Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد (فائو) جنوب شرق آسيا را از مراکز اصلي سوء مصرف آنتي بيوتيک ها در جهان نام برد و درعين حال درمورد آثار زيانبار اين موضوع بر سلامت مردم اين منطقه در دهه هاي آتي هشدار داد.
العالم-آسيا
اين سازمان با تاکيد براينکه استفاده بيش از اندازه آنتي بيتوتيک ها در رژيم هاي غذايي انساني و حيواني مقاومت ها را نسبت به عفونت هاي باکتريايي افزايش مي دهد از نهادهاي بهداشتي مسئول دراين کشورها خواست تا دراين زمينه تدابير لازم را به کار گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش بانکوک پست خوان لور بورثرئيس بخش دام و طيور سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد با اعلام اين موضوع در جريان اجلاس منطقه اي روز گذشته اعضاي اين سازمان در بانکوک تايلند در موردمقاومت هاي ضدميکروبي افزود: در جنوب شرق آسيا به دليل رشد سريع جمعيت در کلان شهرها شاهد افزايش استفاده از مواد غذايي کشاورزي و حيواني که در توليد آنها از مواد آنتي بيوتيک زيادي استفاده شده است .
طبق گزارش سازمان بهداشت جهاني درحال حاضر بيش از 500 هزار نفر در 22 کشور جهان داراي بيماري هستند که نسبت به داروهاي انتي بيوتيک مقاومت نشان مي دهند که اين موضوع ناشي از استفاده بيش از اندازه آنتي بيوتيک ها در توليدات مواد غذايي کشاورزي و حيواني است.
بورث با اشاره به اين گزارش سازمان بهداشت جهاني گفت: اين آمار نشان مي دهد که درصورتي که بدن بيماران نسبت به دريافت آنتي بيوتيک ها مقاومت نشان دهد احتمال سرايت بيماريها در جهان افزايش مي يابد.
طبق اين گزارش آمار نشان مي دهد که برخي از رايج ترين و خطرناکترين بيماري هاي عفوني در جهان به درمان با آنتي بيوتيک مقاومت نشان مي دهند که اين موضوع احتمال افزايش مرگ و مير را افزايش مي دهد.
گزارش ديگري در سال 2016 که به سفارش وزارت بهداشت انگليس و به مديريت يک اقتصاد دان به نام او نيل تهيه شده نشان مي دهد در صورتي که چالش مقاومت به داروهاي آنتي بيوتيک در جهان رفع نشود احتمالا بيش از 100 تريليون دلار تا سال 2050 در درمان ابيماري ها از بين مي رود و آمار مرگ و مير ناشي از آن تا 35 سال آينده به 10 ميليون نفر خواهد رسيد.
لورث با اعلام نتايج تحقيقات دولت انگليس تاکيد کرد: طبق اين گزارش 90 درصد از آمار اين تلفات احتمالا به کشورهاي درحال توسعه اختصاص خواهد يافت که کشورهاي جنوب شرق آسيا در مرکز آن قرار دارند.
وي بدون ذکر آماري، ميزان مصرف آنتي بيوتيک ها را در دامداري ها و مزارع کشورهاي جنوب شرق آسيا رو به افزايش دانست و درعين حال از مسئولان بهداشتي اين کشورها خواست تا براي کاهش اين روند برنامه ريزي هاي جدي داشته باشند.
مالزي، اندونزي، فيليپين، سنگاپور، تايلند، ويتنام، برونئي، ميانمار، کامبوج و لائوس 10 کشورجنوب شرق آسيا با بيش از 650 ميليون نفر جمعيت هستند.
ايرنا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای هشدار داد انگلیس بیشترین میزان مصرف الکل در بین کودکان و نوجوانان را دارد و از این نظر در صدر فهرست جهانی سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی در این گروه‌های سنی جای گرفته است.

به گزارش ایسنا، این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ وحشی/ رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • وقوع حادثه امنیتی در جنوب یمن
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • وقوع حادثه دریایی جدید در جنوب غرب عدن
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند