Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هشتمین کنفرانس ملی سازه و فولاد؛ ساختمان مرکزی بانک‌پاسارگاد، به‌عنوان طرح برتر تقدیرشده فولادی در حوزه ساختمانی کشور معرفی شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، طرح ساختمان هزاره سوم بانک‌پاسارگاد، به جهت نوآوری و بهره‌مندی از آخرین تکنولوژی‌های ساختمانی، در هشتمین کنفرانس ملی سازه و فولاد، که بزرگ‌ترین رویداد تخصصی حوزه دانش و صنعت سازه‌های فولادی و صنایع وابسته در کشور است، به‌عنوان طرح تقدیرشده فولادی در حوزه ساختمانی سال ۱۳۹۶ کشور معرفی شد و تندیس و لوح تقدیر همایش را دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان هزاره سوم بانک پاسارگاد با زیربنایی در حدود ۴۸۰۰۰ مترمربع واقع در خیابان میرداماد تهران است که در ۲۶ طبقه به‌علاوه یک طبقه تأسیسات در پشت‌بام و یک سازه هلی‌پد در حال احداث است. از زیربنای کل این ساختمان ۷ طبقه دارای کاربری پارکینگ، ۲طبقه شعبه مرکزی، ۱ طبقه همکف، ۱ طبقه خدماتی و سایر طبقات به کاربری اداری اختصاص می‌یابد.

بر اساس این خبر، در طراحی ساختمان مرکزی بانک‌پاسارگاد، با هدف بالا بردن عملکرد لرزه‌ای، از میراگرهای اصطکاکی دورانی DAMPTECH به‌عنوان جاذب و میراکننده‌ی انرژی زلزله استفاده شده است. این میراگرها با جذب انرژی ورودی زلزله، مقدار انرژی وارده به اعضای اصلی سازه را کاهش داده و میزان جابه‌جایی نسبی طبقات و خسارت وارد به اعضای اصلی سازه از قبیل ستون‌ها و تیرها را به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش می‌دهند.

بدین‌ترتیب آسیب‌های محتمل در هنگام زلزله با کاهش چشمگیری روبرو خواهد شد. میراگرهای اصطکاکی- دورانی(Rotational Frictional Dampers)، که از نسل جدید میراگرهای اصطکاکی هستند، یکی از مؤثرترین و کاربردی‌ترین انواع میراگرها هستند، و در پروژه‌های متعدد، در کشورهای مختلف، به‌خصوص کشور ژاپن مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

در ساختمان هزاره سوم بانک‌پاسارگاد، از ستون‌های H شکل استفاده شده‌است که سادگی در رفتار و قابلیت اعتماد بالا به عملکرد سازه بخشیده ‌است. در ترازهای پایین این ساختمان، از سیستم قاب ساختمانی ساده با دیوارهای برشی ویژه استفاده شده‌است.

به این‌ترتیب، ارتفاع مفید طبقات مدفون به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا کرده و این امکان فراهم شد که با ثابت ماندن عمق گودبرداری، بتوان یک زیرزمین دیگر به مجموعه اضافه کرد. به این ترتیب، تعداد قابل ملاحظه‌ای پارکینگ به مجموع اضافه شد و با توجه به کاهش ارتفاع طبقات مدفون، شیب رمپ‌ها نیز کاهش و کیفیت تردد در آنها به شدت افزایش یافت. با این تمهید، بیشینه بهره‌وری در طراحی ساختمان بدست آمده است.

به‌طور کلی، با توجه به سیستم‌های سازه‌ای انتخاب‌شده، کیفیت ساخت و اجرا، بهره‌وری بالا در طراحی و استفاده از سیستم‌های نوین سازه‌ای در کنار استفاده از آخرین استانداردهای طراحی ملی و بین‌المللی، ساختمان هزاره سوم بانک‌پاسارگاد را می‌توان سازه‌ای متمایز به‌شمار آورد.

در این همایش همچنین از شرکت مهندسی مشاور آشناب به‌عنوان مدیریت طرح، شرکت جهان‌پارس به‌عنوان پیمانکار پروژه و شرکت آتک به‌عنوان مشاور طرح تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است مراکز پردازش داده و ساختمان مرکزی بانک‌ها، در سراسر جهان به‌طور معمول محل قرارگیری اسناد مالی، اطلاعات بسیار گسترده و سرورهای‌ اصلی آن سازمان بوده و دارای ارزش اطلاعاتی بسیار مهم برای حیات آن سیستم است. از این‌رو لازم است سازه‌ این‌گونه ساختمان‌های مهم در برابر زلزله‌های محتمل در آینده مقاومت لازم را داشته‌باشد تا پس از زلزله با ایجاد حداقل خسارت، بتواند علاوه بر حفظ جان افراد ساکن و شاغل در آن، امنیت اطلاعات ارزشمند آن سازمان را تضمین کند تا خللی در روند مالی و اداری سیستم ایجاد نشود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است، اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند، اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم‌ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

 مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده، اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قرارداد‌ها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانک‌ها را مدیریت و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانک‌ها نظارت کند.

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانک‌ها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود، اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد، اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود