Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا هم به بالاترین سطح چهار سال گذشته نزدیک شد. بانکهای مرکزی جهان اخیرا به دلیل داده های اقتصادی تاثیرگذار و بهای نفت شناور، انتظار نرخ های تورم بالاتری دارند، برای نمونه انتظار زیادی می رود بانک مرکزی اروپا به برنامه خرید دارایی خود تا ماه سپتامبر سال جاری خاتمه دهد، مساله ای که باعث شد برای نخستین بار از سال ۲۰۱۵، بازدهی اوراق قرضه پنج ساله آلمان به بالای صفر درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش سرمایه گذاران به این تحول، رسیدن یورو به بالاترین نرخ برابری ۲.۵ سال اخیر در برابر ین ژاپن و ۳.۵ سال اخیر در برابر دلار بود و هر یورو به ۱.۲۵۰ دلار رسید و افزایش بازده اوراق آمریکا نتوانست به افزایش شاخص دلار کمکی کند.

آمریکا در حال حاضر با بحران سیاسی و درگیری بین احزاب مواجه است که باعث شده است قانون گذاران این کشور نتوانند بر سر بسیاری از مسائل مهم، به توافق برسند، ماه گذشته هنگامی که دموکراتها و جمهوری خواهان نتوانستند بر سر بودجه عمومی به توافق برسند دولت به مدت سه روز تعطیل شد. دلار تقریبا در پایین ترین سطح ۴.۵ سال اخیر در برابر ین قرار دارد.

سرمایه گذاران اکنون منتظر انتشار آمار اشتغال و پرداخت های آمریکا در ماه ژانویه هستند. آن طور که نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان نشان می دهد، انتظار می رود در ماه ژانویه ۱۸۰ هزار شغل ایجاد شده باشد و نرخ بیکاری با رسیدن به ۴.۱ درصد، کمترین سطح ۱۷ سال اخیر را ثبت کند.

بیت کوین، بزرگ‌ترین ارز مجازی جهان به روند پر تلاطم خود ادامه داد و با ۳.۴ درصد کاهش به ۸۶۹۰ دلار که کمترین سطح دو ماه اخیر به شمار می رود رسید. بیت کوین در ماه دسامبر سال گذشته با رسیدن به ۱۹ هزار و ۶۶۶ دلار در بازار معاملات "بیت استامپ" رکورد شکنی کرده بود. افزایش مقررات سخت گیرانه در حوزه ارزهای مجازی، هشدارهای متعدد که سرمایه گذاران را ترسانده است به همراه ممنوعیت هایی نظیر ممنوعیت فیس بوک برای استفاده از این ارزها، از جمله عوامل مهم سقوط بهای ارزهای مجازی بوده است.

در بازارهای سهام، بازارهای ژاپن و کره جنوبی هر یک بیش از یک درصد کاهش یافتند. شاخص "ام. اس. سی. ای" بورس های منطقه آسیا و اقیانوسیه به جز ژاپن، ۰.۳ درصد به نسبت بالاترین سطح ثبت شده خود کاهش یافت اما عملکرد بورسهای وال استریت متفاوت بود، شاخص "داوجونز" ۰.۱ درصد افزایش یافت، شاخص "اس اند پی ۵۰۰" نسبتا بدون تغییر باقی ماند و شاخص "نزدک کامپوزیت" ۰.۳۵ درصد کاهش یافت.

سهام شرکتهای فناوری به مانند روزهای گذشته کماکان رهبری بازار را بر عهده داشت، سهام شرکت آمازون شش درصد و سهام اپل سه درصد افزایش یافت. در بازار کالا، طلا با رسیدن به ۱۳۴۸.۹ دلار در هر اونس به بالاترین سطح شش ماه اخیر رسید.

بهای نفت هم پس از آن که نتایج یک نظرسنجی نشان داد بین اعضای سازمان اوپک و روسیه برای تداوم روند کاهش تولید نفت اتفاق نظری قوی برقرار است، افزایش یافت و نفت خام آمریکا با ۳۳ سنت افزایش به ۶۶.۱۳ دلار در هر بشکه و نفت خام برنت با ۱۸ سنت افزایش به ۶۹.۸۳ دلار در هر بشکه رسید.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۶۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

طلای جهانی با تمرکز بازار بر داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده، در بازه محدودی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، قیمت طلا امروز پنجشنبه در بازه محدودی قرار داشت زیرا سرمایه‌گذاران به داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده برای شفافیت بیشتر در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو تمرکز کردند.

هر اونس طلا در ۲۳۱۷ دلار و سه سنت ثابت بود. رالی مارس تا آوریل، شمش را با نزدیک به ۴۰۰ دلار افزایش به بالاترین قیمت تاریخی ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل رساند. هر اونس طلای آمریکا ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۲۳۲۹ دلار آمریکا رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول ایالات‌متحده هستند که منتشر می‌شود و گزارش هزینه‌های مصرف شخصی ماه مارس در روز جمعه هستند.

اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو به عدم ضرورت کاهش نرخ بهره اشاره دارد. معامله‌گران اکنون انتظار دارند که اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به احتمال زیاد در سپتامبر رخ دهد. نرخ‌های بهره بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۷.۱۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۹۰۳ دلار و ۲۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۹۵ دلار و ۷۶ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱