Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی سفر پنهانی «گلبدین حکمتیار» به ترکیه و عربستان برخی از رسانه‌های افغانستان اعلام کردند که رهبر «حزب اسلامی» این کشور تلاش‌هایی را برای انتقال گروه‌های تکفیری مانند «جبهه النصره» به افغانستان آغاز کرده است. ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه شبه قاره نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از «دری نیوز»، «گلبدین حکمتیار» رهبر حزب اسلامی چندی پیش سفر پنهانی به ترکیه و عربستان انجام داده بود که هدف و جزئیاتی از این سفر در رسانه‌ها منتشر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از منابع اعلام کردند که حکمتیار در جریان سفرش به ترکیه و عربستان با رهبران گروه‌های تکفیری «جبهه النصره» دیدارهایی را داشته است.

بر اساس این گزارش، رهبر حزب اسلامی تلاش می‌کند تا با استفاده از روابط و آرمان‌های مشترک که با اردوغان رئیس جمهور ترکیه دارد سهمی برای گروه‌های تکفیری جبهه النصره در افغانستان دست و پا کند و یا حتی رهبری این گروه‌های تکفیری را به این کشور منتقل کند.

گروه تکفیری النصره و جیش العدل از بزرگترین گروه‌های تروریستی هستند که با حمایت مستقیم عربستان و ترکیه در کنار گروه تروریستی داعش علیه دولت «بشار اسد» در سوریه جنگیده‌اند که با در نظر داشت داعشی‌ها در افغانستان آمدن سایر گروه‌های تکفیری به این کشور دور از واقعیت نخواهد بود.

سفر حکمتیار به عربستان سعودی پس از سفرش به ترکیه، آن هم با دعوت رسمی «بن‌سلمان» ولیعهد رژیم سعودی نشان دهنده تلاش‌های رهبر حزب اسلامی برای ناامن کردن منطقه است.

این در حالی است که پیش از این نیز حکمتیار در افغانستان با گروه تروریستی داعش بیعت کرده بود. بارها رهبران سیاسی و رسانه‌ها در افغانستان از همکاری رهبر حزب اسلامی با گروه تروریستی داعش در این کشور پرده برداشته است.

«امرالله صالح»  رئیس سابق امنیت ملی افغانستان نیز گفته بود که حکمتیار با سوء استفاده از توافقنامه صلح با دولت افغانستان جنگجویان داعشی را تحت عنوان اعضای حزب اسلامی از زندان‌های این کشور آزاد می‌کنند.

گرچه حکمتیار این اتهامات را همواره رد کرده است اما برخی رسانه‌ها گزارش دادند که تعدادی از افرادی که تحت عنوان اعضای حزب اسلامی از زندان آزاد شدند در حملات اخیر تروریستی در شهر کابل دخیل بودند.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ظرفیت سدهای استان در سامانه بارشی اخیر را نتیجه مدیریت تخصصی عنوان کرد و گفت: انتقال آب از سد دز به سد کرخه یک اقدام ارزشمند است.

عباس صدریان فر امروز ۱۵ اردیبهشت ماه در خصوص مدیریت بارش‌های روزهای پنج شنبه و جمعه در استان، اظهار کرد: استان خوزستان و حوضه‌های بالادستی منتهی به آن در دو روز گذشته تحت تاثیر دو سامانه قوی بارشی قرار گرفت.

وی افزود: این سامانه از ۱۰ روز پیش و پس از هشدار سازمان هواشناسی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو، تحت رصد قرار گرفت و جلسات متعدد و شبانه‌روزی در این خصوص برگزار شد.

صدریان‌فر با اشاره به اینکه مدیریت این بارش‌ها به دلیل شرایط زمانی و مکانی دشوار است، عنوان کرد: در فصل بهار که روزهای منتهی به آبگیری‌ نهایی سدها است، تصمیم‌گیری برای ذخیره یا رهاسازی دشوار است چرا که سامانه‌های بارشی در این فصل از سال به شدت شرایط متغیری دارند و بارها تقویت و تضعیف می‌شوند و با عدم قطعیت بسیار زیادی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: پس از جلسات متعدد و کارشناسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم برای مدیریت سامانه بارشی خصوصا در حوضه دز، پیش از آغاز بارش‌ها ۶۵ میلیون متر مکعب آب را از سد دز تخلیه کرده تا ظرفیت کافی برای این سامانه بارشی ایجاد کنیم.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه بارش‌ها از نظر مکانی هم در بالادست و هم در پایین دست سدها رخ داد، خاطرنشان کرد: در جریان این سامانه بارشی هم روان آب در پایین دست و هم سیلاب در بالا دست داشتیم و باید به گونه‌ای رهاسازی آب را از سد دز انجام می‌دادیم که همپوشانی با پیک سیلاب پایین دست نداشته باشد و آسیبی متوجه مردم و مزارع و منازل نشود.

صدریان‌فر افزود: با تدابیر تخصصی و اصولی که در مدیریت این سامانه بارشی اتخاذ شد و با پیش‌بینی ایجاد ظرفیت ذخیره‌سازی پیش از بارش‌ها، توانستیم خروجی سد را به ۱۸۰ متر مکعب بر ثانیه کاهش دهیم و دبی ایجاد شده در پایین دست را به گونه‌ای مدیریت کنیم که برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه در دو روز گذشته ۲۵۴ میلییون متر مکعب آب به ذخایر سدهای استان افزوده شد، بیان کرد: ۸۱ درصد کل ذخایر سدهای استان آبگیری شده است که به تفکیک در زنجیره کارون ۹۲ درصد، سد دز ۱۰۰ درصد، سد مارون ۸۴ درصد و سد کرخه ۴۷ درصد ذخیره سازی صورت گرفته است.

صدریان‌فر با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی صحیح توانستیم از این موهبت الهی به بهترین نحو استفاده کنیم، عنوان کرد: از طریق کانال‌هایی که در سال‌های پیش ایجاد شده بود توانستیم حدود ۷۰ متر مکعب بر ثانیه آب را از سد دز به سد کرخه انتقال دهیم و با مسدود کردن کامل خروجی سد کرخه موجب افزایش آبگیری در این سد و تامین دبی مورد نیاز پایین دست کرخه و هور العظیم شد که اقدامی قابل تامل و مهم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه