Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حرکت مرسدس بنز در راستاي پيشرانه هاي جديد و سوخت هاي جايگزين اتفاق چندان تازه اي نيست. براي سال ها خودروسازان آلماني بيش از ساير همتايان اروپايي به دنبال راهکارهايي براي پيشتازي در آينده صنعت خودرو بوده اند تا بتوانند بيش از پيش جايگاه خود را تثبيت کنند.

اين کمپاني که پيش تر با ايجاد برند EQ از ورود خود به عرصه خودروهاي برقي خبر داده، دوشنبه گذشته با انتشار جزئياتي بيشتر به برنامه هاي خود در زمينه پيشرانه هاي الکتريکي پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اين اساس اشتوتگارتي ها قصد دارند در آينده نزديک نسخه برقي هر يک از مدل هاي کنوني را راهي بازار کنند. به گفته مقامات مرسدس بنز هدف اين برنامه "ارايه بيش از 50 مدل برقي شده" است، حال فرقي ندارد که اين مدل ها تمام برقي باشند يا هيبريدي شارژي (plug-in). در کنار اين مدل ها، ارايه خودروهاي هيبريد نرم با سيستم 48 ولتي نيز در دستور کار قرار گرفته است.

به منظور فراهم کردن زيرساخت ها و ايجاد کارخانه براي توليد مدل هاي برقي، مرسدس بنز در سال هاي پيش رو 10 ميليارد يورو سرمايه گذاري خواهد کرد. البته بخشي از اين مبلغ هنگفت ظاهرا براي کارخانه هاي ساخت باتري اختصاصي در نظر گرفته شده است.
طبق برنامه ريزي ها، توليد مدل هاي برقي برند EQ از سال 2019 در شهر برمن آغاز مي شود. نخستين مدل که خطوط توليد کارخانه برمن را ترک مي کند، EQC خواهد بود. اين مدل علاوه بر آلمان در ايالات متحده و در چين نيز ساخته خواهد شد. جالب اينکه در پر جمعيت ترين کشور جهان، EQC با همکاري کمپاني BAIC توليد شده و به فروش خواهد رسيد.

نيروي مورد نياز EQC توسط يک باتري 70 kWh تامين خواهد شد. به واسطه اين باتري شاسي بلند الکتريکي اشتوتگارتي ها خواهد توانست با يک بار شارژ تا 300 مايل مسافت (معادل حدودا 480 کيلومتر) را پشت سر بگذارد.
آقاي مارکوس شافر (Markus Schäfer) يکي از مديران ردخ بالاي مرسدس بنز در اين باره گفته:
اتومبيل هاي الکتريکي ما در سه قاره و در 6 کارخانه مختلف توليد خواهند شد. ما براي هر بخش از بازار يک مدل در نظر گرفته ايم، از اسمارت fortwo گرفته تا شاسي بلندي بزرگ.
براي تقاضاي بالاي کوتاه مدتي که ممکن است بوجود بيايد، کارخانه هاي ما قادر به صادرات باتري نيز خواهند بود. اقدامات اوليه مرسدس بنز در رابطه با اتومبيل هاي برقي در مسير درستي قرار دارد. زنجيره جهاني توليد ما براي حمل و نقل برقي آماده است. ما آينده را برقي خواهيم کرد.

با ورود هر چه بيشتر خودروسازان سنتي به عرصه اتومبيل هاي برقي، تسلا و ايلان ماسک بايد منتظر يک جنگ تمام عيار باشند، جنگي که يکي از نتايج اوليه آن قتل عام و نسل کشي موتورهاي بنزيني خواهد بود!

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • 80 درصد تمامی مرسدس G کلاس‌های تولیدی همچنان در جاده‌ها تردد می‌کنند! (+عکس)
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد