Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: 8 پروژه صنعت آب و برق در ادامه سفر استانی رئیس‌جمهوری و وزیر نیرو به استان کرمان، افتتاح و 3 پروژه نیز کلنگ زنی شد.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، همزمان با نخستین روز از دهه فجر و در ادامه سفر دکتر "حسن روحانی" و هیئت دولت به استان کرمان، در آیین بهره‌برداری هم‌زمان از طرح‌های اقتصادی و زیربنایی در این استان، 9 طرح مهم آب و برق این استان با توضیح رضا اردکانیان، وزیر نیرو و با دستور رییس‌جمهوری به صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم، 4 پروژه برقی شامل بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر با اعتباری بالغ بر (1400 میلیارد ریال + 280 میلیون یورو)، پست 400 کیلوولت میمند با اعتباری بالغ بر (600 میلیارد ریال)، پست 230 کیلوولت فولاد پرشیا با اعتباری بالغ بر (160 میلیارد ریال) و پست 230 کیلوولت نیروگاه سمنگان با اعتباری بالغ بر (450 میلیارد ریال) به بهره برداری می‌رسد.
همچنین در این سفر، 4 پروژه آب و فاضلاب شامل آبرسانی به شهر رودبار با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد ریال و با هدف تأمین آب شرب مورد نیاز 95 هزار نفر و اشتغال 5 نفر، آبرسانی به قسمتی از شهر کهنوج با اعتباری بالغ بر 55 میلیارد ریال و هدف تأمین آب مورد نیاز 25 هزار نفرو اشتغال 3 نفر، آبرسانی به شهر خورسند با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال و هدف تأمین آب مورد نیاز 22 هزار نفر و اشتغال 3 نفر، آبرسانی به بهرمان با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال و هدف تأمین آب مورد نیاز 11 هزار نفر و اشتغال 3 نفر، افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
همچنین در این مراسم، طرح پست 400 کیلوولت جیرفت با اعتباری بالغ بر 600 میلیارد ریال، پست 400 کیلوولت کهنوج با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال و طرح فاضلاب سیرجان (واگذار شده به روش بیع متقابل) با اعتباری بالغ بر 205 میلیارد ریال برای تحت پوشش قراردادن 197 هزارنفر و اشتغال 50 نفر کلنگ زنی شد.
* افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر
این نیروگاه که در شهر سیرجان استان کرمان واقع‌شده است در سال 1392 عملیات اجرایی آن با ظرفیت 492 مگاوات آغاز شده است که در سال 95 واحدهای گازی راه‌اندازی شده و در این مرحله بخش بخار آن به ظرفیت 160 مگاوات مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد این نیروگاه با سرمایه‌گذاری بالغ‌بر 1400 میلیارد ریال و 280 میلیون یورو توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شده که علاوه بر توسعه تولید برق در منطقه 500 شغل به‌صورت مستقیم و 2000 شغل نیز به‌صورت غیرمستقیم ایجاد می‌شود.
*آغاز عملیات اجرایی پست 400.132 کیلوولت جیرفت
این پست به ظرفیت 200*2 مگاولت آمپر در شهرستان جیرفت واقع‌شده است بااعتبار 600.000 میلیون ریال با کارفرمایی شرکت برق منطقه‌ای کرمان احداث می‌گردد و پیش‌بینی می‌شود در سال 98 مورد بهره‌برداری قرار گیرد این پروژه علاوه بر تقویت شبکه برق منطقه پس از بهره‌برداری برای 11 نفر شغل ایجاد خواهد شد.
*آغاز عملیات اجرایی پست 400.230 کیلوولت کهنوج
این پست به ظرفیت 315*2 مگاولت آمپر در شهرستان کهنوج واقع‌شده است بخش 230 کیلوولت آن قبلاً برقدار شده و بخش 400 کیلوولت آن بااعتبار 300.000 میلیون ریال با کارفرمایی شرکت برق منطقه‌ای کرمان احداث می‌گردد و پیش‌بینی می‌شود در سال 98 مورد بهره‌برداری قرار گیرد این پروژه علاوه بر تقویت شبکه برق منطقه، برای انتقال توان نیروگاه شوباد کهنوج، و برقراری رینگ 400 کیلوولت با نیروگاه کرمان و هرمزگان از طریق خطوط مربوطه مورداستفاده قرار می‌گیرد و پس از بهره‌برداری برای 11 نفر شغل ایجاد خواهد شد.
*بهره‌برداری پست 400.132 کیلوولت میمند
این پست به ظرفیت 200*2 مگاولت آمپر در شهربابک واقع‌شده و در سال 1392 بااعتبار 600.000 میلیون ریال و با کارفرمایی شرکت برق منطقه‌ای کرمان عملیات اجرایی آن آغازشده است این پروژه علاوه بر تقویت شبکه برق منطقه، برای تأمین برق صنایع (تأمین برق صنایع مس خاتون‌آباد) مورداستفاده قرار می‌گیرد و پس از بهره‌برداری برای 11 نفر شغل ایجاد خواهد شد.
*بهره‌برداری پست کلیدخانه ای 230 کیلوولت پرشیا
این پست کلید خانه‌ای در منطقه اختیارآباد شهر کرمان توسط بخش خصوصی (صنایع فولاد بوتیا) برای تأمین برق صنایع فولاد بوتیا بااعتبار 160 میلیارد ریال از سال 1394 عملیات اجرایی آن شروع‌شده است..
*بهره‌برداری پست کلیدخانه ای 230 کیلوولت نیروگاهی سمنگان
این پست کلید خانه‌ای در شهر سیرجان توسط بخش خصوصی (شرکت ملی صنایع مس ایران) برای انتقال توان برق تولیدی نیروگاه سمنگان بااعتبار 450 میلیارد ریال از سال 1395 عملیات اجرایی آن آغازشده است. برچسب ها: کرمان ، برق ، گل گهر ، فولاد

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۶۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ ابوالفضل موتابها، مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین با اعلام این خبر گفت: از مهر ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون، از تعداد ۱۷ برنامه سالانه تعمیراتی، ۱۵ برنامه تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره ای، مربوط به واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی، عملیاتی شده و به اتمام رسیده و ۲ مورد تعمیرات نیمه اساسی و بازدید دوره ای هم در حال اجرا است.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی در تشریح فعالیت های مربوط به تعمیرات واحدهای این شرکت گفت: هرساله به منظور کسب آمادگی تولید انرژی الکتریکی و با هدف کمک به پایداری شبکه سراسری تولید، تعداد ۱۷ فعالیت تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره ای برای واحد های ۱۳گانه بخاری و سیکل ترکیبی، برنامه ریزی می شود که انجام و اتمام تعمیرات نیمه اساسی واحد ۲۵۰مگاواتی شماره یک بخار، آغاز این برنامه ها بود.

ابوالفضل موتابها تصریح کرد: نوع تعمیرات واحدها، براساس ساعت کارکرد و نیازهای تعمیراتی به انواع تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید های دوره ای در واحدهای گازی و بخاری تقسیم می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت های تعمیرات در واحد های سیکل ترکیبی بیان کرد: تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل واحدهای شماره ۳،۱ و ۴ گازی ،تعمیرات بازدید مسیر گاز داغ(HGP) واحد ۱ گازی، تعمیرات بازدید محفظه احتراق واحد ۶ گازی به همراه تعمیرات اساسی وRI کمپرسور واحد شماره ۲ گازی و همچنین انجام تعمیرات بازدید دوره ای مربوط به واحد شماره۱و۳ بخاری سیکل ترکیبی، دیگر برنامه های تعمیراتی بود که در بازه زمانی مهر تا کنون به اتمام رسید.

مدیرعامل نیروگاه با بیان فعالیت های تعمیراتی در واحد های بخاری نیز اظهار کرد: درنیروگاه بخار نیز از ابتدای فصل تعمیرات تاکنون واحد شماره ۳ بخاری تحت تعمیرات اساسی، واحد شماره یک بخاری تحت تعمیرات نیمه اساسی و واحد های شماره ۳،۲،۱ و۴ نیز مورد تعمیرات تعمیرات دوره ای بویلر و بازدید دوره ای قرار گرفته است.

وی گفت: هم اکنون واحد شماره ۲بخاری سیکل ترکیبی نیروگاه هم برای انجام تعمیرات نیمه اساسی وهمچنین واحد شماره ۴ نیروگاه بخار جهت انجام تعمیرات بازدید دوره ای در دست تعمیرات قرار دارد که مابقی برنامه های تعمیرات واحدها نیز تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه انجام و به پایان خواهد رسید و کلیه واحدها با آمادگی حداکثری آماده تولید برق پایدار برای پیک تابستان پیش رو خواهند بود.

ابوالفضل موتابها در توضیح فرآیند برنامه ریزی برای انجام ۱۷ فعالیت تعمیرات واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی نیروگاه نیز گفت: هرساله نیازهای تعمیراتی واحدهای سیزده گانه نیروگاه براساس ساعت کارکرد، دوره تعمیراتی و استاندارد شرکت سازنده، به شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی اعلام می شود که پس از بررسی و تایید برنامه ها از سوی آن شرکت، جدول زمانبندی خروج واحدها برای اجرای برنامه ها به این نیروگاه اعلام می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی ادامه داد: پس از دریافت برنامه ها، با حضور و کمک معاونت های مربوطه و بررسی های فنی و تخصصی، نیازهای تعمیراتی هر واحد، سنجیده شده و امکانات، قطعات و تجهیزات، نیروی انسانی لازم، ماشین آلات و سایر موضوعات برای اجرای این برنامه ها، پیش بینی و در اختیار معاونت های تعمیرات نیروگاه بخار و نیروگاه سیکل ترکیبی قرار می‌گیرد.

گفتنی است نیروگاه شهید رجایی دارای ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی است که سالانه با بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی الکتریکی، حدود ۳ونیم درصد از تولید برق شبکه سراسری را به خود اختصاص داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901000

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود