Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: فروشندگان سلاح‌های مرگبار به منطقه در جایگاهی نیستند درباره توان دفاعی ایران قضاوت کنند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با تأکید بر حق مشروع و غیرقابل انکار کشورمان در دفاع از منافع ملی و صیانت از حریم امنیت ملی آن گفت: جمهوری اسلامی ایران به پیروی از آموزه های ملی و اسلامی در دفاع از خود و طبق اصول و اهداف مندرج در قانون اساسی بعنوان میثاق جاویدان مردم با جمهوری اسلامی ایران، ذرّه‌ای از حق مشروع خود برای تقویت توانمندی های دفاعی کشور چشم پوشی و عقب نشینی نکرده و همچنان با قدرت تمام، برنامه ها، اهداف و راهبردهای دفاعی مورد نیاز خود را بخصوص در زمینه توانمندی موشکی‌ پیگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



​وی با اشاره به تجربیات گرانقدر و هزینه های گزاف تحمیل شده بر ملت و کشور ایران در چهار دهه اخیر، بخصوص جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعثی صدام علیه کشورمان، کودتا و مداخلات نظامی آشکار و پنهان قدرت‌های جهانی و مشخصاً ایالات متحده آمریکا، تبلیغات، جنگ روانی و تهدیدات مستمر سران رژیم اشغالگر علیه ملت ایران و فتنه ها و توطئه های گوناگون برخی از کشورهای منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت ملی و حفظ کیان کشور و دفاع از ملت خود منتظر اجازه هیچ کشوری نمی ماند و تجربه تلخ موشک‌باران شهرهای ایران در دوره جنگ تحمیلی و کشتار مردم بی دفاع خود را هیچگاه از یاد نخواهد برد.

​سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان تأکید کرد: تجربه چهل سال اخیر نشان می دهد دشمنان انقلاب و نظام و مردم ایران برای تضعیف و کاستن از توانمندی و بنیه دفاعی و امنیتی ایران تلاش بسیاری کرده اند و همواره در صدد برقراری نوعی موازنه نظامی نابرابر و نامتوازن علیه کشورمان هستند.

وی تصریح کرد: یک ایران قدرتمند نه تنها برای ملت بزرگ ایران بلکه برای صلح و ثبات و امنیت منطقه بسیار مهم است. بی شک توانمندی ایران سبب خنثی شدن توطئه های دشمنان جهانی و منطقه ای خواهد شد و آنها را از ارتکاب هرگونه اقدام نابخردانه ای بازخواهد داشت.

قاسمی با یادآوری موشک‌باران و حملات هوایی وحشیانه رژیم صدام علیه شهرهای بی‌دفاع و مناطق مسکونی کشورمان در دوره جنگ تحمیلی هشت ساله گفت: ملت ایران هیچگاه بی‌تفاوتی و سکوت همراه با رضایت مدعیان امروز در برابر جنایات جنگی رژیم صدام در حمله به شهرها را فراموش نمی کند. مردم ایران به خوبی می‌دانند که چگونه ابرقدرت ها و قدرت‌های بزرگ ـ که امروز در برابر توان دفاعی موشکی ایران موضع‌گیری می‌کنند ـ در دوران جنگ تحمیلی چشم خود را بر روی حملات هوایی بی محابا و کشتار مردم بی گناه بستند و با دادن هواپیماهای جنگی مدرن و تقویت توان موشکی ارتش عراق با انواع موشک ها، در جنایات این رژیم شریک بودند و امروز بجای پاسخگویی صریح و شفاف به اشتباهات و خطاهای تاریخی خود، نگران توان موشکی ایران شده اند!

قاسمی افزود: باید به این زیاده خواهانی که تاریخ حوادث اخیر منطقه را به راحتی فراموش کرده اند گفت اگر توانمندی دفاعی ایران در دوره جنگ تحمیلی به اندازه امروز بود، چه بسا انسان های بیگناه بسیاری قربانی جنایات رژیم صدام نمی شدند و فرد دیکتاتوری مانند او نمی توانست مجموعه صلح و ثبات منطقه را دستخوش امیال غیرانسانی خود نماید.

وی با تأکید بر ماهیت بازدارندگی توانمندی موشکی کشورمان تصریح کرد: سران رژیم های متجاوز و زورگو از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به خوبی دریافته اند که یک ایران مقتدر و مستقل، زیر بار سلطه گری و زورگویی آنها نمی رود و در صورت انجام هرگونه اقدام نسنجیده با پاسخ قاطعی از سوی ایران مواجه خواهند شد.

قاسمی با اشاره مجدد به جنبه دفاعی توانمندی موشکی ایران و خطاب به کشورهای همسایه بخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: این توانمندی مسلماً موجب امنیت و ثبات و مانعی برای آنانی است که خوی و خصلت تجاوزگری دارند. جمهوری اسلامی ایران در صدها سال گذشته هیچگونه سابقه تجاوز به همسایگان و کشورهای منطقه را نداشته و نخواهد داشت و همواره در جهت صلح و امنیت منطقه تلاش نموده است و هر آنچه در این جنگ روانی توسط کشورهای خاصی علیه ایران مطرح می شود در ادامه همان سیاست ایران هراسی و به نوعی ایران ستیزی است.

سخنگوی وزارت خارجه در پایان با ارجاع به سیاست تجاری سازی امنیت از سوی ایالات متحده و شیوه باج گیری دولت جدید آن از برخی کشورهای مرعوب گفت: آمریکا و برخی از کشورهای تولید و صادرکننده سلاح‌های مرگبار نمی توانند با فریبکاری، صدها میلیارد دلار تسلیحات ویران کننده به این منطقه حساس صادر و همزمان در مورد توان دفاعی ایران قضاوت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، اگر ریاض و تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط موافقت نکنند، دولت بایدن با عربستان سعودی موافقت‌نامه دفاعی امضا نخواهد کرد و تاکید کرد: «شما نمی‌توانید یک بخش را از بقیه جدا کنید.»

به گزارش ایسنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهادات اخیر مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاهی آل سعود مورد بررسی قرار می‌گیرد، رد کرد.

دولت بایدن برای تشویق ریاض به رسمی کردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از طرح‌هایی برای «تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، توافق سه‌جانبه‌ای را به‌ویژه بعد از هفتم اکتبر که عملیات صهیونیست‌ها علیه غزه به راه افتاد و برای هفت ماه است که ادامه دارد، تحت فشار قرار داده است.

ایالات متحده امیدوار است که از چشم‌انداز روابط با آل سعود و عادی‌سازی روابط دیگر کشورهای مسلمان، برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای موافقت با امتیازات قابل توجه به فلسطینی‌ها استفاده کند. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها هرگونه حرکت به سوی راه‌حل دو دولتی برای درگیری طولانی تل‌آویو و فلسطین را رد کرده است.

سالیوان گفت: «چشم‌انداز یکپارچه تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی، همراه با گام‌های معنی‌دار از جانب مردم فلسطین است. همه اینها باید با هم جمع شوند... شما نمی‌توانید یک قطعه را از بقیه جدا کنید.»

جیک سالیوان گفت جو بایدن قصد دارد به طور علنی «مسیر به سمت منطقه‌ای آرام‌تر را شرح دهد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «انتظار دارم در ماه‌های آینده از رئیس‌جمهور بایدن و دیگران، بیشتر در مورد مسیری که ما معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه صلح‌آمیزتری ایجاد کند، بشنوید.»

او افزود: «تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روی آنچه را که فکر می‌کنیم معقول است، کار کنیم و تلاش کنیم تا هر چه بیشتر کشورهای منطقه را با آن همراهی کنیم و سپس آن را ارائه کنیم و در نهایت این به عهده رهبری اسرائیل و مردم اسرائیل است که تصمیم بگیرند که آیا این راهی است که آنها می‌خواهند طی کنند یا خیر.»

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ «برای تامین صلح در منطقه» ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید «گام‌های برگشت‌ناپذیر» را به سوی تشکیل کشور فلسطین ببیند.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا در قاهره بود، جایی که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن حماس برای پذیرش پیشنهادی برای توافق هستند که منجر به آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست می‌شود. میانجی‌ها امیدوارند که برای توقف شش هفته‌ای اولیه در جنگ میانجی‌گری کنند که سپس برای مذاکره در مورد آتش‌بس پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • افزایش احتمال توقف جنگ در غزه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • ‏تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است