Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط زیست ،در همایش ملی سالگرد کنوانسیون تالاب ها در رامسر با بیان اینکه محیط زیست را با قوانینمان ویران کردیم و سازمانی هستیم که فقط نیم درصد بودجه کشور به آن تعلق دارد، افزود: مجلس باید با توجه به اهداف رهبری قوانین محیط زیست را اصلاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: فقط نباید دنبال ۴ شکارچی یا کسانی که ۱۰۰ متر به محیط زیست تجاوز کردند باشیم بلکه باید اصل قضایا را حل کنیم.

کلانتری با بیان اینکه ما فقط مسائل ریز را چسبیدیم و مسائل کلان را رها کردیم گفت: توسعه باید در کشور اتفاق بیفتد تا محیط زیست پایدار باشد، اما این توسعه باید مبنای علمی داشته باشد و توجه به محیط زیست در مخالفت با توسعه نیست.

معاون رییس جمهور گفت: مصوبات قانون برنامه ششم اگر اجرایی شود محیط زیست را ویران می کند چرا که ما در قوانین هم جزیره‌ای تصمیم می گیریم.

این مسئول اذعان داشت: متاسفانه سازمان محیط زیست در مقطعی خودش، خودش را به چالش کشید و حتی محیط زیست هم مدافع خودش نبود.

وی افزود: اگر هم اکنون کنوانسیون رامسر دوباره تالاب‌ها را بررسی کند بسیاری از آن‌ها از معاهده حذف می‌شوند چرا که یکسری تالاب‌ها در کشور اصلا قابل بازسازی نیست. 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه رفتار غلط ما با محیط زیست باعث آتش سوزی در ۳۰۰ نقطه زاگرس شده است تصریح کرد: با شکارچی یک آهو بدترین رفتار را می کنیم، اما با تحسین و تشویق با نام تولید و خودکفایی، محیط زیست را از بین بردیم.

کلانتری با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد حافظ محیط زیست باید توسعه یابند گفت:ما نیاز به قیم در محیط زیست داریم چرا که تفکرات زیست محیطی در کشور عقب مانده است.

وی افزود: در آموزش عمومی محیط زیست تقریبا نمره صفر را داریم و ادامه این رفتار باعث می‌شود هیچ محیط زیستی برای آیندگان باقی نماند.

معاون رئیس جمهور اقتصاد محیط زیست را اقتصادی گمشده در ایران دانست و گفت:ما باید خودمان را با رفتار جدید طبیعت همسو کنیم نه اینکه به جنگ با طبیعت برویم.

کلانتری در پایان گفت: نباید از گفتن حقایق وضع بی آبی کشور بترسیم و نگاه امنیتی به این موضوع داشته باشیم و اگر بحث امنیتی شود و مسایل به مردم گفته نشود مردم رفتار خودشان را تغییر نمی دهند و اگر رفتار تغییر نکند محیط زیست نابود می‌شود.

 

 باشگاه خبرنگاران جوان مازندران/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۶۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان