Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق احیا و بهره‌برداری از بنا‌های فرهنگی تاریخی، علی‌اصغر مونسان در این مراسم افزود: سازمان میراث فرهنگی باید سازمانی پیشرو در جذب سرمایه‌گذاری غیر دولتی باشد.

وی از تلاش‌های صندوق احیا در زمینه جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه احیای بنا‌های تاریخی قدردانی کرد و گفت: در‌های سازمان میراث فرهنگی برای ورود سرمایه‌گذاران بخش غیر‌دولتی در عرصه‌هایی نظیر توسعه زیر‌ساخت‌های گردشگری باز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسان افزود: تمام بخش‌های زیرمجموعه این سازمان آمادگی جذب سرمایه‌گذاری را دارد و سازمان میراث‌فرهنگی باید سازمانی پیشرو در جذب سرمایه‌های غیر دولتی در کشور باشد.

وی گفت: در همه شهر‌های کشور مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم‌نظیری داریم که می‌توانیم با اتکا به آن‌ها ایران را به کشوری پیشرفته و موفق در زمینه‌های مختلف تبدیل کنیم.

مونسان با بیان اینکه امروزه صنعت گردشگری رتبه سوم اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است، افزود: با توجه به هوشمند‌سازی‌هایی که در جهان در حال اتفاق افتادن است بسیاری از اقتصاد‌ها دچار تغییرات می‌شوند.

وی گفت: بخش‌هایی که هم‌اکنون جزء بخش‌های پر رونق هستند دچار دگرگونی خواهند شد، اما آنچه که همه کارشناسان به آن اذعان دارند این است که گردشگری مسیر پیشرفت خود را با شتاب بیشتری طی خواهد کرد.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه با توجه به داشته‌های منحصر به فردی که کشورمان دارد باید در وضع مناسب‌تری در زمینه گردشگری باشیم، افزود: ایران دارای بناها، آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی ارزشمندی است و باید با توجه بیشتر به حوزه گردشگری شاهد رسیدن به جایگاه واقعی این صنعت در کشورمان باشیم.

مونسان تأکید کرد: می‌توانیم از گردشگری درآمد بسیار خوبی برای کشور ایجاد کنیم و با توجه به اینکه موضوع اشتغال در اولویت برنامه‌های کشور است ظرفیت آن را داریم که از این طریق درصد بالایی شغل پایدار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه با حداقل سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری می‌توان به اشتغال‌زایی رسید، افزود: امروزه در گردشگری با عددی بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان می‌توانیم شغل ایجاد کنیم که این رقم برای ایجاد هر شغل در صنعت ۸ تا ۱۰ برابر است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای کشور، گردشگری یک مزیت بسیار بزرگ برای کشور است.

وی افزود: مزیتی که از طریق آن می‌توان شغل، کسب و کار و درآمد پایدار در کشور ایجاد کرد و در تحقق عدالت اجتماعی گام‌های اثر‌بخشی برداشت.

مونسان با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی یکی از بخش‌هایی است که اتکا به بودجه دولتی در آن اندک است، گفت: عمده بودجه‌ای که دولت در اختیار دارد به حقوق و دستمزد تبدیل می‌شود و ما باید به سمتی برویم که بخش‌های غیر دولتی در اقتصاد کشور سرمایه‌گذاری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت_در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به قول مساعد وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و حمایت‌های معاون صنایع‌دستی کشور مبنی بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، اظهار کرد: با همکاری دولت سیزدهم، حمایت‌های دکتر ایمانیه استاندار فارس، بیمه ۵۶۱ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان فارس تائید شده است.

وی افزود: طی روزهای آینده این هنرمندان برای تکمیل مدارک به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس مراجعه خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه ملاک تائید بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان، دارا بودن مدرک مرتبط با رشته فعالیت و مجوز فنی‌وحرفه‌ای است، اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده پس از ۱۵ سال بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس به نتیجه رسید.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه اقدامات اولیه این مهم از سال گذشته در معاونت صنایع‌دستی استان فارس انجام شده بود، ابراز امیدواری کرد: این موضوع نوید بخش روزهای خوب هنرهای سنتی و صنایع‌دستی این مرز و بوم باشد.

وی تاکید کرد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایع‌دستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است و هم اکنون صنایع دستی شهرهای ملی و جهانی صنایع دستی آباده، شیراز و فیروزآباد در نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید عموم علاقه مندان قرارگرفته است و در این نمایشگاه ۲۶ هنرمند بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی را در این معرفی و عرضه می کنند.

کد خبر 749496

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران