Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا ،متن یادداشت حجت‌الاسلام احمد مازنی  به شرح زیر است :

در اولین شب برگزاری جشنواره فیلم فجر به دعوت آقای  علی قائم مقامی تهیه کننده فیلم "جشن دل تنگی" به همراه دکتر کواکبیان و خانم سیاوشی به تماشای این اثر نشستیم.

 جشن دلتنگی یکی از آثاری است که دوران گذار از سنت به مدرنیته را به تصویر کشیده و ضمن تبیین تاخر فرهنگی ،به تاثیر منفی فضای مجازی بر زندگی خانوادگی و اجتماعی مردم ایران می پردازد، خانواده هایی که حقیقت زندگی شان در فضای مجازی غرق شده و زن و شوهرهایی که بین دریای مجازی و ساحل حقیقت دست و پا می زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والدینی که زبان فرزندان را نمی فهمند و فرزندانی که با پدر و مادر بیگانه هستند.

زنانی که به جای عشق و همدلی با شوهر سر در تلگرام و اینستاگرام و تویتر دارند و مرز محرم و نامحرم جای خود را به درد دل با نامحرمان داده و زندگی هایی که از هم می پاشد.یکی از نکته هایی که در این فیلم به ان اشاره شده کمبود ارتباط و گفتگو بین اعضای خانواده است زن و شوهری که با یکدیگر حرف نمیزنند و یا پدر و فرزندی که مهارت گفتگو و حل مشکلات از راه صحبت کردن با هم را ندارند.

یکی از معضلات شبکه های اجتماعی این است که همه میخواهند به بهترین شکل دیده شوند و همه انها را تایید کنند و چشم و هم چشمی شدیدی حاکم بر این فضا ست . در این فیلم به این موصوع پرداخته شده که همه از کوچکترین اتفاقات تا مهمترین تصمیمات زندگی خود را تحت تاثیر این فضا انجام میدهند از تصمیم به بچه دار شدن و نام گذاری بچه تا ظرف سوپ همسایه

جشن دلتنگی ادبیات زشت حاکم بین بخشی از جامعه را بزرگ نمایی کرده تا همه به زشتی این نوع گفتگو پی ببریم، این فیلم برخلاف آثار برخی هنرمندان کشورمان نتیجه گیری و راه حل را به مخاطب واگذار نمی کند بلکه تلخی ادامه این روند و راه حل این معضل اجتماعی را نیز ارائه می دهد.

دیدن فیلم جشن دل تنگی به کارگردانی پوریا آذربایجانی که فیلم نامه آن را به صورت مشترک به همراه همسرش خانم مونا سرتوه نوشته اند را به مخاطبین سینما در ایام جشنواره پیشنهاد می کنم.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد

سریال «افعی تهران» یکی از جنجالی‌ترین سریال‌های این روزهاست که مخاطبان زیادی هم دارد؛ اما به تازگی "محمد" که یکی از مخاطبان «افعی تهران» بود به دو نکته از این سریال اشاره کرد که در نوع خودش جالب بود. 

او در توییتر خود نوشت: «۲ اسکریت شات از سریال افعی تهران؛ اول: آیا در دهه شصت موی پسربچه‌ها توی مدرسه اینقدر بلند بود؟ اون یکی که رسماً پشت مو گذاشته! دوم: تاریخ فیلمبرداری قسمت نهم مربوط به یکی دو هفته‌ی پیش و بعد از حمله‌ی ایران به اسراییل است.»

منبع: برترین‌ها

tags # سریال افعی تهران سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تساوی و شکست حاصل کار مازنی‌ها در لیگ دسته دوم فوتسال
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • تعالیم اندیشه عفاف و حجاب در مدارس در اولویت باشد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • جغرافیای لایک‌ها و دیس لایک‌ها
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی