Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه گفت: برای پروژه پالایشگاه آناهیتا و پتروشیمی اسلام آبادغرب در نظر داریم از سرمایه‌گذاری خارجی استفاده کنیم.

به گزارش ایلنا، هوشنگ بازوند در نشست خبری امروز از افتتاح 1308 طرح و پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 611 پروژه عمرانی و 697 طرح اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: با افتتاح 697 طرح اقتصادی زمینه اشتغال 1398 نفر در استان فراهم می‌شود.
 
بازوند مجموع اعتبارات صرف شده برای بهره‌برداری این تعداد طرح و پروژه را 2190 میلیارد تومان اعلام کرد.
 
استاندار کرمانشاه همچنین از سفر قریب الوقوع رئیس جمهور برای افتتاح برخی از این پروژه‌ها و بازدید از مناطق زلزله زده استان خبر داد و اظهار داشت: فعلا تاریخ دقیق این سفر مشخص نیست، اما حتما این سفر انجام می‌شود.
 
بازوند در ادامه به بحث زلزله اشاره کرد و افزود: تمام تلاش ما این است از زلزله فرصت ایجاد کنیم که تا حدی در این زمینه موفق شده‌ایم. به واقع زلزله فرصتی شد تا مسئولان کشوری را نسبت به مطالبات استان در همه زمینه‌ها حساس کنیم.
 
وی با تاکید بر اینکه استان دچار فقر مطالبه‌گری است، عنوان کرد: لازم است مطالبات استان به گوش دولت‌مردان برسد که در این زلزله این فرصت فراهم شد.
 
استاندار کرمانشاه افزود: علاوه بر این زلزله اخیر موجب شد امکانات خوبی بگیریم. بعنوان مثال امسال 100 درصد اعتبارات عمرانی استان تخصیص شد.
 
وی افزود: از مجموع 402 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی استان 280 میلیارد تومان بصورت نقد و مابقی بصورت اسناد است که در سفر آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بوجه درخواست کردیم که این اسناد تبدیل به پول نقد شود و این هنر مدیران استان است که این اعتبارات را تا 31 تیرماه سال آینده جذب کنند.
 
بازوند گفت: همچنین 96 میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری جذب کردیم که با این اعتبارات به سرمایه گذاری در حوزه اشتغال کمک می‌کنیم.
 
استاندار کرمانشاه در ادامه به معضل بیکاری استان اشاره کرد و افزود: یکی از بزرگترین چالش‌های استان معضل بیکاری است. معضلی که با سخنرانی حل نمی‌شود و نیاز به برنامه‌ریزی دارد.
 
وی از وجود 125 هزار نفر بیکار در استان خبر داد و گفت: علاوه بر این سالانه 7500 تا 8000 نفر بیکار دیگر به این تعداد افزوده می‌شود.
 
بازوند رفع این میزان بیکاری را نیازمند سرمایه‌گذاری سالانه هشت تا 9 هزار میلیارد تومان دانست و اظهار داشت: نیاز به این میزان سرمایه‌گذاری دولتی در حالی است که به همین میزان نیز باید مردم سرمایه‌گذاری انجام دهند.
 
وی افزود: باید با برنامه‌ریزی مانع ورود بیکار جدید به آمار بیکاران موجود شویم و از طرفی سالانه تعدادی از این دپوی بیکاری را جذب کنیم.
 
بازوند اولین گام موثر در رفع معضل بیکاری استان را بهبود فضای کسب و کار عنوان کرد و افزود:  متاسفانه نرخ بالای بیکاری مانع سرمایه‌گذاری در استان است، زیرا برداشت سرمایه‌گذاران از این نرخ بالا فضای نامناسب کسب و کار استان است و آنها را از سرمایه‌گذاری در استان منصرف می‌کند.
 
وی افزود: فضای کسب و کار موارد زیادی را شامل می‌شود و در کنار بحث فرهنگ کار استان، بروکراسی اداری، سیستم بانکی و استعلامات را نیز شامل می‌شود که باید همه اینها بهبود یابد و مشکلات آن رفع شود.
 
استاندار کرمانشاه از تدوین 20 برنامه برای بهبود وضعیت اشتغال استان خبر داد  و اظهار داشت: این برنامه در کارگروه اشتغال در حال پیگیری است.
 
وی تحقق اقتصاد مقاومتی را راهکار اصلی رفع معضل بیکاری استان دانست و تصریح کرد: در برنامه‌های تدوین شده سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار گرفته است.
 
بازوند تاکید کرد: قطعا اولویت مدیران استان در حال حاضر در کنار بحث رسیدگی به زلزله زدگان، بحث اشتغال است.
 
وی در ادامه این نشست خبری در خصوص اسناد توسعه تدوین شده برای شهرستان‌های استان، با بیان اینکه برخی از این اسناد قابل قبول است گفت: قطعا از اسنادی که منطبق با برنامه ششم توسعه باشند، استفاده خواهیم کرد.
 
استاندار کرمانشاه همچنین با انتقاد از وضعیت جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان، رقم سرمایه‌گذاری خارجی در کرمانشاه را صفر اعلام کرد.
 
وی افزود: علی رغم ظرفیت‌های موجود سرمایه‌گذاری خارجی نداریم که این امر در دستور کار است.
 
 وی  گفت: در این زمینه پروژه پالایشگاه آناهیتا و پتروشیمی اسلام آبادغرب را مدنظر داریم که از سرمایه‌گذاری خارجی  برای اجرای آنها استفاده کنیم.
 
 بازوند به نبود بستر سرمایه‌گذاری خارجی در استان اشاره کرد و افزود: در استان ظرفیت داریم، اما متاسفانه بستر لازم را برای جذب سرمایه گذاری خارجی فراهم نکرده‌ایم. به عنوان مثال در حال حاضر کشور قطر برای سرمایه گذاری در استان اعلام آمادگی کرده اما هنوز نتوانستم زمین برای آنها فراهم کنیم.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر 250 فرصت سرمایه گذاری هم برای سرمایه گذاران داخلی و هم برای سرمایه گذاران خارجی مشخص شده است و باید در کنار معرفی فرصت‌ها بستر کار سرمایه گذاران خارجی را فراهم کنیم.
 
مقام عالی استان خاطر نشان کرد: در راستای معرفی ظرفیت‌ها یکی از برنامه‌های ما در این زمینه دعوت سفرای کشورهای خارجی به استان است.
 
بازوند در ادامه در خصوص زمان رسیدن قطار به کرمانشاه و افتتاح این پروژه با بیان اینکه  پروژه راه آهن کرمانشاه مراحل آخر را می‌گذراند، گفت: حق را به مردم و افکار عمومی می‌دهیم که به این پروژه انتقاد داشته باشند.
 
وی افزود: اینکه 50 مرتبه وعده افتتاح یک پروژه داده شود و افتتاحی صورت نگیرد، واقعا افکار عمومی را شاکی می‌کند.
 
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در زمینه افتتاح راه آهن ملایر-کرمانشاه مشکل اختلاف نظری است که وجود دارد، ما معتقدیم پروژه زمانی باید افتتاح شود که بلافاصله بعد از افتتاح مردم بتوانند از قطار استفاده کنند، اما مسئولان وزارت راه معتقدند در حال حاضر افتتاح انجام شده و در نهایت یک ماه یا دو ماه بعد سفرهای ریلی مردم آغاز شود.
 
 بازوند افزود: نهایتا وزارت راه در این زمینه تا حدی قانع شده و تمام تلاش‌مان این است که تا پایان سال پروژه افتتاح شده و مردم کرمانشاه سفرهای نوروزی خود را با قطار انجام دهند.
 
وی با تاکید بر پیگیری این پروژه تا رسیدن به مرزخسروی گفت: زمانی سود اصلی این پروژه به استان می‌رسد که تا مرز خسروی و کشور عراق امتداد یابد.
 
بازوند افزود: مسیر کار تا اسلام آبادغرب به خوبی پیشرفته و از آن به بعد پیشرفت کار خوب نیست که باید منابع لازم در این زمینه تعریف شود و کار را به سرعت پیش ببریم.
 
وی در ادامه از مرز به عنوان یکی از فرصت های اصلی توسعه استان یاد کرد و افزود: من هرجا که دیدار یا جلسه‌ای با مسئولان کشور دست دهد به جد پیگیر بازگشایی دائمی مرز خسروی برای تردد زوار هستم.
 
بازوند گردشگری را یکی از محورهای اصلی توسعه استان عنوان کرد و افزود: اگر بخواهیم گردشگری استان رونق پیدا کند، باید از کانال و معبر مرز استفاده کنیم.
 
وی افزود: در تهران به دنبال این هستیم تا با استفاده از توان کرمانشاهیان مقیم تهران اتاق فکر گردشگری استان را تشکیل دهیم.
 
بازوند تصریح کرد: در بحث زیرساخت های گردشگری نیز بنیاد مستضعفان اجرای پروژه تله کابین را برعهده گرفته و اجرای این پروژه را به طور جد در دستور کار داریم.
 
استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه کرمانشاه باید از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شود گفت: لازمه این کار این است که حدود دو میلیون گردشگری که به استان می‌آیند را در استان نگه داریم.
 
وی افزود: هنر ما در رونق گردشگری استان این است که جیب گردشگران را خالی کنیم و آنها در استان پول خرج کنند.
 
استاندار کرمانشاه به بازدید سرزده از ادارات کل استان اشاره کرد و با تاکید بر ادامه این بازدیدها گفت: این بازدیدها واقعا سرزده است، طوری که راننده من هم تا چند دقیقه قبل از مسیری که باید برود اطلاع ندارد.
 
وی با اشاره به بازدید خود از دو اداره کل گفت: متاسفانه در هر دو اداره مدیران سروقت در محل کار خود حاضر نبودند. این قابل قبول نیست که مدیری دیر سرکار حاضر شود در آنصورت دیگر توقعی از کارمندان نیست.
 
وی در ادامه در خصوص بحث تغییر مدیران ناکارآمد اظهار کرد: متاسفانه جوی در فضای مجازی راه افتاده که از صبح تا شب علیه مدیران فعالیت می‌کند. اگر مدیری ناکارآمد باشد باید تغییر کند، اما نباید حرمت او نادیده گرفته شود.
 
استاندار پروسه تغییر مدیران را زمان بر دانست و افزود: اگر مدیری ناکارآمد باشد من باید پاسخگو باشم و قطعا زیر بار مدیران ناکارآمد نخواهم رفت.
 
استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه اعتقادی به بومی بودن مدیران ندارد گفت: ما به این نظر که مدیران انتخابی بومی باشند احترام می گذاریم، اما این کار هزینه برای استان خواهد داشت، زیرا توانمند شدن مدیران بومی زمان می‌خواهد.
 
وی افزود: قطعا از مدیران بومی توانمند استفاده خواهد شد، اما اینکه حتما همه مدیران بومی باشند بسیار کار را سخت می‌کند، زیرا کرمانشاه فرصتی برای آزمون و خطا ندارد.
 
وی تاکید کرد: مدیر بومی اولویت ما است، اما نه به قیمتی که نتواند ما را به هدف برساند.
 
وی افزود: ما نیاید خود را در حصار مدیران بومی قرار دهیم و این تفکر خوب نیست که مدیر غیربومی کرمانشاه نیاید و مدیر کرمانشاهی خارج از استان نرود، چه بسا مدیران غیربومی دلسوز تر باشند.
 
استاندار کرمانشاه  با بیان اینکه کارآمدی مدیران در انتخاب آنها دراولویت قرار دارد گفت: در انتصابات گرایشات سیاسی را لحاظ نمی‌کنیم، اما مطمئنا مدیرانی را انتخاب می‌کنیم که همسو با سیاست‌های دولت باشند.
 
بازوند با بیان اینکه تغییر مدیران غیرمنتظره نیست گفت: باید به عنوان استاندار تیم کاری خود را داشته باشم وتغییر مدیران امر طبیعی است و قطعا ملاک ما انتخاب مدیران کارآمد است.
 
وی در پایان با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در توسعه استان گفت: درخواست من از رسانه‌ها این است که اگر خواهان پیشرفت استان هستند تا حد توان فضای استان را مثبت جلوه دهند.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.


معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

کد خبر 6088682 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • استعفای قریب الوقوع رئیس ستاد ارتش صهیونیستی
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی