Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه مدنی گفت: حفاری برای رسیدن به آبی که نمی‌دانیم تجدیدپذیر است یا نه و نمی‌دانیم از لحاظ زیست محیطی چه اثراتی دارد کاری اشتباه است.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست گفت:اطلاعات در مورد آب‌های ژرف از لحاظ علمی در کل دنیا محدود است پس نمی‌توان گفت که تئوری حفاری زمین برای رسیدن به آب درست است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به حفاری برای یافتن آب‌های ژرف در کشور اظهار کرد:  اطلاعات در مورد آب‌های ژرف از لحاظ علمی در کل دنیا محدود است پس به طور قطع نمی‌توان گفت که  تئوری حفاری زمین تا عمق ۱۰۰۰ متر برای رسیدن به آب های ژرف کاملا درست است .

وی افزود: حفاری برای رسیدن به آبی که نمی‌دانیم تجدیدپذیر است یا نه و نمی‌دانیم از لحاظ زیست محیطی چه اثراتی دارد کاری اشتباه است.

مدنی با بیان اینکه اولویت کشور در وضعیت کنونی استحصال منابع آبی بیشتر و جدید است،ادامه داد: به دلیل اینکه کشور ما دچار ورشکستگی آبی است باید کنترل مصرف آب را  جدی بگیریم تا اینکه به دنبال منابع آبی جدید برویم.

وی ادامه داد: انتقال آب ، برداشت آب از چاه ها ، شیرین کردن آب دریا ، سدسازی همه این موارد در دراز مدت نه تنها عواقب زیست محیطی بلکه معضلات اجتماعی و اقتصادی در بر دارند و باید کمی با اکراه به سراغ آخرین گزینه  که ارزان تر و پایدارتر در روی زمین است ،برویم.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: استخراج آب های ژرف از لحاظ هزینه ای سنگین است اما زمانی که در  کشور آب نباشد ،مجبور به استحصال آب ازهر طریقی هستیم .

وی افزود:برای رسیدن به آب حاضر هستیم ۶۰۰ کیلومتر آب را منتقل و یا شیرین کنیم که از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر نیست . ما می توانیم همین هزینه را در بخش صنعت و ایجاد مشاغل صرف کنیم اما به دلیل ناهماهنگی در بین دستگاه ها در موضوع مدیریت منابع آب و نبود برنامه ریزی مناسب، شاهد این مشکلات در این بخش باشیم.

مدنی گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در مساله آب در گذشته قوی عمل نکرد که به دلیل وظیفه نظارتی سازمان بود که در بخش اجرای قانون هیچ نقشی نداشت .

وی افزود:سازمان حفاظت محیط زیست در موضوع آلودگی هوا نیز نقش نظارتی دارد و در بخش اجرا نمی تواند ورود کند .

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست در موضوع توسعه سازه ای و مهندسی نقش محدودی داشت، به همین دلیل نتوانست در آن دخالتی کند و همچنین در بسیاری از موارد همچون گرفتن حق آبه برای تالاب ها و حل مشکل ریزگردها اقدامات بسیاری انجام داده است.

وی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست با هرگونه مطالعه در زمینه آب های ژرف مخالفتی ندارد و حتی از آن حمایت نیز می کند اما اگر مطالعه ای که با هرگونه اکتشاف یا حفاری همراه باشد باید از سازمان حفاظت محیط زیست مجوز گرفته وباید بررسی های دراین زمینه صورت گیرد .

مدنی گفت:سازمان حفاظت محیط زیست باهرگونه استحصال و حفاری از منابع آبی ژرف تجدیدپذیر و یا تجدید ناپذیر مخالف است.

وی در پایان تصریح کرد:کشورباید برای یافتن منابع آبی به سراغ راه حل های بهتر، ساده تر و ارزان تری برود.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه

دریافت 3 MB

به گزارش همشهری آنلاین، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری از ثبت‌ گونه در خطر انقراض جهانی یک فرد پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه برای دومین بار خبر داد.

سعید یوسف‌پور با اعلام این خبر افزود: ماموران یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی برای دومین بار شدند.

به گفته وی، این تصاویر توسط محیط‌بان "ملک‌آرا خلیل طهماسبی" در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده سبزکوه ۱۱ اسفندماه پارسال توسط "محمدرضا احمدی" مسوول منطقه حفاظت شده سبزکوه ثبت شد و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود، گفت: گونه پلنگ در راس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

تصاویر دیدنی از پلنگ ماده و توله‌اش در ارتفاعات برفی گیلان | ببینید

به گفته وی، در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف‌پور گفت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌ و بختیاری به ثبت رسیده است.

کد خبر 849655 منبع: ایرنا برچسب‌ها استان چهار محال و بختیاری حیوانات - حیات وحش خبر مهم حیوانات - انقراض گونه‌ها سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم