Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در کارگروه کشاورزی این سازمان گفت: پروژه آبیاری تحت فشار یکی از حیاتی‌ترین پروژه‌های آب و خاک کشور شناخته می‌شود و اجرای طرح آبیاری در سطح ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان را می‌توان مهم‌ترین پروژه آبی کشور دانست که اجرای آن با ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی در منطقه ادامه دارد و ۱۰ هزار هکتار آن آماده بهره برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: طرح آبیاری تحت فشار ۴۶ هزار از اراضی دشت سیستان و مناطق دیگر استان چند سالی است که روال خود را در منطقه آغاز کرده، اما هنوز به سرانجام نرسیده است در حالی که برخی از کشاورزان منطقه با توجه به حساسیت‌های موجود خود اقدام به این کار کرده اند و حمایت نشدن از سمت بخش دولتی را مهمترین مشکل خود می‌دانند.

وی بیان کرد: برخی از گلخانه داران سیستان نیز با توجه به کاهش بارندگی‌ها و کاهش آب سفره‌های زیرزمینی برای صرفه جویی و کاهش هزینه آب این پروژه را در گلخانه‌ها اجرا کرده اند، اما این که اجرای کامل طرح آبیاری تحت فشار استان با توجه به شرایط موجود چند سال به طول می‌انجامد، موضوعی قابل بررسی است.

نجفی، اضافه کرد: دو هزار رشته قنات در استان وجود دارد که تعدادی از آن احیا و بازسازی شده و برای احیای قنات‌های باقیمانده ۳۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است که تا پایان امسال بازسازی می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های دهه فجر گفت: ۲۱۷ طرح کشاورزی، عشایری، منابع طبیعی، مسکن، شیلات، آب و فاضلاب، پزشکی و ... در مناطق روستایی عشایری به بهره برداری می‌رسد و ۶۷ هزار و ۷۷۶ نفر از مزایای آن بهره مند می‌شوند، که این طرح‌ها برای دو هزار و ۸۱۸ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/گ

آبیاری تحت فشار در سیستان وبلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌هد.


محمد هادی‌زاده با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد آب‌بندان‌های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، گفت: این شهرستان دارای هزار و ۳۵۰ هکتار آببندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنش‌های ناشی از خشکسالی احتمالی است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه آب رودخانه‌ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل‌های غیرکاشت از طریق کانال‌ها و پمپاژ به آببندان‌ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان در ۴۸ روستا است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.


هادی‌زاده با بیان اینکه آببندان‌های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه بارش‌های خوب پاییزی و هدایت آب‌های روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشت، به کشاورزان توصیه کرد ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزار‌های خود هرچه سریعتر اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان