Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهاباد- ايرنا- مدير جهادکشاورزي تکاب گفت: امسال بيش از 11 ميليارد ريال تسهيلات براي توسعه مکانيزاسيون کشاورزي تکاب به بهره برداران اين بخش پرداخت شده است.

رضا افشاري نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين مقدار تسهيلات براي خريد 50 دستگاه انواع تجهيزات و ادوات کشاورزي از جمله کمباين و تراکتور در اختيار کشاورزان منطقه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: امسال همچنين 243 طرح اشتغال زايي در بخش کشاورزي در قالب طرح اشتغال فراگير و توسعه روستايي با 114 ميليارد ريال تسهيلات درخواستي ثبت نام شده است.
وي گفت: با پرداخت اين تسهيلات و اجراي طرح هاي توسعه روستايي براي بيش از 350 نفر زمينه اشتغال پايدار فراهم مي شود.
وي اظهار کرد: از ابتداي سال جاري 26 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال زايي به بهره برداران بخش کشاورزي و دامپروري در شهرستان تکاب اعطا شده است.
مدير جهادکشاورزي تکاب با اشاره به اينکه چهار هزار هکتار از اراضي کشاورزي تکاب زير پوشش بيمه محصولات کشاورزي قرار گرفته است، ادامه داد: امسال بيش از 10 ميليارد ريال از محل صندوق بيمه محصولات کشاورزي به کشاورزان خسارت ديده از حوادث غير مترقبه پرداخت شده است.
افشاري نژاد اضافه کرد: اکنون 25 طرح در بخش صنايع دامپروري و صنايع تبديلي بخش کشاورزي تکاب با 60 درصد پيشرفت فيزيکي به صورت نيمه تمام مانده و منتظر دريافت تسهيلات براي تکميل و راه اندازي است.
وي با اشاره به خريد تضميني 10 هزار تن گندم در سال زراعي گذشته از کشاورزان تکاب گفت: امسال بيش از 30 هزار هکتار از اراضي کشاورزي تکاب زير کشت گندم رفته که تنها 50 هکتار آن به صورت آبي کشت مي شود.
وي بيان کرد: امسال بيش از 580 نفر از کشاورزان و دامداران منطقه در دوره هاي آموزشي و ترويجي جهاد کشاورزي شرکت کرده اند.
به گزارش ايرنا، سالانه بيش از 100 هزار تن انواع محصولات زراعي و باغي در تکاب توليد مي شود که گندم، نخود، سيب و عسل از مهمترين آنهاست.
شهرستان تکاب با 80 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است.
7514/2093
خبر: امير خالق نژاد ** تنظيم: پيمان پاکزاد ** انتشار: صابر چهرقاني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد