Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: زبان هنر قوی ترین ابزار برای انتقال فرهنگ است و در این مسیر باید هنر و هنرمند را ارج نهاد.

فتح الله حقیقی عصر جمعه در آیین آغاز به کار سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در سینما عصر جدید اراک افزود: زبان ها بخش جدایی ناپذیر از میراث مشترک فرهنگی ملت ها محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از مولفه های کلیدی هنر آن است که تحمیل دیدگاهی به مخاطب ندارد و در واقع این مخاطب است که با اندیشه خود، تصمیم سازی می کند.
‌حقیقی افزود: جامعه همواره به هنر و هنرمند نیاز دارد و تاریخ انقلاب سرشار از نقش آفرینی های هنری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی به نقش والای جوانان اشاره کرد و گفت: اولین استقبال کنندگان در آیین ورود امام خمینی (ره) به کشور جوانان و نوجوانان بودند.
حقیقی بیان کرد: امام خمینی (ره) با رعایت حرمت مردم و احترام به حقوق آنها همواره خود را خادم ملت می دانستند و از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات مردم دریغ نمی کردند.
معاون استاندار مرکزی ادامه داد: فکر و اندیشه امام جاودانه است و امروز باید اندیشه های متعالی آن پیر سفر کرده برای جوانان و نوجوانان تشریح شود.
حقیقی افزود: بهره برداری از خانه جوانان با هدف حفظ جایگاه و شان جوانان و پاسخگویی به مطالبات این قشر در دهه فجر به بهره برداری می رسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تصریح کرد: در ایام الله دهه مبارک فجر امسال، عملیات اجرایی و بهره برداری از 803 طرح عمرانی، اقتصادی با اعتباری بالغ بر 25 هزار میلیارد ریال آغاز می شود.
وی گفت: با بهره برداری از این طرح ها، برای 7 هزار 546 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد می شود.
حقیقی عنوان کرد: پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی، نقشه راه دولت تدبیر و امید است و این مهم در استان مرکزی با جدیت دنبال می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در سخنانی گفت: اکران 42 و نمایش 14 فیلم در بخش عمومی پخش می شود.
محسن شریفی ادامه داد: پنج فیلم از این مجموعه به صورت ویژه به کودکان و نوجوانان اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: اکران و پخش فیلم به جز گروه کودک و نوجوان تا روز 22 بهمن‌ماه در پردیس سینمایی عصر جدید اراک ادامه دارد.
3005/3075 *** خبرنگار: معصومه صفری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • زبان طنز نیشدار است