Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور با تاکید بر لزوم ارتباط تنگاتنگ شرکت های دانش بنیان با جامعه دانشگاهی و حوزوی، گفت: تولید محصولات دانش بنیان با ارتباط کم رنگ بین دانشگاه و صنعت امکان پذیر نیست.

به گزارش ایرنا حسین قدیانی روز شنبه در آیین افتتاح نخستین پردیس شرکت های دانش بنیان خراسان جنوبی در بیرجند افزود: ارتباط بین این بخش ها علاوه بر شکوفایی خلاقیت ها و استعدادهای دانش پژوهان و دانشجویان سبب ارتقای علمی و عملی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: دانشگاه ها باید بر اساس رشته ها و توانمندی هایی که دارند قطب بندی شوند و هر شرکت دانش بنیان باید معینی در دانشگاه ها داشته باشد تا پشتوانه آن را تامین کند.
وی بیان کرد: باید با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان این ثروت خدادادی را تبدیل به محصولات مورد نیاز کشور کنیم و این با ارتباطات سازمانی تعریف شده، همدلی، تعامل دقیق و هوشمندانه از ظرفیت ها و شناخت توانمندی ها شدنی خواهد بود.
رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور با اشاره به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر و گرامیداشت این دهه، اظهار کرد: استقلال آزادی جمهوری اسلامی و نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی 2 شعار اصلی انقلاب بود.
قدیانی بیان کرد: وقتی به تاریخ انقلاب های دیگر در جهان مراجعه می کنیم انقلاب ها در دورانی از تاریخ شکل گیری یا ماهیت خود را از دست داده اند و سردمداران قبل انقلاب به آن حاکمیت کردند یا حاکمان جدید انقلاب در مسیر راه منحرف و خاصیت خود را از دست داده اند.
وی اضافه کرد: این در حالیست که انقلاب اسلامی توانست در چهل سال گذشته آرمان های خود را حفظ کرده و اجازه ندهد نظام سلطه برگردد.
وی افزود: این خصیصه باعث شده انقلاب اسلامی به عنوان خار چشم نظام سلطه شناخته شود لذا چهل سال با جمهوری اسلامی ایران مقابله شد اما اکنون این انقلاب به عنوان یک الگو در جهان مطرح شده است.
وی تاکید کرد: باید قدر ارزش های نظام جمهوری اسلامی را دانسته و اجازه ندهیم مانند گذشته دشمنان نسبت به آن طمع داشته باشند.
وی با بیان اینکه امروز کارآمدی انقلاب اسلامی سرلوحه ای برای تمام مستضعفان دنیاست، اظهار کرد: امروز نگاه تمام ملت ها به این است که ببینند کشوری که به نظام های شرق و غرب وابسته نیست و شعار استقلال آزادی سر داده آیا می تواند استقلال خود را حفظ کند.
رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور یادآور شد: دشمن سعی دارد با روش های مختلف از درگیری های سخت در داخل، جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و اکنون تحریم ها، ایران را به چالش های جدی بکشاند اما بناست انقلاب اسلامی با فرایندهای علمی و بومی چالش های پیش روی خود را بردارد.
قدیانی با بیان اینکه امروز نظام سلطه نگران است، بیان کرد: دشمن علی رغم اینکه جمهوری اسلامی را در بدترین وضعیت قرار می دهد اما جمهوری اسلامی روز به روز در حال رشد و شکوفایی است.
وی با اشاره به اینکه نگرانی دشمن بحث هسته ای نبود، عنوان کرد: دشمنان یقین داشتند ایران بر اساس آموزه های دینی به سمت سلاح هسته ای نخواهد رفت.
وی گفت: طی چند سال گذشته وقتی دشمن متوجه شد جمهوری اسلامی در مسائل هایتک یا تکنولوژی پیشرفته از توسعه و پیشرفت هایی برخوردار شده است، سعی در پیشگیری از این مهم کرد.
وی با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مسائل علمی کشور بسیار جدی تر شده است، یادآور شد: در آخرین سخنرانی رهبری با حضور روسای کشورهای اسلامی ایشان توصیه کردند از الگوهای جمهوری اسلامی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: اگر قرار است احیاگر تمدن اسلامی باشیم لازمه آن این است که بتوانیم چالش ها و مشکلات فرآروی خود را با روش های علمی و بومی برگرفته از آموزه های دینی حل کرده و تعریف جدیدی از نظام بین الملل طرح کنیم.
رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور افزود: دنیای اسلام حرف های جدیدی برای دنیا مطرح می کند که برگرفته از منشا تفکر و اندیشه های اسلامی است.
قدیانی اضافه کرد: یکی از شئوناتی که در حوزه اقتصاد می تواند در پایداری و پایمردی انقلاب اسلامی تاثیرگذار باشد، شرکت های دانش بنیان هستند که می توانند بر اساس یافته های علمی جامعه اسلامی را ضمن اینکه مستقل و به سمت پیشرفت هدایت کنند در این راستا ثروتی را هم رقم زنند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه نگاه مقام معظم رهبری و ستاد کل نیروهای مسلح به مقوله علم و پژوهش به عنوان یکی از بحث های اصلی مطرح است، استفاده از ظرفیت کسر خدمت نخبگان بسیار مهم است که هم شرکت های دانش بنیان و هم دانشگاها می توانند از آن بهره مند شوند.
در این مراسم از 2 اختراع پهباد بدون سکان و پاراجت الکترونیکی توسط 2 نخبه بیرجندی با حضور رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور رونمایی شد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan و کانال تلگرام: irnabirjand@
7557* 6054
خبرنگار: رقیه محمدی * انتشار: مریم پنجابی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی