Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@13:52:34 GMT

زنگ انقلاب کارگری در لرستان نواخته شد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۸۰۲۵

زنگ انقلاب کارگری در لرستان نواخته شد

خرم آباد - ایرنا - آئین نواختن زنگ انقلاب کارگری در استان لرستان صبح روز پنجشنبه دوازدهم بهمن ماه همزمان با سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به طور همزمان با سراسر کشور نواخته شد.

به گزارش ایرنا، در این آئین که بصورت نمادین در محل شرکت دارویی دکتر جهانگیر واقع در شهرک صنعتی شماره یک خرم آباد برگزار شد، جمعی از کارگران استان لرستان و مدیران کل شورای هماهنگی رفاه اجتماعی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در این آئین گفت: جامعه کارگری، کارفرمایی و فعالان اقتصادی نقش موثری در شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
علی آشتاب وجود 176 شهید کارگر را بیانگر کارنامه درخشان جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس دانست و افزود: نقش جامعه کارگری، کارفرمایی و فعالان اقتصادی به ویژه با طرح مباحث اقتصادی غیرقابل انکار است.
وی کارگران و فعالان اقتصادی و فناوران را موثرترین و اساسی ترین عامل در تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: امروز باید وارد عرصه کار تولیدی و کیفی و بازار رقابتی شویم چراکه جنگ امروز وارد این عرصه شده است و برای غلبه بر دشمن باید بتوان در این عرصه همواره نوآوری و حرکت رو به جلو داشت.
وی افزود: مجموعه مدیریت استان بطور جدی در راستای حمایت از تولید و اشتغال و تثبیت اشتغال تلاش می کند و با توجه به اینکه یکی از مهمترین چالش های استان بیکاری جوانان است باید نگاه به کار را تغییر داد و در عین حال باید کار جمعی و گروهی و روحیه تعاون را تقویت کرد.
محمد رضا صفی خانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان نیز در این آیین گفت: تقویت روحیه خودباوری و استقلال یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که نمونه های آن را در عرصه های مختلف به ویژه در حوزه های اقتصادی می توان مشاهده کرد.
وی نونه بارز خودباوری را اعتقاد به نقش و حضور زنان در عرصه های مختلف دانست و افزود: انقلاب اسلامی موجودیت جدیدی به اقشار مختلف جامعه داده است.
صفی خانی یادآور شد: حرکت هایی خوبی با تکیه بر مردم و بخش خصوصی در لرستان آغاز شده است که باید بتوان با تلاش، مشارکت و تقویت حوزه تولید، امید به اشتغال و بهبود وضعیت معیشت مردم را ایجاد کرد.
وی گفت: در حوزه تولید باید بتوان واحدهای بزرگ تولیدی و در کنار آن واحدهای کوچک را راه اندازی کرد تا بتوان به وضعیت اشتغال پایدار در استان دست یافت.
صفی خانی افزود: تحقق این هدف مستلزم اراده جمعی و استفاده از توان بخش حصوصی است تا بتوان استان لرستان را به جایگاه واقعی خود در عرصه اقتصاد ملی رساند.
1920/3022
خبرنگار: مهری دریکوند ** انتشاردهنده: احسان کردی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • «کارگری که یسنا را دزدیده بود، قصد فروش او را داشت»
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌