Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@06:14:21 GMT

زنگ انقلاب در مدارس همدان نواخته شد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۸۰۴۵۳

زنگ انقلاب در مدارس همدان نواخته شد

همدان - ایرنا - همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، زنگ انقلاب در دبیرستان دخترانه ابن سینا (ریحانة النبی) شهر همدان به نمایندگی از مدارس استان نواخته شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در این آیین با اشاره به آغاز چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی افزود: باید بعد از گذشت 40 سال دوباره به شعارهای انقلاب بازگردیم و آن ها را برای جوانان امروز که روزهای پیروزی انقلاب را ندیده اند به خوبی تبیین کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصطفی خزاعی با تاکید بر شناخت دقیق ماهیت انقلاب اسلامی و رصد مستمر چرایی آن اظهار کرد: باید همواره و به صورت مستمر، همسویی خود با ماهیت انقلاب اسلامی را بازبینی کنیم تا بتوانیم نقاط قوت را تقویت، نقاط ضعف را جبران و دستاوردهای انقلاب را محقق کنیم.
وی بیان کرد: ماهیت انقلاب اسلامی را می توان در سه ویژگی اصلی برشمرد که ماهیت اول آن را می توان در عدالت خواهی دانست.
وی با بیان اینکه عدالت خواهی انقلاب اسلامی، برگرفته از اسلام ناب علوی بود اظهار کرد: هدف انقلاب اسلامی، مبارزه با ظلم و ستم و غارتگری و تجاوزگری در بطن اسلام بود و باید امروز با گذشت 40 سال دوباره ابعاد آن را بررسی کنیم و اگر جایی از این شعار عدول کرده ایم بازگردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه آزادی خواهی، ماهیت دوم انقلاب اسلامی بود گفت: آزادی خواهی مورد توجه انقلاب اسلامی، آزادی از استبداد و استعمار بود و آزادی بر اساس دستورات اسلام و فارغ از آزادی غربی و شرقی مدنظر انقلاب اسلامی بود.
خزاعی اظهار کرد: باید توجه کنیم که هر اندازه در جامعه اسلامی به انسان ها ارزش و کرامت داده شد به همان اندازه به شعار آزادی خواهی انقلاب اسلامی عمل کرده ایم.
وی اظهار کرد: سومین ماهیت انقلاب اسلامی، استقلال طلبی در حوزه های مختلف سیاست، فرهنگ و اقتصاد بود و در این راه امام خمینی(ره) خودباوری را به ما آموخت تا بتوانیم به آرمان ها و ایده های خود متکی باشیم.
دبیرستان ابن سینا(ریحانة النبی) بیش از 89 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که همزمان با آیین نواختن زنگ انقلاب در مدارس همدان، یادمان 89 شهید مدرسه ریحانة النبی بهره برداری شد.
1181/2087
خبرنگار:الهام تدین**انتشاردهنده:

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است

ایسنا/هرمزگان امام جمعه اهل سنت بستک با اشاره به ساماندهی مدارس دینی اهل سنت گفت: مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده که قابل تقدیر است.

سید سلمان حسینی با ذکر این نکته که ۶ مدرسه دینی منتخب در استان داریم که هماهنگی خوبی با نظام عالی آموزشی دارند، تاکید کرد: استان هرمزگان اولین استانی است که ۳۳ مدرک ضابطه‌مند و رسمی را صادر کرده است.

وی تصریح کرد: در استان هرمزگان بیش از ۴۰۰ امام جمعه اهل سنت حضور دارند که تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند تا تغییرات مثبتی شکل گیرد.

سید سلیمان حسینی امام جمعه اهل سنت بستک که امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع حجت‌الاسلام باوقار و معارفه حجت‌الاسلام باصره مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در سالن جلسات حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: حاج آقا باوقار از سال ۹۸ در جایگاه مدیریت مرکز اسلامی استان هرمزگان قرار گرفتند و برای پیش‌برد برنامه‌ها به نفع جامعه بسیار تلاش کردند و اقداماتی ماندگار در حوزه اهل سنت انجام شد.

وی، با اشاره به همکاری علمای اهل سنت برای برگزاری برنامه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توزیع منابع در مرکز اسلامی شاهد رضایتمندی و عدالت هستیم و تمام تلاش خود را برای توسعه استان هرمزگان به کار گرفته‌ایم.

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام باوقار بیش از سه سال به عنوان مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در گذشته با عنوان دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت هرمزگان شناخته می‌شد، فعالیت می‌کرد.

حدود ۴۰ درصد از استان هرمزگان را جامعه اهل سنت تشکیل می‌دهد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهدای معلم و مدافع حرم تویسرکان
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • نواخته شدن زنگ سلامت در شهرضا
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است