تجهیزات برای نصب در مکان‌ها و نقاط بحرانی و به منظور حفظ و صیانت از این عرصه‌ها واگذار و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در حال حاضر در سایر کشور‌ها برای صیانت از اراضی جنگلی توانسته‌اند از فناوری‌های نوین همانند هوش مصنوعی، پهپاد‌ها و ریز پرنده‌ها در مناطق حساس بهره بگیرند، برای مثال در کشور روسیه برای حفاظت از جنگلهایشان با بیش از ۱۳۴ دستگاه هواپیمای پهن پیکر و ۵ هزار خلبان موفق عمل کرده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به عرصه ۱۲۰ میلیون هکتاری عرصه‌های منابع طبیعی کشور گفت: حفاظت از این عرصه‌ها از تعهدات یگان حفاظت است و این امر وظیفه‌ای بزرگ و پرافتخار است و به منظور حفاظت از این عرصه‌ها علاوه بر ابزارها، تجهیزات و امکانات بویژه در زمان حریق، نیازمند همراهی و همدلی سمن‌ها و تشکل‌های مردمی هستیم.

در این نشست سرهنگ سید محمد صدرائی نژاد فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری فارس نیز با اشاره به اقدامات حفاظتی انجام شده به منظور ارتقا و سطح آمادگی در برابر آتش‌سوزی احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی استان گفت: اطلاعیه‌های هشداردهنده برای پیشگیری از وقوع حریق در کنار برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی در مناطق بحرانی جنگلی، شناسایی کانون‌های پرخطر و مستعد آتش‌سوزی، برقراری مستمر گشت کنترل، اخذ تعهد از مرتعداران عرصه‌های جنگلی و مرتعی از جمله این اقدامات است.

صدرائی نژاد با اشاره به اهمیت جنگل‌ها و مراتع بر ضرورت همکاری و تعامل نهاد‌های مختلف به ویژه تشکل‌ها و سمن‌های حوزه منابع طبیعی در پیشگیری و اطفای به موقع حریق تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • قاچاق چوب در بندر پارسیان
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است