Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید حجت الله موسوی قوام ، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان در پنجمین جلسه صلح و سازش زندانیان جرائم غیر عمد زندان مرکزی کرمان که در مسجد امام سجاد بلوار قدس برگزار شد گفت : یکی مکان هایی می تواند نقش موثری در ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه داشته باشد مساجد است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : مساجد در واقع از صدر اسلام وجود داشته اند که تمامی مسائل روز یک جامعه اسلامی در آن مطرح می شده چه این مسائل بصورت شخصی بوده و چه مربوط به افراد یک جامعه است.


وی بیان داشت : هدف از برگزاری جلسات صلح و سازش در مساجد شهر کرمان اول پادرمیانی و صلح و سازش دادن بین طرفین دعوا توسط امام جماعت ، اعضاء هیات امناء مساجد است حال در در زمینه پرونده محکومین به پرداخت بدهی مالی و چه محکومین به پرداخت مهریه و نفقه و همچنین تلاش می شود تا در پرونده محکومین به مهریه تا جایی که امکان دارد از یک طلاق در جامعه جلوگیری شود و با آشتی دادن طرفین یک زندگی از هم پاشیده نشود .


در ادامه رمضان امیری مدیر کل اداره زندان ها و نائب رئیس هیات امناء ستاد دیه استان گفت : هر کس در زمان قدرت داشتن گذشت نماید و بنده را برای رضای خداوند ببخشد حال چه در خصوص بدهی و ادای قرضی باشد و چه در خصوص انجام کاری در روز قیامت مزد آن با خداوند است . زیرا هرآن چه را که فرد بخاطر رضای خداوند از آن می گذرد پروردگار چندین برابر آن را به فرد گذشت کننده می دهد.


در این جلسه از تعداد 16 نفر از شکات پرونده محکومین جرائم غیر عمد دعوت بعمل آمده که کل مبلغ بدهی آنان بیش از 57میلیارد و 721 میلیون ریال بوده که با تلاش و همکاری اعضاء هیات امناء این مسجد و تعدادی از مشاورین حوزه خانواده بیش از 35 میلیاردو 529 میلیون ریال از شکات تخفیف و رضایت اخذ شد.
انتهای پیام/ی

مقدمات آزادی 16زندانی جرائم غیر عمد فراهم شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند