Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@09:57:11 GMT

کره شمالی به کدام کشورها سلاح فروخته است؟

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۷۶۸۸۱

گزارش محرمانه ناظران مستقل سازمان ملل با اعلام اینکه کره شمالی با نقض تحریم‌های این سازمان موفق شده تا از صادرات اقلام ممنوعه در سال 2017،‌ مبلغ 200 میلیون دلار به دست بیاورد، پیونگ‌یانگ را به تامین سلاح برای سوریه و میانمار متهم کرد. آفتاب‌‌نیوز : در این گزارش که به کمیته تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داده شد، آمده است که کره شمالی ذغال سنگ خود را به کشورهایی چون روسیه، چین، مالزی، کره جنوبی و ویتنام صادر کرده و اسناد جعلی درست کرده که در آنها آمده کشورهایی چون چین و روسیه صادر کننده اصلی هستند نه کره شمالی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، شورای امنیت سازمان ملل از 2006 تحریم‌های شدیدتری را علیه کره شمالی به دلیل تداوم برنامه‌های اتمی و موشکی اعمال کرده است.
در گزارش 213 صفحه‌ای ناظران مستقل سازمان ملل آمده است: کره شمالی با بهره‌برداری از شبکه‌های جهانی نفت، مشارکت شهروندان خارجی، ثبت کمپانی‌های خارجی و سیستم بانکداری بین‌المللی، تحریم‌ها را نقض کرده است.
این ناظران همچنین گفته‌اند که در حال بررسی همکاری‌های در حال انجام موشک بالستیک کره شمالی با سوریه و میانمار هستند که شامل بیش از 40 انتقال گزارش نشده در سال های 2012 تا 2017 به مرکز مطالعات و تحقیقات سوریه می‌شود که بر برنامه‌های تسلیحات شیمیایی این کشور نظارت دارد.
این ناظران در گزارش خود همچنین آورده‌اند:‌ این بررسی‌ها دال بر نقض تحریم‌ها و انتقال سلاح شامل نقل و انتقال قطعات مورد استفاده در موشک بالستیک و برنامه‌های تسلیحات شیمیایی است.
این ناظران همچنین رد دو محموله کره شمالی را از سوی دو کشور ناشناس به سمت سوریه گرفته‌اند. هر دوی محموله‌ها حامل کاشی‌های مقاوم به اسید بودند که برای پوشش‌دهی محموله‌ای در مقیاس بزرگتر به کار گرفته شدند.
یکی از این کشورها که نامش ذکر نشده، به ناظران اعلام کرد که این محموله‌های ضبط شده قرار بود برای استفاده در ساخت دیوار داخلی یک کارخانه محصولات شیمیایی مورد استفاده قرار بگیرند.
ناظران سازمان ملل همچنین اعلام کردند که یک کشور دیگر که هویتش اعلام نشده، گزارش داد که شواهدی دارد مبنی بر اینکه میانمار سیستم‌های موشک بالستیک را به همراه تسلیحات متعارف دیگر شامل پرتابه‌های راکتی و موشک‌های سطح به هوا از کره شمالی دریافت کرده است.
اما سفیر میانمار در سازمان ملل گفت که هیچ محموله تسلیحاتی از کره شمالی دریافت نکرده و کشورش از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل تبعیت می‌کند.
ناظران سازمان ملل همچنین 16 مورد محموله ذغال سنگ را که بین ژانویه و اوت در بنادر روسیه، چین، مالزی و ویتنام نقل و انتقال آنها صورت گرفته، مورد بررسی قرار دادند. آنها گفتند که مالزی انتقال یکی از این محموله‌ها را به کمیته شورای امنیت گزارش داده اما 15 مورد دیگر نقض تحریم‌ها هستند.
ناظران سازمان ملل همچنین اعلام کردند: کره شمالی الگوهای ناوبری دریایی، سیگنال‌ها و مسیرهای دریایی را دستکاری کرده و اسناد را جعل کرده تا مالکیت اصلی این محموله‌های ذغال سنگ را کشور دیگر اعلام کند.
این ناظران همچنین در گزارش خود آورده‌اند که انتقال کشتی به کشتی محصولات نفتی را که نقض کننده تحریم‌های سازمان ملل علیه کره شمالی هستند، مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که عامل دخیل در این مساله مستقر در تایوان است.
این ناظران همچنین گفتند که یک کشور که خواست هویتش فاش نشود، اعلام کرد که کره شمالی در بنادر "وونسان" و "نامپو" و در آب‌های بین‌المللی دریای زرد و دریای چین شرقی و در بازه زمانی اکتبر و ژانویه این نقل و انتقالات را داده است. همچنین چندین کمپانی چند ملیتی که نامشان در گزارش ذکر نشده، در ارتباط با این مساله و نقل و انتقال مواد نفتی به کره شمالی مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.
منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد