Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم پیش بینی زیرساخت در احداث مسکن های 42 واحدی و نبود زمین برای ساخت مسکن در روستا چم کاکا به مشکلاتی تبدیل شده که موجب مهاجرت جوانان از این روستا به شهرها می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سامان ما، بی شک تامین مسکن روستاییان و به خصوص جوانان روستایی می تواند یک از عواملی باشد که مانع مهاجرت آنها به شهرها شود، موضوع مهاجرت روستاییان همیشه از زبان مسئولان به عنوان یکی از دغدغه ها و راهکارهایی برای جلوگیری از آن و حتی مهاجرت معکوس شنیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علاوه بر اهالی داخل روستا که با مشکل ساخت مسکن به دلیل نبود زیرساخت های اولیه شهرک بنیاد مواجه هستند اغلب جوانان روستایی های بخش زاینده رود با توجه به اینکه در روستاهای خود داری زمین های کشاورزی هستند اما به دلیل نبود مسکن بلاجبار مهاجرت کرده و از روستاهای خود به شهرستان ها دیگر مهاجرت می کنند.

یکی از این روستاها که با مشکل کمبود زمین در بخش زاینده رود روبه رو است روستای چم کاکا در بخش زاینده رود است این روستا در شهرستان سامان با ۷۰۰ نفر جمعیت در ۴۰ کیلومتری مرکز چهارمحال وبختیاری واقع شده است.

بنیاد مسکن با واگذاری زمین و ساخت مسکن های ۴۲ واحدی در روستای چم کاکا سعی در بر طرف نمودن مشکلات مسکن اهالی این روستا داشته که این امر اقدام نیز مشکل اهالی را بر طرف نکرده است چراکه اکثر ساکنین و متقاضیان این طرح توان پرداخت قیمت مصوب این واحد ها را نداشته اند.



نبود زیر ساخت های برق و آب در مسکن ۴۲ واحدی روستای چم کاکا

دهیار روستای چم کاکا در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه ساخت مسکن های ۴۲ واحدی بنیاد در روستای چم کاکا مشکلاتی از قبیل نبود زیر ساخت و مجوزهای آب و برق را دارد، بیان داشت: تنها زیرساخت مهیا شده برای این واحدها انشعاب گاز است و انشعاب آب و برق برای آنها هنوز در نظر گرفته نشده و صاحبان این مسکن ها با نبود این انشعابات با مشکلاتی روبه رو هستند.
 

صادق ابراهیمی با بیان اینکه ساختمان ها در حد اسکله هستند و بنیاد از ۵۵ میلیون تومان تا ۷۵ میلیون تومان با توجه به پلاک بندی و متراژ از متقاضیان پول دریافت کرده است، اذعان داشت: بعضی از ساکنیان هم که توان پرداخت را نداشتن مسکن ها را به بنیاد واگذار و بنیاد این مسکن ها را به افراد غیربومی از روستا ازجمله اهالی شهرکرد، سامان، بن، اصفهان و... واگذار کرده است.

وی با بیان اینکه در راستای خانه دار شدن و رفع مشکل مسکن در این روستا بنیاد باید به صورت اقساطی مسکن ها را به متقاضیان واگذار می کرد، بیان داشت: نداشتن نقدینگی برای مسکن دار شدن اهالی یکی از مشکلات متقاضیان و مشکل دیگر نداشتن زیر ساخت های از قبیل آب و برق مسکن های ۴۲ واحدی روستای چم کاکا است که صاحبان را با مشکل مواجعه کرده است.

ابراهیمی با اشاره بر اینکه هر روز صاحبان به دهیاری مراجعه و عنوان می کنند زمانی که از ما تقاضای پول نقد برای واگذاری مسکن را داشتید باید تمامی امکانات را برای صاحبان در نظر بگیرد، بیان داشت: هزینه ها را تماما بنیاد مسکن دریافت کرده و دهیاری باید حالا پاسخگو این افراد باشد.

 

مشکل عمده در روستای چم کاکا نبود زمین برای ساخت مسکن است

وی با بیان اینکه عمده مشکل در روستای چم کاکا نبود زمین برای ساخت مسکن است، تصریح کرد: در طرح هادی روستا زمین های در بالا دست روستا برای ساخت مسکن در نظر گرفته شده است که این موارد توسط بنیاد مسکن باید نقشه برداری شود که این امر توسط مسئولین پشت گوش انداخته می شود.

ابراهیمی با اشاره بر اینکه به دلیل زندگی در شرایط سخت در یک اتاق در ساختمان های قدیمی روستا برای جوانان این دوره مشکل است و همین امر موجب مهاجرت قشر جوان از روستا می شود، تصریح کرد: مهاجرت نیز تبعات مخرب تری برای پیشرفت روستا به همراه دارد.

 



نبود انشعابات آب و برق مسکن های ۴۲ واحدی چم کاکا به دلیل نداشتن اعتبار دستگاه های اجرایی است

مسئول بنیاد مسکن شهرستان سامان در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه واگذاری زمین و ساخت و ساز صورت گرفت و نبود انشعابات آب و برق به دلیل نبود اعتبار برای دستگاه های اجرایی بوده است، بیان داشت: انشعابات ۴۲ واحدی مسکن چم کاکا در حال پیگیری است و توسط دستگاه های خدمات رسان خدمات رسانی به این مسکن ها در حال پیگیری است.

مرتضی رفیعی با بیان اینکه بعد از دهه فجر جلسه با مسئولین ادارات خدمات رسان و مدیر کل بیناد مسکن استان و فرماندار و مابقی ارگان در راستای حل مشکلات متقاضیان مسکن در روستای چم کاکا برای رفع مشکلات گرفته خواهدشد، تصریح کرد: واگذاری مسکن ها به افراد غیربومی با قیمت کارشناسی بوده و قیمتی بوده که توسط کارشناسان استانداری استان مشخص شده است.

رفیعی تاکید کرد: متقاضیان مسکن های که به نتوانسته اند پول واحدها را پرداخت و میزان پرداختی آنها در حساب بنیاد است خواستار واگذاری زمین هستند که این امر نیز باید با واگذاری زمین به در قسمت شمالی در طرح هادی صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان از تامین زمین برای احداث بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در محدوده شهرهای زیر پوشش این اداره‌کل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاء‌الله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدان و ریش سفیدان استان از پرورژه‌های طرح نهضت ملی مسکن زاهدان اظهار کرد: این اداره‌کل با الحاق زمین به محدوده شهرها و بازگرداندن اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی به چرخه ساخت‌وساز مسکن توانست گام‌های ارزشمندی را برای مرتفع کردن چالش تامین زمین در این استان بردارد.

وی از ساخت بیش از ۱۸ هزار واحد شهری و روستایی در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۳ هزار نفر خبر داد و گفت: در این استان علاوه بر اهمیت دادن به کمیت پروژه‌ها، استفاده از مصالح استاندارد و رعایت مقررات ملی ساختمان و مسائل فنی از سوی متخصصان و ناظران در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن مدنظر قرار گرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان همچنین از واگذاری زمین برای ساخت بیش از ۱۴ هزار واحد ویلایی در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل خبر داد و افزود: در حال حاضر با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و شرایط اقلیمی و موضوعات فرهنگی در همه شهرهای این استان به‌جز زاهدان و چابهار واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به صورت ویلایی ساخته می‌شود.

اکبری با بیان اینکه طرح نهضت ملی مسکن برای توسعه، شکوفایی و تحولات اقتصادی این حوزه بسیار حائز اهمیت است، اذعان کرد: تاکنون بیش از ۲,۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در استان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن، ادامه داد: به منظور تسریع در اجرای این طرح مهم ملی در استان ساخت ۹ پروژه روبنایی و ۲۳ پروژه آماده‌سازی در سایت‌های نهضت ملی مسکن شامل چهار واحد آموزشی، دو کلانتری، دو مسجد و یک مرکز درمانی در حال انجام است و آماده‌سازی بیش از هزار و ۲۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح عملیاتی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در مجموع همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده است.

اکبری از عزم جدی مسوولان سیستان و بلوچستان برای ساخت طرح‌های نهصت ملی مسکن در کمترین زمان و با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت ممکن خبر داد و تاکید کرد: تمام تلاش در استان برای افزایش اشتغال‌زایی، تولید و ساخت مسکن مناسب برای شهروندان است.

وی تصریح کرد: همچنین با توجه به اینکه تکمیل و بهره‌برداری از واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در امیدآفرینی بین مردم و تحقق اهداف دولت نقش مستقیم ایفا می‌کند در این استان تلاش شده است با استفاده از توان نیروهای بومی و مصالح ساختمانی تولیدی با کیفیت گام‌های موثری در این زمینه برداشته شود که نتایج ارزشمند آن در پیشتازی استان در ساخت و تحویل واحدهای مسکونی به شهروندان مشهود است.

کد خبر 749276

دیگر خبرها

  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال