Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@12:10:28 GMT

ایجاد یک هزار فرصت شغلی با راه اندازی نیروگاه ارس

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۸۸۱۲۰

ایجاد یک هزار فرصت شغلی با راه اندازی نیروگاه ارس

به گزارش ایرنا، عباس علی آبادی روز شنبه در آئین کلنگ زنی نیروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی منطقه آزاد ارس افزود: در زمان کنونی کشور ما در جهان به عنوان سازنده صاحب فناوری در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: توربینی که در این نیروگاه نصب می شود ساخت جمهوری اسلامی ایران است و ما تجهیزاتی در این نیروگاه داریم که کاملا ساخت کشورمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت مپنا یادآوری کرد: در کمتر از 20 ماه اولین توربین در این نیروگاه روشن می شود و کل پروژه در کمتر از 30 ماه به اتمام می رسد.
علی آبادی با اشاره به اینکه کشور ما تنها یک مشکل دارد، ادامه داد: اگر بتوانیم برای جوانان شغل ایجاد کنیم هیچ مشکل دیگری در این کشور وجود نخواهد داشت چرا که شغل تولید ثروت می کند.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین با بیان اینکه خیلی دیر برای احداث این نیروگاه تصمیم گیری شده است، گفت: ما از 6 سال گذشته برای احداث این نیروگاه تلاش کردیم و مردم نیز نسبت به راه اندازی این پروژه دغدغه داشتند.
محمد حسن نژاد افزود: اگر ما اکنون در ارس فرودگاه داشتیم شاهد تاخیر در افتتاح این پروژه نبودیم و مردم این منطقه خواستار احداث فرودگاه در این منطقه هستند.
وی اظهار کرد: منطقه آزاد نوردوز با وجود آماده بودن زمینه بهره برداری، هنوز رونمایی نشده است و اگر این منطقه به بهره برداری نرسد منطقه آزاد ارس لنگ خواهد ماند.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس با انتقاد از تعطیلی تجارت چمدانی در منطقه آزاد ارس گفت: پل چوبی جلفا محل امرار معاش بیش از یک هزار نفر از ساکنان این منطقه ارزی بود و این افراد اکنون از تجارت چمدانی محروم شده اند.
استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: یکی از موانع توسعه صنعتی استان با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ارس مرتفع می شود.
مجید خدابخش با قدردانی از سرمایه گذار نیروگاه سیکل ترکیبی افزود: ما با احداث این نیروگاه به 100 سال پیش برمی گردیم زمانی که اولین برق تولیدی به همت بخش خصوصی در تبریز انجام شد.
استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: ما با انرژی تمام تا اتمام این پروژه در کنار سرمایه گذاران خواهیم ماند.
خدابخش ادامه داد: استفاده از توانمندان داخلی از افتخارهای شرکت مپناست که بزرگ ترین سازنده، تولید کننده، طراح و نصب کننده نیروگاه محسوب می شود.
وی گفت: با توجه به کمبود برق در استان آذربایجان شرقی، ظرفیت تولید نیروگاه 500 مگاواتی ارس به یک هزار مگاوات افزایش می یابد.
خدابخش اظهار کرد: نیروگاه سیکل ترکیبی ارس دوستدار زیست محیط بوده و نیروگاه تبریز نیز سوخت خود را تغییر داده اما باید در آن ارتقای فناوری روی دهد.
به گزارش ایرنا، امام جمعه جلفا نیز در این آئین گفت: نیروگاه ارس پروژه ای زیربنایی است و از لحاظ حجم سرمایه گذاری قابل توجه بوده و از جهت تولید انرژی به عنوان زیربنای توسعه و عمران و تولید دارای اهمیت است.
حجت الاسلام سالار سنجری با اشاره به ضرورت ایجاد و تکمیل آزادراه جلفا – مرند، افزود: بخشی از این آزاد راه به کندی در حال احداث است و باید با سرعت دهی به اجرا و تکمیل آن جلوی سانحه های جاده ای در این منطقه را گرفت.
وی اظهار کرد: احداث خط آهن جلفا - نوردوز نیز دارای اهمیت است تا شبکه ارتباطی جمهوری اسلامی به ارمنستان و آذربایجان وصل شود.
امام جمعه جلفا با بیان اینکه احداث فرودگاه ارس برای این منطقه و سرمایه گذاران حیاتی است، گفت: برخی محصولات پس از تولید باید به بازارهای بین المللی صادر شود و صدور مجوز زیست محیطی و سازمان هواپیمایی کشور از الزام های احداث این فرودگاه است که امیدواریم در این زمینه مساعدت لازم صورت گیرد.
حجت الاسلام سنجری ادامه داد: جذب سرمایه گذاری، تامین سرمایه و انتقال پول به کشورهای خارجی از دیگر مشکلات منطقه آزاد ارس بوده و در زمان کنونی بانک های منطقه باید قدرت سرمایه گذاری و قابلیت گشایش اعبتارهای اسنادی و انتقال ارز را داشته باشد.
مدیرعامل نیروگاه ارس نیز در این مراسم با اشاره به اینکه کار احداث این نیروگاه طی 1.5 سال گذشته آغاز شده گفت: این نیروگاه با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا برای اولین بار در کشور راه اندازی می شود و اولین نیروگاه سیکل ترکیبی در منطقه آذربایجان شرقی است.
مجتبی رحمانی افزود: این پروژه برای ایجاد اشتغال و توسعه منطقه به سرعت احداث و راه اندازی می شود.
وی اظهار کرد: مرحله اول این نیروگاه طی 24 ماه به بهره برداری می رسد و مرحله نهایی در مدت 40 ماه به پایان می رسد اما تلاش می شود در اسرع وقت این پروژه به نتیجه برسد.
رحمانی برق را محور توسعه دانست و یادآوری کرد: این نیروگاه برای یک هزار نفر ایجاد اشتغال می کند و به دنبال آن صنایع سنگینی در منطقه راه اندازی می شود.
سرپرست منطقه آزاد ارس نیز در این مراسم گفت: این نیروگاه نقطه عطفی در فعالیت های منطقه آزاد ارس و پیشرو پروژه های کشاورزی است و با کلنگ زنی آن، این منطقه به قطب انرژی کشور تبدیل می شود.
علیزاده افزود: با بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی ارس نه تنها برق منطقه در صنایع سنگین تامین، بلکه صادرات بخشی از برق کشور نیز از این نیروگاه انجام می شود.
اولین نیروگاه سیکل ترکیبی آذربایجان شرقی در منطقه آزاد ارس با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست، معاون وزیر راه و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کلنگ زنی شد.
شهر جلفا به عنوان مرکز این ناحیه صنعتی-تجاری، در زمینه تجاری و گمرکی دارای پیشینه‌ای 100 ساله بوده و مرز مشترک ایران و جمهوری خودمختار نخجوان در جلفا به عنوان پرترددترین مرز مسافری ایران پس از فرودگاه‌های تهران مطرح است.
منطقه آزاد ارس با مرکزیت جلفا با بیش از 50 هزار هکتار در 130کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است و با جمهوری های آذربایجان و ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان مرز مشترک دارد.
تنظیم کننده: پرویز بابائی ** انتشار دهنده: عزیزی راد
8023/518
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود

ایسنا/فارس معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: در سال جاری، تعداد ۵ هزار سامانه خورشیدی در این استان با توان تولیدی ۲۵ هزار کیلو وات نصب و راه‌اندازی می‌شود.

حمیدرضا جلایر امروز، ۱۱ اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: از ابتدای اجرای طرح بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های خورشیدی درسال ۹۵ تاکنون، تعداد۹۴۳ سامانه خورشیدی مختص مشترکان با توان تولیدی ۶۳۰۰ کیلووات با سرمایه‌گذاری بالغ بر هزار و۵۷۵ ‌میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در سطح شهرستان‌های استان فارس نصب و راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان فسا با احداث ۱۰۰سامانه، شهرستان بختگان با ۷۸ سامانه و شهرستان اقلید با ۷۱ سامانه خورشیدی بیشترین تعداد نصب سامانه‌ها را در میان سایر شهرستان‌های استان فارس دارند، گفت: متوسط میزان تابش این استان بین ۲هزار تا ۲۲۰۰ کیلو وات ساعت بر مترمربع در سال است که این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس منبع انرژی پاک، دسترسی آسان، عدم ایجاد آلودگی صوتی و حمایت ازسوی دولت را از جمله مزیت های سامانه‌های خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانه‌ها طول عمر مفید۲۰ ساله داشته و با شست‌وشوی حداقل ماهی یکبار می توان بازدهی آنان را افزایش داد.

جلایر، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز اظهار کرد: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • بودجه امسال شورای شهر اراک ۶ هزار میلیارد تومان هدفگذاری شد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد