Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- معاون گردشگری سازمان میراث‌ فرهنگی گفت: ایجاد تورهای زیارتی سازمانی با پرداخت اقساطی از طریق یک سامانه مشترک در برنامه میراث فرهنگی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار، محمد محب خدایی ظهر پنج شنبه در جلسه هم اندیشی با بهره برداران و مدیران تاسیسات گردشگری خراسان رضوی که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد اظهار کرد: صنعت گردشگری یک صنعت هم افزا در همه بخش ها است و مبانی خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته ای که باید به آن توجه شود این است که گردشگر نباید رها شود و همین عدم توجه به فرصت ها و برنامه ریزی خلا های زیادی را در حوزه گردشگری کشور به وجود آورده است.

وی افزود: صنعت گردشگری صنعتی فرا بخشی بوده و به هماهنگی های همه سیستم ها وابسته است چراکه وقتی افراد قصد سفر می کنند به دنبال بسته سفر هستند. ما امکانات زیادی در حوزه جذب گردشگر در کشور داریم اما نمی توانیم با قرار دادان آن ها در یک شبکه از آن ها به درستی استفاده کنیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری کشور تصریح کرد: گام های زیادی برای توسعه گردشگری برداشته شده و شاید نخستین مورد آن برگزاری نمایشگاه گردشگری بود که از مقاصد گردشگری درخواست شد تا خودشان وارد عمل شوند. متاسفانه ما در سال ۹۵ باید روش های خود را تغییر می دادیم تا شاهد کاهش گردشگر نباشیم. استفاده از پارامتر های کاهش هزینه ها را به طور جدی پیگیری می کنیم و به دنبال این هستیم که در جهتی حرکت کنیم تا ضمن حفظ استقلال مجموعه ها از طریق یک پنجره واحد پویای در سفر ها افزایش دهیم.

وی ادامه داد: بحث خانه مسافر ها و اقامت گاه های سازمان های دولتی یک تهدید جدی برای ما تلقی می شود. همچنین یکی از برنامه های ما ایجاد تورهای زیارتی سازمانی با اقساط، از طریق یک سامانه مشترک است.

محب خدایی تاکید کرد: ما ۹۲ هزار تخت، ۲۶ هزار خانه مسافر و ۵۹۹ تخت بوم گردی داریم که اگر این مسافران به طور متوسط ۳ شب اقامت داشته باشند، باید ۱۴ میلیون سفر داشته باشیم اما آمار ها رقم ۲۳ میلیلون را نشان می دهند و این نوعی ضرر برای ما تلقی می شود که مدت زمان اقامت مسافر در شهر ها تا  این حد می تواند کم باشد.

وی با اشاره به اینکه  ارکان برنامه ای ما باید جامعیت داشته باشند ابراز کرد: جامعیت داشتن برنامه ها می توانند زمینه توسعه گردشگری را فراهم کند. امروز بحث گردشگری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که بسیاری از کشورها مشکلات اقتصادی خود را با گردشگری حل می کنند.

معاون گردشگری کشور گفت: مطابق آمار در سال ۹۵ تعداد مسافران ایرانی که به کشور های خارجی سفر کردند ۹ میلیون نفر بوده که از این تعداد چهار میلیون نفر آن مربوط به راهپیمایی بزرگ اربعین است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا

تین نیوز

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروه هایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می شوند.

فرخی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن  فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می شوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه های قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت های آنها به صورت آنلاین و در شبکه های اجتماعی انجام می شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمه ای برای گردشگر قرار نمی دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره ای برای مسافران پیش بیاید یا صدمه ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور