Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@10:11:52 GMT

ضرورت استفاده از ساعی به‌عنوان مدیر فنی تیم ملی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۵۲۱۰۷

ضرورت استفاده از ساعی به‌عنوان مدیر فنی تیم ملی

حضور هادی ساعی به عنوان مدیرفنی تیم ملی تکواندو باعث خواهد شد دیگر منتقدان مغرض نیز نتوانند برای تیم ملی حاشیه ایجاد کنند. 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت هواداران تکواندو، دور جدید مدیریت فدراسیون تکواندو با اخبار و اتفاقات خوبی مانند آشتی سیدمحمد پولادگر با هادی ساعی و مرتضی کریمی آغاز شد و به نظر می‌رسد شعار آشتی ملی در تکواندو رفته رفته در حال محقق شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که قطعا با انتخاب تصمیم‌های درست می‌تواند به تکواندو ایران نیز کمک کند و مجددا شاهد قدرت‌نمایی یکی از پرافتخارترین رشته‌های ورزش کشور باشیم.


حالا که به نظر می‌رسد مشکلات شخصی میان ساعی و پولادگر برطرف شده است قطعا بهترین زمان برای استفاده از تجربیات پرافتخارترین المپین ورزش کشور در تکواندو ایران است. ساعی در سالیان گذشته با حضور در شورای شهر به خوبی نشان داده است اصول مدیریت را یاد گرفته است و قطعا حضور او به عنوان مدیرفنی تیم‌های ملی تکواندو می‌تواند یک انتخاب مناسب از سوی فدراسیون تکواندو باشد.


شخصیت کاریزماتیک ساعی در کنار توانایی او در اصول مدیریتی، به همراه سوابق درخشان او در تکواندو دنیا قطعا باعث خواهد شد وزن تیم‌های ملی با حضور او بالاتر رفته و شاهد بالاترین توانایی‌های کادرهای تیم‌های ملی خواهد شد. مسلما حضور ساعی در اردوهای تیم ملی و ارتباط نزدیک تکواندوکاران کشورمان با او باعث ایجاد انگیزه برای آنها و بالا رفتن توانایی‌های روحی آنها خواهد شد.


ساعی نیز به واسطه سالیان سال حضور و موفقیت در مهمترین رویدادهای تکواندو جهان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ انتقال تجربه می‌تواند نقش سازنده‌ای را ایفا و به رشد روند موفقیت تکواندو ایران کمک کند. حضور ساعی به عنوان مدیرفنی تیم ملی تکواندو باعث خواهد شد دیگر منتقدان مغرض نیز نتوانند برای تیم ملی ایجاد حاشیه کنند.


حضور ساعی در کنار تیم ملی علاوه بر بالارفتن وزن روحی و روانی تیم‌های تکواندو کشورمان باعث نگرانی رقبای ما نیز خواهد شد. ساعی نیز در ماه‌های گذشته بارها از علاقه خود برای انتقال تجربیاتش به جوانان صحبت کرده است و اعلام کرده دوست دارد از خطا رفتن آنها جلوگیری کند.


حسن دیگر حضور ساعی در پست مدیریت فنی نیز بار دیگر نشان خواهد داد رئیس فدراسیون تکواندو علاقمند به استفاده از تمام پتانسیل‌های تکواندو ایران برای موفقیت است. البته قطعا در صورتی که مسئولان فدراسیون تکواندو قصد استفاده از ساعی به عنوان مدیرفنی تیم‌های ملی را داشته باشند نیز نظر خود قهرمان پرافتخار تکواندو ایران مهم است و به نظر نمی‌رسد ساعی نیز مقاومتی برای همکاری با تکواندو ایران داشته باشد.


حتی در صورت مخالفت ساعی در قبول پست مدیرفنی تیم‌های ملی نیز باز می‌توان شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد تا از تجربیات او در تکواندو ایران استفاده و عزم مسئولان فدراسیون تکواندو را برای موفقیت در المپیک 2020 نشان داد. 

هادی ساعی (مدیر فنی) تکواندو

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • بازگشت به خانه پدری؛ حجازی به بازیکنان استقلال معارفه می‌شود
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران