Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد تجری نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: علی رغم اینکه تا کنون مردم، دولت و برخی از مسئولان تلاش های فراوانی را برای ارائه خدمات به زلزله زدگان استان کرمانشاه انجام داده اند اما مردم آن مناطق هنوز با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از زلزله زدگان در اسکان موقت و دریافت کانکس تحت پوشش قرار گرفته اند و این موضوع جای تشکر دارد اما باید برای سایر آسیب دیدگان و مسئله اسکان موقت آنها نیز فکری کرد و نباید آنها را فراموش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برآوردهای اولیه و دسته بندی هایی که برای اسکان اولیه انجام شده است به این شرح است که مردم زلزله زده را به 6 گروه تقسیم بندی کرده اند و بر این اساس، کانکس برای اسکان موقت به آنها واگذار شده است.

تجری اضافه کرد: ساختمان های صد در صد تخریبی، تخریبی نوع 1 و 2 ، ساختمان های تعمیری نوع 1 ، 2 ، و 3 و در نهایت ساختمان های سالم، از مواردی هستند که در تقسیم بندی مسئولان برای واگذاری کانکس به زلزله زدگان مدنظر بوده است.

وی ایراد بزرگ این تقسیم بندی را در نظر نگرفتن شرایط مستاجران دانست و ادامه داد: تعمیر ساختمان استیجاری در توان و اراده مستاجران نیست و در حال حاضر به این افراد کانکسی واگذار نشده است و برای صاحب خانه هم امکان ساخت و تعمیر مسکن  در مدت کوتاه وجود ندارد که مستاجران بتوانند دوباره در این منازل ساکن شوند.

 ضرورت رفع نگرانی از دانش آموزانی که در مدارس نیازمند تعمیر مشغول به تحصیل هستند

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مالکان و ساکنان سابق خانه های نیازمند تعمیر که جزء منازل تخریبی محسوب نشده اند نیز با مشکلات فراوانی روبرو هستند و اغلب این افراد هم کانکس دریافت نکرده اند و زمان زیادی برای تعمیر و مقاوم سازی منزل آن ها نیاز است که متاسفانه مسئولان برای این موارد نیز فکری نکرده اند.

تجری با اشاره به پس لرزه های زلزله در استان کرمانشاه افزود: مردمی که خانه آنها نیازمند تعمیر است با وقوع پس لرزه های مداوم احساس امنیت ندارند که دوباره به خانه هایشان بازگردند و این موضوع بخش دیگری از مشکلات مردمی است که خانه آنها نیازمند تعمیر است.

وی یادآور شد: مسئولان برای مدارس تخریبی و نیازمند تعمیر نیز باید چاره اندیشی کنند و برای رفع استرس و نگرانی  دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس نیازمند تعمیر در مناطق زلزله زده هم باید به طور اساسی چاره اندیشی و برنامه ریزی کنند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز

مدیر عامل شرکت عمران صدرا گفت: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی شرکت عمران صدرا، نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور ‌ایمانیه استاندار فارس با ریاست ‌شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از 200 هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام 20 هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

وی ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون 22 هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که 9 هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

وی افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران با بیان اینکه 22 اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده 10 و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.
 
وی ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از 8 همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار 36 سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در 28 و 29 اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما