Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@12:00:13 GMT

ناتر، تجسم عینی بهشت زمینی در مازندران (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۸۱۲۳۵

ناتر، تجسم عینی بهشت زمینی در مازندران (+عکس)

پول‌نیوز -دل کندن از روزمرگی ها و رفتن به سفر گاه وسوسه ای تمام نشدنی به جان آدم ها می اندازد . وسوسه ای که لحظه ای از ذهن بیرون نمی رود . خیلی ها با همین وسوسه کوله بار بسته و راهی جاده ها می شوند . همه چیز را به دل هایشان می سپارند و به سوی مقصدی رهسپار می شوند .




در ۵۰ کیلومتری شهر چالوس یک جاده ی فرعی ما را از زیبایی های جاده جدا می کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مقصدمان نزدیک و نزدیک تر می شویم و این را می شود از استشمام هوای پاک که هر لحظه بیشتر به اعماق جانمان می رود، فهمید. مناظری که از کنارشان عبور می کنیم هر کدام تصویری را در خاطرمان ثبت می کنند و در آخر روستای ناتر در قاب چشمانمان جای می گیرد .




نگاهمان هر طرف که می چرخد بیشتر در سادگی و زیبایی فرو می رویم. ناتر نزدیک ۲۵۰۰ سال است که در میان کوهستان جا خوش کرده است اما هنوز هم می شود تازگی را در اینجا لمس کرد. خانه هایی که با معماریِ قدیمی و از کاهگل و سنگ و چوب ساخته شده اند رنگی از اصالت را به روستا پاشیده اند. یونجه زارها و جالیزها، این روستا را در آغوش گرفته اند و درختانی چون گردو، سیب، فندق، اجا، بید، صنوبر و تبریزی در جای جای آن دیده می شوند.




هر آنچه که به چشم می آید جلوه هایی از سادگی و تازگی را به نمایش می گذارد و همه ی آنچه شنیده می شود سکوت کوهستان و نوای پرندگان خوش آواز است که هر لحظه بیشتر به آرامش، نزدیکمان می کنند.

منطقه های سرسبز بارینگتون و کندیچال با آن مراتع سرسبز، بساط خود را در مجاورت با کوهستان و نزدیکی روستای ناتر پهن کرده اند و طبیعت را با خود آراسته اند. جنگلی که در جنوب روستا می باشد درختان خود را در نهایت زیبایی به نمایش گذاشته است.

چشمه های روستا، آب گوارایی را به ساکنان زمین هدیه می دهند. قلقله چشمه و ککی چشمه و چشمه لنار با آب خنک و گوارا به این روستا زندگی بخشیده اند. چشمه ی شفابخش داریو در منطقه ی کندیچال از آن دسته چشمه های گازدار است که بیماری هایی همچون سنگ کلیه را بهبود می بخشد.

با ورود به روستای ناتر محو تماشای زیبایی های این روستا خواهید شد. قدم زدن در کوچه های روستا و تماشای معماری خانه ها، لذت کم نظیری را برایتان به ارمغان می آورد، با کمی گشت و گذار متوجه می شوید که در یکی از بهترین مکان ها برای عکاسی هستید پس ثبت تصاویر را ازدست ندهید. اگر علاقه مند به کوهنوردی هستید این منطقه ی کوهستانی با قُلل سر به فلک کشیده اش لحظات خوبی را برای شمامی سازد.

به نزدیکی رودخانه و آبشار بروید و لذت آب بازی را تجربه کنید تا خستگی از تنتان در برود. پیاده روی در مناطق سرسبز و کوهستانی و استشمام هوای پاک، خاطرات خوبتان را تکمیل خواهد کرد

اگر در فصل بهار و تابستان راهی ناتر شدید، چیدن و جمع آوری گیاهان داروییِ با ارزش این منطقه را فراموش نکنید.




منبع:لست سکند

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۱۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد

حامد دائمی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران استان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم اظهار کرد: تعداد واحدهای تجاری ۱۰۰ درصد تخریب شده ۹۰ واحد، احداثی مسکونی ۲۹۰ واحد، تعمیری مسکونی ۲۸ واحد و تعمیری تجاری ۶ واحد است.

وی افزود: پیشنهاد ما با توجه به هماهنگی‌های انجام شده طبق مصوبه هیات وزیران و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور برای احداث واحدهای مسکونی ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض است.

دائمی اضافه کرد: برای تعمیری مسکونی هم ۵۰ میلیون تومان تسهیلات، ۳۰ میلیون تومان بلاعوض، برای احداثی تجاری ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت: موضوع با اهمیت در این روستا اسکان موقت مردم است که با توجه به اسکان موقتی که هلال احمر برای برخی از مردم فراهم کرده برای افراد حادثه دیده که به صورت دائم در این روستا سکونت دارند درخواست ۳۰ میلیون تومان بلاعوض اسکان موقت داریم تا زمانی که واحدهای آنها احداث شود.

به گفته وی، در قالب کمک معیشتی برای مالکان و مستاجران نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می‌شود.

دائمی ادامه داد: با توجه به آتش سوزی سال ۷۵ در قالب ماده ۳۱ و ۳۲، منابع طبیعی ۱۶.۵ هکتار به بنیاد مسکن واگذار کرد و بنیاد همان سال به ساکنان آن منطقه واگذار کرده است، بخش عمده‌ای از تخریب‌های صورت گرفته واگذاری‌هایی است که در همان سال انجام شده است.

وی یکی از مشکلات در امامزاده ابراهیم تصرفات مازاد بر واگذاری‌ها دانست و افزود: عملا از سمت رودخانه و کوه متصرفانی وجود دارند که باید تعیین تکلیف شوند.

به گفته وی، از روز گذشته ماشین آلات این اداره کل در این روستای خسارت دیده مستقر شدند اما برای آواربرداری با محدودیت‌هایی مواجه هستیم، اکثر متقاضیان درخواست نقشه برداری پلاک به پلاک دارند چون با توجه به چسبندگی املاک آنها اگر آواربرداری صورت گیرد پلاک و حدود اربعه دچار مشکل خواهند شد.

دائمی اظهار کرد: با توجه به مشکل مذکور اهالی اعلام کرده‌اند نیازی به آواربرداری نداریم چون بلوک‌هایی که به عنوان مرز بین ۲ همسایه وجود دارد دچار آسیب می‌شود اتفاقی که در سال‌های ۷۵ و ۹۲ مشکلاتی به دنبال داشت ضمن اینکه دغدغه روستاییان نقشه برداری است که یک هفته تا ۱۰ روز برای تعیین پلاک‌ها زمان نیاز دارد.

وی از فرمانداری و بخشداری شفت خواست نسبت به تهیه فرم‌های پلاکی این افراد اقدام کنند و اضافه کرد: موضوع بعدی تعیین تکلیف واحدهای بیمه شده است تا تعیین خسارت و تصویربرداری انجام شود و پس از آن نسبت به آواربرداری اقدام خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشکلات دیگری نیز در این روستا وجود دارد که باید در سازمان مدیریت بحران استان تعیین تکلیف شود.

دائمی گفت: امامزاده ابراهیم از روستاهای با بافت ارزشمند بود که شهرک چوبی نامگذاری شد اما طی چهار سال اخیر روستا طبق اعلام میراث فرهنگی از بافت با ارزش خارج و روستای به هدف گردشگری تبدیل شد.

وی تاکید کرد: در سال ۹۲ اهالی روستا تاکید داشتند سازه‌ها باید چوبی باشند که با طرح و اقلیم منطقه منطبق باشد لذا با همکاری مدیران استان سازه‌های این منطقه بتنی و نما طرح چوب اعلام شد اکنون این قابلیت وجود دارد طبق درخواست مسوولان شهرستانی و منطقه نمای طرح چوبی نیز حذف شود.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان حد نصاب تفکیک روستا را ۱۲۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: اکثر این روستاها که در سمت کوه تخریب شده بود ۵۰ تا ۶۰ مترمربع بودند لذا لازم است مصوبه ستاد بحران برای طرح تفکیکی آن منطقه بر اساس وضع موجود در کمیسیون مطرح شود.

وی گفت: با توجه به وضعیت بحرانی منطقه برخی از مهندسان اعلام آمادگی کردند بصورت رایگان صدور پروانه داشته باشند که اگر مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری انجام شود صدور پروانه ظرف ۱۰ روز انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • رویش گل‌های بهاری در دل کوه‌های روستای شوراب + فیلم
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • انحراف خودرو و حادثه تصادف حاصل جاده خاکی برخی از روستا‌های انابد + تصاویر