Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در لا به لای برفهای یخ زده و باقی مانده روی پیاده روهای پایتخت که تجربه یک پاتیناژ نطلبیده را در معیت شکستگی های احتمالی در قالب یک پکیج، به هموطنان هدیه می دهد و با در نظر گرفتن حال خسته و رنجور دوستان سختکوش مان در ستاد مدیریت بحران، طوری که غافلگیر نشوند جا دارد فرا رسیدن جام جهانی سینماچی ها و سینمادوستان، سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را تبریک بگوییم و ازهویدای دل، هم به آنها شادباش بگوییم که به دور از همه حواشی و مشکلاتی که با آن در طول سال دست و پنجه نرم می کنند ده روز فرصت عشق بازی با عشق دیرینه شان را پیدا کرده اند و هم برایشان کری بخوانیم که چهارماه دیگر جام جهانی ما هم از راه می رسد و یار دیرین مان از سفر 4 ساله برمی گردد و جشندلتنگی مان به سر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از فستیوال بزرگ اهالی هنر گفتیم؛ ناخوداگاه به یاد جام جهانی خودمان افتادیم. ابهام ها و سوال های فراوانی به سمتمان سرازیر شد و مانند دارکوب، مغزمان را درنوردید. مگر می شود نگران نبود؟ برای اولین بار به این راحتی جهانی شدیم؛ کوهی از بچه های با استعداد در تیم حضور دارند؛ کی روش 7 سال است که برای این تیم وقت گذاشته؛ با سرسخت ترین رقبای ممکن در یک گروه قرار گرفته ایم و باید دلهره شرایط موجود را داشته باشیم. در یک جمله اوضاع آنطور که باید، خوب نیست.

پرده اول)تقریبا 22 هفته از رقابت های لیگ برتر گذشته و در طول این چند ماه بازیکنانی بوده اند که نمایش خوبشان آنها را شایسته حضور در تیم ملی یا حداقل اردوهای تیم ملی کرده است. در میان این تعداد نه چندان زیاد علی علیپور  در پرسپولیس،  داریوش شجاعیان از استقلال و ... چیز دیگری بوده اند. ستاره پرسپولیس با 15 گل، مقتدرانه آقای گل لیگ است و شجاعیان هم به قدری خوش درخشیده و در میانه میدان با نمایش فانتزی اش دلربایی کرده که جای هیچ حرف و حدیث و اما و اگری را باقی نگذاشته است. با این حال کادر فنی تیم ملی مانند کسی که در یک اتاق تاریک نشسته و چیزی را نمی بیند؛ چشمش را به روی این دو ستاره و چند نفر دیگر بسته است. کی روش حتی در روزهایی که مرخصی نیست و احیانا برای هماهنگی بازی دوستانه به کشورهای مختلف سفر نکرده هم به ورزشگاه نمی آید. حالا از آقای سرمربی انتظار سرک کشیدن به تمام ورزشگاه ها را نداریم اما لااقل، مستر کی روش، هایلایت بازی ها را مشاهده کنید!

ادعا می کنند به طور مثال علی علیپور بیاید جای چه کسی را بگیرد؟ تیمی که در خط حمله اش سردار آزمون، رضا قوچان نژاد، کریم انصاری فرد، کاوه رضایی و مهدی طارمی دارد جه نیاز به اقای گل لیگ داخلی. اما پاسخ به سوال این دوستانی که خودشان را نه تنها به کوچه سمت چپ واقع در چهارراه استانبول، بلکه به جاده قدیم زده اند؛ اول اینکه علیپور و علیپورها قرار نیست جای کسی را بگیرند و کمترین حق آنها، این است که حداقل به پاداش چنین درخشش مستمری در لیگ برتر، در اردوهای تیم ملی فرصت رقابت پیدا کنند. دوما، به غیر از کریم انصاری فرد و کاوه رضایی که ماهورا وار در آسمان لژیونرهای وطنی می درخشند؛ کدام یک از مهاجمین بالا که لیست شد در وضعیت آرمانی به سر می برند؟ آزمون در بیست و اندی بازی لیگ روسیه فقط یک گل زده و گوچی تازه پدر شده هم روی نیمکت هیرنفین تقریبا سنجاق شده است. طارمی هم که در این فصل بیشتر از خانه، بازی ها را تماشا کرده تا اینکه بخواهد در زمین ایفای نقش کند.

پرده دوم)از کادر فنی تیم ملی فاصله می گیریم و به لباس تیم ملی می رسیم. به جایی که هنوز هم هیچ خبر قطعی مخابره نشده است. هیچ تصویری از لباس ملی پوشان در جام جهانی به بیرون درز نکرده و مشخص نیست با چه شکل و شمایلی جلوی دیدگان میلیاردها چشم رخ می نماییم. بی تردید اگر با لباس کنونی بخواهیم در روسیه رویت شویم، نتیجه ای جز جلوسعرق سرد روی پیشانی 80 میلیون ایرانی چیزی به جای نخواهد ماند. مدیرانی که کامیون ها هم نمی توانند القابشان را حمل کنند؛ با بی خیالی وقتی علت را جویا می شویم؛ به گفتن واژه سوءتفاهم شده، بسنده می کنند و راهشان را کج کرده و می روند. آنها هنوز به این درک نرسیده اند که بحث جام جهانی با لیگ و آسیا و ... فرق دارد. به ابعاد بین المللی ماجرا توجهی ندارند و می خواهند با سیستم" ببینیم چه می شود"  و مدل کدخدامنش طور، کار را پیش ببرند.

پرده سوم)حال به درون مستطیل سبز قدم برمی داریم. گامهایی لرزان و نگران. نگران درون دروازه که هنوز شماره یک آن مشخص نیست. به اینکه در این رقابت نزدیک بین چند مدعی، لاتاری به اسم کدام یک در می آید.به اینکه چرا برخی از ستاره های ما به جای داشتن تمرکز صد در صدی روی بازی شان در این چند ماهِ از نان شب واجب تر، شور جوانی کردنشان شعله ور شده و آینده شان را در خطر آتش سوزی قرار داده است. نگرانیم برای استعدادهای نابی که به جای حکمرانی در درون زمین، امپراطور جهنم شده اند و تخته گاز رو به سقوط گام برمی دارند. می دانیم و می دانید و می دانند که مقصود ما چه کسانی هستند. با این حال در میان این همه پالس منفی، خوشحالیم به خاطر وجود سرو زیرآب هایی چون جهانبخش ها ، قدوس ها، محمدی ها و ... که هر لحظه امکان ترکیدن بمب شان و انتقال به یکی از تیم های بزرگ اروپایی وجود دارد. خوشحالیم برای انصاری فرد ها، حاج صفی ها و غفوری ها که راه درست را در پیش گرفته اند و تمرکزشان فراتر از مستطیل سبز نمی رود و بابت سادگی و بی حاشیه بودنشان، خجالت نکشیدند. 

پرده پایانی)اصلا شوخی نیست. همگروهی با اسپانیا، پرتغال و مراکش به هیچ وجه شوخی بردار نیست. اگر کج قدم برداریم، اعتبار انباشته شده چند سال اخیرمان به واسطه صدرنشینی در رنگینگ آسیا و صعود به عنوان سومین تیم به جام جهانی و ... در یک چشم به هم زدن، مصادره و به سان دود، به هوا فرستاده می شود.

با این حال انسان به امید زنده است و ما هم امیدواریم. گزینه دیگری هم روی میزمان نیست. منتظر معجزه ای هستیم تا مغزهای کوچک زنگ زده تغییر روش دهند و آستین همت را بالا بزنند. نمی خواهیم دست به کارکثیفی بزنند؛ فقط به وظیفه شان عمل کنند و شوق خدمت داشته باشند. می خواهیم آنها هم حداقل تلاش کنند تا شبیه امیران و فرماندهان جنگ تحمیلی شوند و از تنگه ابوغریب فوتبال حفاظت کنند و به جای اینکه خودشان نقش بحران را بازی کنند با مدیریت کردنش، رول فیلشاه را به نام خود بزنند.

 

گزارش: نوید استادرحیمی

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبرد تاکتیکی استقلال و تراکتور/ آبی‌ها چگونه در غیاب حسینی از دروازه‌شان محافظت می‌کنند؟
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • الساندرو دل پیرو و انجام چالش انتخاب های دوگزینه ای فوتبالی / فیلم
  • زیباترین شب فوتبالی اراک 
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی