Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهادکشاورزی بندرترکمن گفت:با توجه به اینکه کلزا وارد فاز زایشی شده باید ترویج و توسعه استفاده از کودهای ازته توسط کارشناسان پهنه در سرلوحه کار قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ،  سیدرضا علوی ظهر امروز در نشست کمیته فنی این نهاد با اشاره به بارندگی ها اخیر و اعزام کودهای سرک به کارگزاران ،استفاده از این کودها را توسط کشاورزان ضروری دانست و اظهار داشت:با توجه به بارندگی های اخیر اکنون بهترین زمان برای استفاده از کودهای سرک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:با توجه به اینکه کلزا وارد فاز زایشی شده باید ترویج و توسعه استفاده از کودهای ازته توسط کارشناسان پهنه در سرلوحه کار قرار گیرد.

علوی تصریح کرد:جهت ایجادمقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی و آفات و بیماریها استفاده از کودهای پتاسه و سولفات آمونیوم باید مورد اهمیت قرار گیرد.

رییس جهادکشاورزی بندرترکمن با اشاره به اینکه بیماری لکه خرمایی در رقم مروارید در منطقه مشاهده شده است، اذعان داشت:در مزارع کلزا حدود20درصداز مزارع ،مبارزه شیمیایی علیه علفهای هرزپهن بزرگ و باریک صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی

لیلا مودت کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: امسال سهمیه ابلاغی استان برای کشت دانه روغنی کلزا ۵ هزار هکتار بوده که تاکنون حدود ۴ هزار و ۳۵۰ هکتار آن در سطح این استان محقق شده است.

وی اضافه کرد: میزان کشت محصول کلزا امسال نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بیشتر است.

کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دانه روغنی کاملینا از قابلیت بسیار خوبی برای کشت در مزارع دیم برخوردار است، ادامه داد: این محصول از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها مقاومت قابل توجهی دارد.

مودت با اشاره به امکان کاشت و برداشت مکانیزه این محصول گفت: کاملینا می‌تواند محصول مناسبی در چرخه تناوب زراعی غلات دیم باشد و بازده و سودآوری مناسبی در این اراضی داشته باشد.

کلزا معمولا اواخر خرداد یا اوایل تیر در آذربایجان‌غربی برداشت می‌شود.

کشت دانه روغنی کلزا در تناوب با گندم موجب تقویت خاک و پایداری تولید گندم در کشور می‌شود و ترویج آن طی سال‌های اخیر تدبیری از سوی مسئولان برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی آذربایجان‌غربی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان