Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزيربهداشت گفت: در حوزه دارو و ملزومات دارویی، از ورود فراورده‌های تقلبی و قاچاق به زنجیره تامین و همچنین تخصیص حمایت‌های یارانه و بیمه‌ای به فراورده‌های غیر مجاز جلوگیری شده و می شود.

ایرج حریرچی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در خصوص سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت (TTAC) گفت: تاکنون کلیه داروها و مکمل‌های وارداتی، داروهای داخلی با ارزش بالای ۵۰ هزارتومان و کلیه لوازم و فرآورده های آرایشی و بهداشتی وارداتی دارای برچسب اصالت کالا و امکان رهگیری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه افزود: برچسب اصالت برای فرآورده های غذایی و تجهیزات پزشکی در ماه‌های آتی در دستور کار هست.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: از سال 2010 بسیاری از کشورها درصدد اتخاذ راهکاری برای مبارزه با پدیده تقلب و قاچاق برآمده و در حال حاضر بیش از60 کشور در دنیا در حال اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق و تقلب با بهره گیری از سیستم‌های شناسه گذاری فراورده‌ها موسوم به Tracking and Tracing هستند.

 

قائم مقام وزیر بهداشت افزود: این سامانه و اجرای این طرح به عنوان یکی از مهمترین سامانه‌های سازمان غذا و دارو، ابزار بسیار دقیقی برای تفکیک فراورده‌های اصیل از فراورده‌های تقلبی، غیرمجاز و قاچاق ایجاد می‌کند. با اجرایی شدن این طرح، امکان ردیابی و رهگیری فراورده‌های سلامت محور مهیا و ابزار بسیار دقیقی برای کنترل اصالت فراورده‌ها و اطمینان بخشی به مصرف کنندگان به وجود آمده است.

 

وي در خصوص اهداف اجرایی شدن طرح کنترل اصالت گفت: این طرح ایجاد امکان مدیریت حمایت‌های مالی (اعم از یارانه‌ها و پرداخت‌های بیمه ای)، مدیریت کمبودهای دارویی و ملزومات دارویی، امکان مدیریت بهینه و هدفمند زنجیره تامین است.

 

به گفته قائم مقام وزير بهداشت، در این طرح تمامی فراورده‌های سلامت محور با مسئولیت صاحب فراورده شناسه دار شده (به صورت چاپ شناسه‌ها و بارکد بر روی بسته فراورده و یا درج شناسه‌ها بر روی برچسب و الصاق آن) و پس از بارگذاری اطلاعات شناسه‌های ایجاد شده در سامانه مرکزی سازمان غذا و دارو و تایید سیستمی سامانه، امکان آزادسازی فراورده‌ها ایجاد می‌شود.

 

وي در پايان تاكيد كرد: با اجرایی شدن این سامانه در حوزه دارو و ملزومات دارویی، از ورود فراورده‌های تقلبی و قاچاق به زنجیره تامین و همچنین تخصیص حمایت‌های مالی (یارانه و حمایت‌های بیمه‌ای) به فراورده‌های غیر مجاز جلوگیری شده و می شود. در حوزه سایر فراورده‌های سلامت محور نیز امکان کنترل اصالت و کنترل واردات ایجاد شده و در همکاری با سایر ارگان‌های نظارتی امکان کنترل قاچاق و تشخیص قراورده‌های دارای مجوز و اصیل از فراورده‌های غیر اصیل مهیا شده است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه

حسین نجف‌زاده مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌غربی گفت: پرونده داروخانه دامپزشکی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی و تاریخ‌گذشته به میزان ۸۴۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان اشنویه رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و متهم را به پرداخت ۸۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

نجف زاده ادامه داد: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه گزارش تخلف در بازرسی از دارو خانه دامپزشکی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق
  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟