Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، محمد تقی آذرشب در  نشست  صمیمی هم اندیشی با مسئولین سازمان جهاد کشاورزی در بندرعباس  افزود: جامعه روستایی هرمزگان هنوز پابرجاست به طوری که نرخ مهاجرت استان صفر بوده و از این لحاظ هرمزگان نمونه است.

وی عنوان کرد : از سال 1340توسعه روستاها در کشور آغاز شد ولی به دلایل عدم وجود نگاه ملی تاکنون موفق نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذرشب اذعان کرد : با توجه به اینکه عمده مخاطبان سازمان جهاد کشاورزی، جامعه روستایی است؛ پس می تواند در جمع آوری  اطلاعاتی همچون روند تاریخی روستاها ، شرایط اقلیمی  و فرهنگ ما را یاری کند.

وی اضافه کرد : چشم انداز توسعه روستا ، شبکه حمل و نقل ، اشتغال ، تنظیم بازار محصولات از دیگر شاخص هایی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : برای اجرای طرح  توسعه روستا ها ابتدا باید برنامه مدون تدوین  و سپس اجرا شود.

علی باقرزاده با تشریح ظرفیت های بخش کشاورزی استان اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در توسعه روستاها باید مورد توجه قرارگیرد این است که روستا را باید از چند محور از جمله گردشگری ، اشتغال ، کشاورزی و فرهنگ بومی محلی مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح نباید دستگاههای اجرایی بصورت جزیره ای عمل کنند، تصریح کرد: باید در این طرح  به توانمند سازی جوانان و زنان روستایی بیش از پیش توجه شود.

باقر زاده گفت : امروز صنایع کشور جوابگوی نیاز کاری جوانان نیستند و باید در طرح توسعه روستاها به گونه ای برنامه ریزی کرد که اقتصاد روستاییان متحول شود بطوری که پدیده مهاجرت معکوس شود یعنی جوانان  در روستاها به دنبال  شغل پایدار باشند.

وی افزود : درصد بالایی از جمعیت استان در روستا ها زندگی می کنند و باید از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی  روستا ها بهره برد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟