Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب حاکم سوسیالیست ونزوئلا اعلام کرد نیکولاس مادورو نامزد رسمی این حزب در انتخابات زودهنگامی است که قرار است قبل از پایان آوریل سال جاری میلادی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیوسدادو کابیو، معاون رهبر حزب حاکم سوسیالیست ونزوئلا در جریان یک کنگره حزبی به مادورو گفت: شما با استقبال و تشویق فراوان تایید شدید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما رسما نامزد حزب سوسیالیست ونزوئلا هستید.

در ژانویه دادگاه عالی ونزوئلا که متشکل از وفاداران به مادورو است اعلام کرد: انتخابات ریاست جمهوری که در اصل قرار بود ماه دسامبر برگزار شود، چند ماه جلو می‌افتد.

دادگاه عالی ونزوئلا که به گفته منتقدان به صورت نظام‌مند تسلیم مادوروست ائتلاف اپوزیسیون را از معرفی نامزد تحت عنوان حزب اپوزیسیون منع کرده و چندین تن از چهره‌های برجسته حزب اپوزیسیون را از نامزدی در این انتخابات محروم کرد.

اپوزیسیون ونزوئلا که دچار تفرقه و ضعف شده اعلام کرد: این اقدامات با هدف روی کارآمدن مادورو برای دومین دور متوالی صورت گرفته است؛ مادورویی که در بین مردم به شدت نامحبوب است اما با هیچ رقیب مخالفی نیز که از حمایت قاطع برخوردار باشد، مواجه نیست.

مادورو که پیراهن قرمز به تن داشت در این جلسه در کنار سیلیا فلورز، بانوی اول ونزوئلا حاضر شد و نامزدی خود در این انتخابات را همزمان با اینکه صدها تن از اعضای حزب سوسیالیست فریاد "بله" سرمی‌دادند، پذیرفت.

کابیو گفت: کاملا طبیعی است که مادورو 55 ساله نامزد حزب سوسیالیست شود چراکه او شریک عملکردهای انقلابی بی‌نظیر است. ما پیروز خواهیم شد و من شکی در این مساله ندارم.

انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا علی‌رغم بحران مالی و سیاسی در این کشور برگزار خواهد شد. ونزوئلا علی‌رغم آنکه یکی از تولید کنندگان اصلی نفت در جهان است کشوری فقیر محسوب می‌شود و به خاطر کاهش بهای نفت، کاهش تولید و سوءمدیریت اقتصادی از کمبود شدید موادغذایی و دارو رنج می‌برد. این کشور همچنین در مخمصه تورم بالا گیر افتاده است.

ونزوئلا همچنین به لحاظ بین‌المللی به شدت منزوی شده است. آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه مادورو و مقامات دولتش اعمال کرده‌اند و واشنگتن مادورو را یک "دیکتاتور" توصیف می‌کند. آرژانتین نیز اعلام کرده نتایج این انتخابات ریاست جمهوری را به رسمیت نمی‌شناسد و دیگر کشورهای مهم آمریکای جنوبی نیز همین رویه را پیش گرفته‌اند.

رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در حال حاضر تور آمریکای جنوبی خود را آغاز کرده که در جریان آن با دولت‌های منطقه مساله بحران ونزوئلا را مطرح می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند

در حالی که وزیر کشور ،اوایل اسفند۱۴۰۲ اعلام کرده بود بیش از ۱۵۰۰۰نامزد در انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده اند، روزنامه کیهان هم اکنون د مورد نامزدهای تایید شده جریان اعتدالی و اصلاح طلب، اعتراف جالبی کرده است.   به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه که پیش از این مکررا ادعا می کرد رقابت فراگیر بین احزاب و سلیقه های مختلف وجود دارد، نوشت: ۱۶۵ نامزد آنها تایید صلاحیت شدند که ۴۵ نفرشان در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند.اگر انتخابات مهندسی شده و غیررقابتی بود، چگونه ۱۶۵ نفر اصلاح‌طلب و اعتدالی تایید شدند؟   بار دیگر باید از امتداد داخلی دشمن و مدعیان اصلاحات پرسید؛ اگر انتخابات مهندسی شده و غیر رقابتی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده به مجلس راه یافتند؟   کیهان که از راه یافته های این جریان به مجلس، علیرغم ایجاد تنگناهای شدید، ناراضی به نظر می رسد، ادامه داد: در حالی‌که بسیاری از رسانه‌های مدعی اصلاحات مدعی عدم امکان رقابت در انتخابات بودند، در گزارش‌های خود گفتند «نامزدهای میانه‌رو» رأی آورده‌اند. خبر آنلاین گزارشی با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات» منتشر کرد، سایت انتخاب نیز یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه‌رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • چرخش ۱۸۰ درجه‌ای یک کاندیدا در زنجان؛ یکباره اصلاح‌طلب شد!
  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • ساعت ۸ صبح پنجشنبه (فردا)، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی
  • صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس
  • برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس در شبکه تهران
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند