Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهر نو ارمغان تجددگرایی و تمدن محمدرضا پهلوی به تقلید از آمریکا و انگلیس، در زمان خود از افتضاحات حکومت بود؛ شهری بی‌در و پیکر که به صحنه جولان گرگان برای دریدن معصومیت‌ زنان و دختران  ناآگاه تبدیل شده بود.

در پنجمین بخش از سری گزارش‌های ناگفته‌هایی درباره رژیم پهلوی به روایتی غریب و دردآور از روزگار دختران و زنان درمانده‌ای می‌پردازیم که دست تقدیر روی دستشان زد و آنها را با وعده قصر و آینده‌ای پوشالی به دخمه‌های تاریک و سرد فساد و فحشا کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر نو نام یکی از محلات قدیمی تهران در خیابان جمشید بود. پایه این شهر در زمان محمدعلیشاه قاجار بنا گذاشته شد. اوایل حکومت محمدرضا پهلوی بود که یکی از معروف‌ترین اشخاص این شهر به نام محمود عرب اقدام به فریب زنان و دختران بی‌کس و کار می‌کرد و آنها را از شهرستانها و روستاها به شهر می‌آورد و مورد استثمار جنسی قرار می‌داد.

محمود عرب همچنین برای جلب توجه بیشتر، پاتوق‌هایی شبیه به همان قهوه‌ خانه‌های فعلی برای معتادان دایر و به این شیوه افراد بیشتری را در دام فساد گرفتار می‌کرد. این متروکه از وقتی نام شهر نو را به خود گرفت که در آن خانه‌های تازه‌ای احداث و خیابان‌ها آسفالت شد. غیر از محمود عرب، فرد دیگری به نام محمد که به دلیل سپیدی محاسنش لقب «زال ممد» گرفته بود، از سردمداران این قائله بود. او به واسطه خدمات جنسی به رجال سیاسی توانسته بود در میان آنها جایگاهی بیابد و به این طریق خواسته‌هایش را پیش ببرد. 

اما قربانیان این معامله کثیف و در عین حال سودآور زنان و دخترانی بودند که به خاطر مشکلات خانوادگی و مالی خانه را ترک کرده بودند و با فریب نوچه‌های زال ممد و محمود عرب پایشان به این جهنم کشیده می‌شد. آنها روستازادگان و از مردم شهرستان‌های دور از تهران بودند که اغلب برای رهایی از فقر و نداری به شهر نو می‌آمدند؛ سرابی که آنها را به عمق باتلاقی می‌کشاند که رهایی از آن دیگر ممکن نبود.

از آنجا که شهر نو پاتوق اراذل و اوباش بود، دعوا و نزاع امری اجتناب ناپذیر می‌نمود، از این رو در برخی کوچه‌های آن شهربانی‌هایی گماشته شد تا از قتل و جنایت‌های احتمالی پیشگیری شود اما دیری نپایید که ویروس این فسادها به جان شهربانی نفوذ و آن را نیز همرنگ شهر کرد. ماموران امنیتی با دریافت مبلغی قابل توجه از سرکرده و دلالان این تجارت کثیف که دو زن به‌نام‌های ملکه اعتضادی و پری آژدان قزی بودند، سکوت می کردند و حتی گاهی خود از مشتریان بودند.  اما چرا این شهر با وجود تمام کثافت‌کاری‌ها و بدنامی‌هایش باز هم به فعالیت خود ادامه می داد؟

شهر نو لکه ننگی بر دامن تهران بود که در پشت صحنه آن باز هم ردپای اردشیر زاهدی دیده می‌شد. زاهدی نخست وزیر وقت بود و با نفوذی که داشت توانست جمعیت این شهر را به حمایت از شاه درآورد. زاهدی نقش پررنگی در کودتای 28 مرداد علیه مصدق داشت. او با بسیج روسپیان شهر نو به رهبری پری آژدان قزی که او را با لقب "پری بلنده" می‌شناختند، به حمایت از شاه برخاست و کودتای 28 مرداد را به راه انداخت. اردشیر زاهدی به فساد و تزلزل شخصیتی شهره بود. حضور او در شهر نو و آشکار شدن رابطه‌اش  با سرکرده‌های آن، امنیت جامعه را مختل کرده بود. عوامل شهر نو دیگر با گستاخی و آشکارا دختران جوان را می‌ربودند و با آنها معامله می‌کردند.

با استناد به آنچه اسکندر دلدم روزنامه نگار دربار در جلد دوم کتابش به نام «من و فرح  پهلوی» می‌نویسد: ملکه اعتضادی با شخص شاه و علیرضا پهلوی هم رفت و آمد داشت و مقدمات آشنایی آنها را با دختران و زنان فریب خورده فراهم می‌کرد. پری آژدان قزی هم دختر یک مأمور بازنشسته بود که از بی حیایی بسیار به صورت ضرب‌المثل درآمده بود و با آنکه زن بود اما اوباش شهر نو هم از او حساب می‌بردند. ملکه و پری  در پی رفت و آمدهای خود به دربار و رجال سیاسی به ثروت و شهرت رسیده بودند و کارشان آنقدر بالا گرفته بود که در مجالس کارت ویزیت پخش می‌کردند. 

پری آژدان قزی و نوچه‌هایش

ملکه اعتضادی

اینها تنها بخشی از فسادهای رایج و علنی در دوره پهلوی‌ بود و مصداق این مَثَل که رطب خورده کی کند منع رطب! زمانی که شخص اول حکومت چنین رفتاری داشته باشد دیگر نباید از رجال آن انتظاری جز این داشت . در واقع محمدرضا پهلوی خود داعیه‌دار فساد و فحشا بود و همواره از آن استقبال می‌کرد. خاندان پهلوی الگوی اراذل به‌ویژه درباریان بودند و همه همین خط را ادامه می‌دادند. 

روایات  بسیاری در این باره وجود دارد؛ مستنداتی که هر چه بیشتر چهره واقعی  این خاندان را نشان می‌دهند که البته در اینجا مجال بازگو کردن همه آنها نیست.  با توجه به نکاتی که اشاره شد،  می‌توان به درستی دریافت که پهلوی‌ها هرگز در اندیشه مردم نبودند و تنها به خوشگذرانی‌های خود فکر می‌کنند.

گزارش از مهدیا جوهرپور

  انتهای پیام/ روایتی تکان دهنده از فحشا در شهر نو 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا عبدالسلام محمدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان دهگلان که با حضور مردم متدین این شهرستان برگزار شد، به تفسیر آيه ۷۷ سوره مبارکه قصص پرداخت و گفت: خداوند متعال در چندین آيه قرآن کریم در مورد شخصیت قارون به عنوان فردی ثروتمند، جاه طلب و بخیل یاد می کند که در زمان حضرت موسی علیه السلام وطبق چندین روایت از اقوام و نزدیکان این پیامبر الهی بوده (وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ) و در آنچه خداوند به تو داده است [اصلاح ] سراى آخرت را بجوى و بهره ات از دنيا را [نيز] فراموش مكن و چنان كه خداوند به تو نيكى كرده است نيكى كن و در زمين در پى فساد مباش. كه خداوند فساد پيشگان را دوست نمى دارد.

وی تصریح کرد: این آیه چندین پیام بسیار مهم وارزشمند را می رساند: علم، ثروت، جایگاه اجتماعی و مسئولیت در راه خدمت به مردم و ذخیره برای قیامت باشد،  استفاده صحیح از نعمت های الهی، نیکی کردن به دیگران همچانکه خداوند به ما نیکی نموده، سعی کنیم عامل و مسبب فساد و تباهی در سرزمین نباشیم.

امام جمعه دهگلان عنوان کرد: اصول و پایه تمدن اسلامی را می توان در چهار مقوله انجام عمل صالح در جهت سعادت آخرت، عمارت و آبادانی دنیا، خدمت صادقانه به مردم و مبارزه با فساد خلاصه کرد.

ماموستا محمدی در بخش دیگری از خطبه ها به مناسبت روز معلم اشاره و اظهار کرد: تعلیم و تربیت از اهداف مهم انبیای الهی بوده که در چندین جای قرآن به آن اشاره شده است.( یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه) ضمن تشکر و تقدیر از زحمات معلمین دلسوز که مروج فکر و اندیشه هستند باید به این مهم اشاره کرد که مدارس ما در باب آموزش خوب عمل کرده و شاهد آن وجود نخبگان و دانش آموزان زیرک در المپیاد های علمی است اما در زمینه پرورش و تربیت ضعف بسیاری وجود دارد که مستلزم همکاری معلمین و والدین دانش آموزان و برنامه خوب در باب فرهنگی است.

امام جمعه دهگلان افزود: تسلیم شدن جوانان امروزی ما در مقابل نیرنگ دشمن، دوری از مراکز دینی، بیکاری، فقر، ضعف برنامه مدارس، مساجد، صداوسیما، تجمل گرایی از عوامل هجمه فرهنگی و جنگ رسانه‌ای دشمن در برنامه ریزی بلند مدت علیه جوانان و امت اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: بهره گرفتن از معلم و عالم دینی و شخصیت های متفکر و نیک اندیش در کارهای فرهنگی و تربیتی و مخصوصا در رسانه ها می تواند تأثیر بسیار مهمی داشته باشد، صدا و سیما به عنوان یکی از مهمترین سازمان ها و نهادهای فرهنگ‌ساز چه برنامه هایی در جهت ایجاد تمدن اسلامی و تقابل با هجمات دشمن داشته؟ روشنگری، گفتمان دینی، اطلاع رسانی صحیح، مطالبه گری، و بیان مشکلات مردم و پیگیری آنها توسط صدا وسیما می تواند در بهبود وضع موجود بسیار تأثیرگذار باشد.

امام جمعه دهگلان در پایان گفت: یکی از مطالبات مردم متدین این شهرستان از مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان مشکل پوشش (HD) در شهرستان است که سال گذشته و در سفر ریاست سازمان صدا و سیما این طرح به اسم و ظاهری افتتاح شد اما عملا هیچ نوع تغییری ایجاد نشده است، امیدواریم مسئولین ما هر گاه در رسانه ها وعده و ایجاد توقع می کنند پیگیر وعده خود باشند که چه مقدار تحقق پیدا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • برپایی آیین های عزاداری شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در مازندران
  • پاکی هوا ارمغان وزش باد‌های بهاری
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد