Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@18:39:22 GMT

تعطیلات عید در خانه نمانید

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۸۶۲۲۱

به گزارش پارس نیوز،

اگر شما هم از گروه دقیقه نودی‌ها هستید و هنوز برای مسافرت نوروزی‌تان فکری نکرده‌اید کمی عجله کنید، چون زمان زیادی تا تعطیلات نوروز باقی نمانده است و تجربه همکاران ما در مانلی پرواز نشان می‌دهد که از مدت‌ها قبل از عید نوروز ظرفیت تورهای نورزوی و هتل‌ها و پروازها تکمیل می‎‌شود. پس اگر می‎خواهید تمام تعطیلات را در خانه نمانید، از همین حالا برای مقصد سفر نوروزتان تصمیم‌گیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب اطلاعاتی در مورد چند مقصد پرطرفدار نورزی در اختیار شما قرار می‎دهیم.

تور ارمنستان

ارمنستان یکی از کشورهای اطراف ایران است که برای سفر نوروزی می‎تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. به مناسبت عید نوروز کنسرت‎های زیادی در ارمنستان برای ایرانیان برگزار می‎شود که در طول سفرشان بتوانند از کنسرت هنرمندان ایرانی معروف نیز لذت ببرند. شهر ایروان ارمنستان جاذبه‎های گردشگری بسیاری برای مسافران تور ارمنستان نوروز 97 دارد که در این مطلب به اختصار به آنها اشاره می‎کنیم: گالری هنر ملی ارمنستان که آثار هنرمندان بزرگ اروپایی را به نمایش گذاشته است، کلیسای جامع سنت گریگور روشنگر، خانه اپرای ارمنستان با تالار کنسرت آرام خاچاطوریان و تالار باله و اپرای ملی، موزه تاریخ ارمنستان یکی از معروف‌ترین موزه‌ها و دیدنی‌های ارمنستان است، ماتناداران یا همان کتابخانه باستانی ارمنستان که کتاب‌های خطی زیادی دارد. بازدید از بنای هزار پله که چشم انداز زیبایی به شهر ایروان دارد و دریاچه زیبای سوان در 40 کیلومتری ایروان را فراموش نکنید.

تور تایلند

در میان تورهای خارجی که ایرانی‎ها برای سفر نوروزی انتخاب می‎کنند، تور تایلند و تور مالزی همیشه در لیست پرطرفدارترین‎ها هستند. کشور تایلند با سه شهر اصلی و سرسبز و زیبا بیشترین ترافیک سفرها را دارد. برای تور تایلند نوروز 97 که معمولا 8 روز طول می‎کشد می‎توانید هر کدام از این شهرها (بانکوک، پوکت و پاتایا) را به تنهایی انتخاب کنید یا از تورهای ترکیبی مثلا (بانکوک و پوکت) استفاده کنید و خاطره‎های بی‌نظیری را برای نوروز امسال رقم بزنید. جاذبه‎های گردشگری مهم کشور تایلند عبارتند از: جزیره فی فی در پوکت، خانه مقدس حقیقت در پاتایا، شهر تاریخی آیوتایا بانکوک، معبد بودای خفته بانکوک، دهکده فیل‌های پاتایا، باغ وحش ببرهای پاتایا، بازار دمنوین سادواک (بازاری شناور در بانکوک)، گرند پالاس بانکوک، معبد وات رونگ خون در چیانگ رای و معبد ترایمیت در شهر چینی‌های بانکوک

تور مالزی

کشور مالزی با آب و هوای استوایی و تنوع فرهنگی بی‌نظیری که دارد هر سال نوروز میزبان تعداد زیادی از ایرانیان است. گردشگرانی که تور مالزی نوروز 97 را انتخاب می‎کنند، معمولا به تور ترکیبی مالزی سنگاپور و تورهای ترکیبی از پاتیخت مالزی کوالالامپور و جزایر زیبای این کشور مثل لنکاوی علاقه نشان می‎دهند. در سفر به کوالالامپور از جاذبه‎های دیدنی مانند برج‌های دوقلوی پتروناس، آکواریوم KLCC، غار میمون‌ها و پارک آبی و شهربازی سان وی لاگون دیدن کنید.

تور مشهد

سفر مشهد هم زیارت است هم سیاحت، اگرچه ارزش معنوی شهر مشهد با بارگاه مطهر رضوی گره خورده است، اما در حقیقت این شهر یکی از شهرهای تاریخی ایران است که آثار تاریخی و جاذبه‎های گردشگری بیشماری دارد که در طول اقامت‎تان در این شهر می‎توانید برای بازدید از آنها برنامه‌ریزی کنید. علاوه بر آثار تاریخی، در سال‎های اخیر جاذبه‎های گردشگری مدرنی هم در این شهر ساخته شده است که باعث جذب گردشگران از سایر شهرهای ایران می‌شود. در تور مشهد نوروز 97 می‎توانید از این مکان‎های دیدنی بازید کنید: بوستان هفت حوض با حوضچه‌های طبیعی آب کوهستان و مناظر زیبا، مجموعه گردشگری چالیدره، پارک جنگلی و باغ وحش وکیل آباد، غار مغان، روستای تاریخی پاژ، موزه مرکزی آستان قدس رضوی و مسجد گوهرشاد، بنای هارونیه و آرامگاه فردوسی، موزه نادری، کلات نادری، باغ پرندگان سپاد مشهد، پارک و شهربازی ملت مشهد، سرزمین موج‌های آبی و پارک ساحلی آفتاب مشهد

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۶۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز

آمریکا و اتحادیه اروپا مشتاقند جمهوری آذربایجان را تحت‌فشار بگذارند. هدف اصلی تغییر وضعیت ژئوپلیتیک موجود در قفقاز جنوبی، محدود کردن اراده ژئوپلیتیکی مسکو است که در فرآیندهای منطقه‌ای تعیین‌کننده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، الچین خالدبیلی روزنامه‌نگار ینی مساوات با نگارش یادداشتی با عنوان «کاخ سفید گامبیت(ابرمرد خیالی آمریکایی) قفقاز را آغاز کرد اما باکو به آن پایان داد» می‌نویسد: به نظر می‌رسد که آمریکا و غرب مصمم به توسعه بیشتر برای نفوذ در قفقاز جنوبی هستند. در هر صورت اخیراً پیام‌های محافل سیاسی غرب در خصوص این منطقه به وضوح محتوای تقابلی شدیدی با باکو و مسکو دارد. بنابراین محافل سیاسی غربی سعی دارند روسیه را به عنوان منبع اصلی تنش نظامی-سیاسی در قفقاز جنوبی معرفی کنند. آن‌ها از این ادعاها برای استدلال در مورد اهمیت حذف قفقاز جنوبی از حوزه نفوذ روسیه استفاده می‌کنند.

همچنین باید توجه داشت که این ادعاهای آمریکا و غرب برای شرایط فعلی تا حدودی اغراق‌آمیز است. حداقل به این دلیل که اخیراً آمریکا و غرب عامل محرک افزایش تنش نظامی-سیاسی در این منطقه بوده‌اند، نه روسیه. در هر صورت، نتایج ژئوپلیتیک کنفرانس مشترک بین آمریکا، اتحادیه اروپا و ارمنستان در بروکسل به تدریج خود را نشان داده و این را می‌توان تحریک بروکسل با هدف تأثیرگذاری مستقیم بر جهت‌گیری فرآیندهای ژئوپلیتیک منطقه‌ای دانست.

نکته این است که تحریک بروکسل در درجه اول تلاشی برای مداخله در وضعیت ژئوپلیتیکی در قفقاز جنوبی است. زیرا آمریکا و اتحادیه اروپا در تلاش هستند تا در این منطقه بر روی ارمنستان مانورهای ژئوپلیتیکی انجام دهند.

ارمنستان به عنوان کشوری که متحمل شکست نظامی در جنگ دوم قره‌باغ شد، به یک سد ضعیف در منطقه تبدیل شده است. از این رو، آمریکا و اتحادیه اروپا به قصد تقویت مجدد ارمنستان تلاش می‌کنند این کشور را که پایگاه نظامی- سیاسی خود در منطقه می‌دانند، بار دیگر به یک عامل ژئوپلیتیک تبدیل کنند و بیشتر اقدامات انجام شده پس از تحریک بروکسل در راستای همین هدف است.

اول از همه، آمریکا و اتحادیه اروپا مشتاق‌اند جمهوری آذربایجان را تحت‌فشار بگذارند و از بازی خارج کنند. هدف اصلی تغییر وضعیت ژئوپلیتیک موجود در قفقاز جنوبی، محدود کردن اراده ژئوپلیتیکی مسکو است که در فرآیندهای منطقه‌ای تعیین‌کننده است. با ایجاد شرایط جدید منطقه‌ای، تلاش شد تا مواضع منطقه‌ای ارمنستان تقویت و به پایگاهی مؤثر تبدیل شود. این بدان معنا بود که یک تهدید واقعی برای منافع ملی آذربایجان و روسیه در حال ظهور است.

البته جمهوری آذربایجان نمی‌توانست ناظر این طرح‌های آمریکا و اتحادیه اروپا بماند. بنابراین، باکو ابتدا به تحریک بروکسل واکنش تندی نشان داد و سپس اعلام کرد که اجازه دخالت در قفقاز جنوبی را نخواهد داد. بعدها محافل رسمی آذربایجان با انجام مانورهای سیاسی از جمله اتحاد با روسیه، تأثیرات تحریک آمریکا و اتحادیه اروپا را تقریباً خنثی کردند و با آن، در واقع، سناریوهای جدید غرب در قفقاز جنوبی مسدود شد و شکست خورد.

در واقع باکو پیام روشنی داد که می‌تواند روابط متقابل با کرملین را بیشتر توسعه دهد. بنابراین جمهوری آذربایجان دارای پتانسیل ژئوپلیتیکی گسترده‌ای برای مشارکت استراتژیک با روسیه است. به ویژه، در حال حاضر یک آشتی نسبتاً جدی بین منافع آذربایجان و روسیه در قفقاز جنوبی وجود دارد. کرملین در تلاش است از مواضع روسیه در منطقه که هدف آمریکا و غرب است محافظت کند. باکو مصمم است مانع از تلاش آمریکا و اتحادیه اروپا برای مداخله در قفقاز جنوبی با دور زدن آذربایجان از طریق ارمنستان شود. از این نظر مشکل اصلی مشترک جمهوری آذربایجان و روسیه در منطقه تقریباً مشابه است.

بنابراین تفاهم تاریخی میان باکو و کرملین در آستانه سفر الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان به مسکو کافی است تا بسیاری از کشورهای غربی را ناامید کند. بدین ترتیب، رهبری سیاسی هر دو کشور موفق شدند خیلی زودتر از موعد بر سر خروج نیروهای حافظ صلح روسیه از خاک آذربایجان به توافق برسند. اما آمریکا و غرب امیدوار بودند که همین موضوع منجر به درگیری جمهوری آذربایجان و روسیه شود و ناکامی در این امر به ناچار منجر به اختلال در برنامه‌های تغییر وضعیت منطقه شد.

جالب است که محافل سیاسی غرب، به ویژه آمریکا، هر چند دیر متوجه شدند که اشتباهات کاملاً جدی در قفقاز جنوبی صورت گرفته است. بنابراین به نظر می‌رسد آمریکا که قصد دارد جمهوری آذربایجان را در فرآیندهای منطقه‌ای مشترک با اتحادیه اروپا و ارمنستان به پس‌زمینه بکشاند، با مانورهای انعطاف‌پذیر باکو درمانده شده است. در هر صورت، این واقعیت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا مجبور شد برای گفتگو در مورد وضعیت قفقاز جنوبی، تلفنی با رئیس‌جمهور الهام علی‌اف تماس بگیرد، نکاتی را آشکار کرد.

نکته این است که کاخ سفید قبلاً درک کرده که دستیابی به اهداف ژئوپلیتیکی در قفقاز جنوبی با دور زدن جمهوری آذربایجان از طریق ارمنستان امکان‌پذیر نخواهد بود. اگر کاخ سفید دریچه‌ای برای همکاری ژئوپلیتیکی با باکو باز نگه ندارد، تردیدی وجود ندارد که باکو از بستن «درب منطقه» به روی غرب دریغ نخواهد کرد و این ممکن است راه را برای شکست بعدی سیاست غرب در قفقاز جنوبی هموار کند.

ظاهراً «گامبیت قفقاز جنوبی» که توسط تحرکات آمریکا و اتحادیه اروپا آغاز شد، با شکست مواجه شد، اگرچه ارمنستان در «وضعیت قربانی اصلی» باقی ماند، اما در واقع دستان آمریکا و اتحادیه اروپا برای آن خالی ماندند. از این منظر، می‌توان در نظر گرفت که اگرچه کاخ سفید «گامبیت قفقاز» را آغاز کرد، اما دقیقاً باکو بود که با موفقیت به آن پایان داد و در نتیجه، این ارمنستان بود که بازنده اصلی باقی ماند.

به موازات همه اینها، سفر الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان به مسکو با نتایج موفقیت‌آمیزی به پایان رسید و وضعیت نسبتاً بدی را برای سناریوهای غربی در قفقاز ایجاد کرد. زیرا رهبران جمهوری آذربایجان و روسیه توانستند روشن کنند که هیچ تناقضی بین دو کشور وجود ندارد و علاوه بر این، بیانیه مسکو در مورد فعالیت اتحاد دو کشور در پیش‌زمینه قرار گرفت. در چنین شرایطی، تردیدی وجود ندارد که نقشه‌های غرب در قفقاز جنوبی در معرض خطر بزرگی قرار دارد.

عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپاعلی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسیدعلی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل شهرک سیدی مشهد
  • «روز کارگر» تعطیل رسمی است
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • تصاویری تلخ از تصادف مرگبار اتوبوس ایرانی‌ در خاک ارمنستان
  • تصادف مرگبار اتوبوس ایرانیان در ارمنستان
  • تصاویر تصادف مرگبار اتوبوس ایرانی در ارمنستان
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • وزیر ورزش با استقبال سفیر ایران و تاج وارد تایلند شد