Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت و معدن قوچان گفت: بهترین وضعیت برای کارخانه آساک دوچرخ این است که برای احیاء به افراد علاقمند واگذار شود. ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۲ استانها خراسان رضوی نظرات

علی حبیبی‌کیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قوچان با اشاره به آخرین وضعیت دو  واحد صنعتی دوچرخه‌سازی و کاشی طوس این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر، شهرستان قوچان دارای 72 واحد صنعتی فعال و نیمه فعال است و متاسفانه 23 واحد صنعتی غیرفعال نیز داریم که علت تعطیلی اغلب آنها، مشکلات مربوط به مسائل مدیریتی و بازاریابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حبیبی‌کیا با اشاره به مشکلات کارخانه دوچرخه‌سازی قوچان بیان داشت: کارخانه دوچرخه‌سازی طی سال‌های گذشته، روند نزولی در تولیدات داشته اما به لحاظ زیرساخت‌ها، این واحد صنعتی دارای شرایط مناسب است و به همین دلیل مسئولان شهرستان و وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام تلاش خود را برای پیگیری و رفع مشکلات این واحد صنعتی داشته و دارند.

وی با تائید اینکه در گذشته تسهیلاتی به مالک خصوصی این واحد صنعتی برای راه‌اندازی مجدد آن پرداخت شده تصریح کرد: این تسهیلات با پیگیری‌های مسئولان شهرستان و در جهت حمایت  از این کارخانه و خرید تجهیزات پرداخت شده بود، قسمتی از این تجهیزات هم خریداری و به محل کارخانه منتقل شد اما الباقی محموله‌ها به دلیل مشکلات خود مالک در گمرگ ماند و عملاً هیچ اتفاقی در این واحد صنعتی روی نداد؛ حتی بخشی از تجهیزات خریداری شده را کارگران بجای طلب خود برداشته‌اند.

رئیس اداره صنعت و معدن قوچان اظهار داشت: آخرین اقدام وزارت صنعت، معدن و تجارت هماهنگی مجدد برای دریافت تسهیلات 7 میلیارد تومانی و معرفی مالک کارخانه به بانک عامل بوده و اکنون باید مدیر کارخانه پیگیری جدی داشته باشد تا ضوابط مورد نظر بانک را اجرا و تسهیلات را دریافت کند.

حبیبی‌کیا خاطرنشان کرد:  این موضوع که تسهیلات باید با نظارت دادستانی و مسئولان شهرستان به مدیر کارخانه پرداخت شود خوب است اما بهترین حالت برای کارخانه تعطیل‌شده آساک دوچرخ این شهرستان واگذاری آن به افراد علاقه‌مند و دارای منابع مالی کافی است.

وی درباره آخرین وضعیت کارخانه کاشی طوس نیز افزود: این واحد صنعتی نیز به دلیل اینکه واحد زیان‌ده معرفی شده  تسهیلات به آن تعلق نمی‌گیرد و باید شرایطی برای آن فراهم کرد که از این حالت خارج‌ شود؛ متاسفانه در کارخانه کاشی، به دلیل انباشته شدن مشکلات سبب شده امروز به نقطه‌ای برسد که کارگران ادامه همراهی و فعالیت نداشته و مدیریت هم توان جدی نشان ندهد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان یادآور شد: رکود صنعت ساختمان و برخی مسائل و مشکلات بین‌المللی در سطح کشورهای منطقه برای صادرات از علت‌های عمده مشکلات این کارخانه بوده و  این واحد صنعتی حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان بدهی به دستگاه‌های خدماتی برق و گاز دارد که طی توافق‌های انجام‌شده به‌صورت اقساط پرداخت خواهد شد.

حبیبی‌کیا در ادامه با بیان اینکه مدیر مجموعه کاشی برخلاف مدیریت کارخانه دوچرخه‌سازی علاقه‌مند به فعالیت و کار است  بیان داشت: متأسفانه مشکلاتی در مسیر به وجود آمده که شرایط فعلی را رقم‌ زده اما امیدواریم  با جذب سرمایه‌گذار جدید و افزایش سرمایه از طریق دریافت تسهیلات 6.5 میلیارد تومانی مصوب شده برای این واحد صنعتی تا سال آینده شاهد شروع به کار مجدد آن باشیم.

انتهای پیام/ش

R41347/P1361/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود

سعید صادقی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران گفت:ناترازی انرژی در کشور وجود دارد و این مشکل در سال گذشته به خاطر اینکه ما خاموشی را در بخش‌های خانگی نداشته باشیم خاموشی بر روی صنعت آمده بود.

 او افزود:تا امروز ابلاغیه‌ای از سوی وزارت نیرو برای مدیریت مصرف بار  نداشته ایم، امسال هم به احتمال زیاد ما با مشکل خاموشی در بخش صنعت خواهیم داشت. 

 صادقی بیان کرد:بحث تامین انرژی به عهده وزارت نیرو است و ناترازی‌های انرژی را همیشه صنعت کمک کرده است و توانسته در چندسال گذشته با عدم خاموشی منازل مسکونی پیش ببریم خوشبختانه در کشور چندین شهرک انرژی احداث شده است و در استان تهران این شهرک‌ها احداث نشده ولی با سرمایه‌گذاری در این بخش این مهم به سرانجام خواهد رسید. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران اعلام آمادگی کرد زمین رایگان در اختیار نیروگاه‌های سی. اچ. پی (فناوری تولید همزمان انرژی الکتریکی و حرارت) قرار دهد.

صادقی گفت:جهش تولید که رهبری به آن اشاره کرده اند هم مصداق این است که امروز یکی از زیرساخت‌های اصلی مهم کشور شهرک‌های صنعتی است قطعا باید موانع بر سر سرمایه‌گذاری کشور برداشته شود تا بخش خصوصی بتواند به راحتی سرمایه‌گذاری در این بخش (شهرک‌های صنعتی) کند، خوشبختانه واحد‌های بزرگ پتروشیمی، فولادی و ... در تولید برق ورود پیدا کرده اند و سایر واحد‌های دیگر براساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید می‌بایست سالی ۵ درصد از مصرف برق خود را به انرژی خورشیدی اختصاص دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه