Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث کلانتری مدیر کل اداره محیط زیست استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به بهره داری معادن در اطراف تهران اظهار کرد: معادن تهران مشمول رعایت ضوابط و قوانین محیط زیست هستند.

وی افزود: معادنی که تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست هستند  در زمان اکتشاف و  بهره برداری باید از سازمان محیط زیست استعلام بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری گفت: معادن دیگر نیز موظف به رعایت ضوابط سازمان محیط زیست هستند چرا که معدن در طبیعت است و بهره برداری معدنی ، بر طبیعت اثرمی گذارد، از این رو اگر ما از معدن بهره برداری و بعد آن رها  و  بهسازی نکنیم در این صورت با فرسایش خاک ، باد، از دست دادن طبیعت ، گونه های گیاهی و جانوری رو به رو خواهیم بود.

وی ادامه داد:برای توسعه باید فعالیت و بهره برداری معدنی انجام شود اما در کنار آن به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست نیز توجه شود.

مدیر کل اداره محیط زیست استان تهران تصریح کرد: یک معدن می تواند بهره برداری و بهسازی شود و همچنین می تواند دوباره در طبیعت به حالت اولیه خود بازگردد اما اگر قرار بر این باشد هرجا را شخم زده و رها کنیم، آن منطقه دیگربه توسعه پایدار نخواهد رسید .

وی با بیان اینکه توسعه ای که مد نظراست باید پایدار، بلند مدت وبا رعایت حقوق نسل های آینده باشد و معدنچی باید مسئولیت اجتماعی داشته باشد، ادامه داد: اگر قرار است درخت یا بوته ای قطع شود و یا جاده ای احداث شود حتما باید در کنار آن بهسازی محیط زیست هم صورت گیرد .

کلانتری گفت: برای بهره برداری از معادن باید این را در نظر گرفت که چه چیزی را از دست می دهیم وچه چیزی را به دست می آوریم .

وی ادامه داد: خوشبختانه ضوابط محیط زیستی توسط دستگاه های متولی اکتشاف و بهره برداری از معادن رعایت می شود و سازمان محیط زیست نیز بر آنها نظارت می کند .

مدیر کل محیط زیست استان تهران تاکید کرد: باید دیدگاه حفظ بدون بهره برداری در دستگاه های حاکم درمحیط زیست را حفظ کنیم اما بهره برداری اصولی ، پایدار و بلندمدت نیز داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم