Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،حاتمی رییس پلیس قلعه گنج گفت : تا کنون ۷درصد تصادفات فوتی و جراحتی بر اثر برخورد وسایل نقلیه با شتر و دام صورت گرفته است.

حاتمی بیان کرد:طبق آیین نامه راهور گله دار باید دام های خود را ازمحل های تعیین شده عبور دهد و همچنین شب هنگام با استفاده از فانوس یا لامپ الکترونیکی رانندگان را از حضور دامها آگاه گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاتمی اظهار کرد :بعداز حادثه صاحبان دام عهده دار این حادثه نمی شوند چرا که دام هایشان دارای پلاک و مشخصه نیستند و از بار این حادثه شانه خالی می کنند.

حاتمی افزود: ما تمام نیروی خود را در امر آموزش دامداران عزیز بکار میگیریم و همچنین از بخشداری و دهیاران محترم روستاها تقاضا داریم حداکثر همکاری را در جهت آگاه ساختن دامداران از این امر بکار گیرند تا شاهد چنین حادثه های دلخراشی نباشیم.

 دامداران و ساربانان شتر دام های خود را در عرض جاده ها طویله می کنند یکی را بسته و دیگری را رها می کنند این امر موجب برخورد شتر ها با وسایل نقلیه می گردد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، محمد علی حاتمی زاده با اشاره به اینکه استفاده بی‌رویه از پلاستیک و عدم مدیریت صحیح آن، باعث آلودگی هوا، آب و خاک شده و به تخریب زمین و حیات وحش منجر می‌شود، تصریح کرد: بحران پلاستیکی به یکی از بزرگترین چالش‌های محیط زیست تبدیل شده است.
 
وی افزود: اولین گام برای رسیدن به یک جهان پلاستیکی کمتر و زمین پاک‌تر، کاهش مصرف پلاستیک یکبار مصرف و ترویج استفاده از جایگزین‌های قابل بازیافت و دوباره پذیر آن است.

حاتمی زاده ضمن بیان اینکه باید به توسعه فناوری‌های جایگزین پلاستیک که قابل تجزیه هستند توجه شود، خاطر نشان کرد: برای شروع پیشنهاد می‌کنم در فروشگاه تعاونی سازمان جهاد کشاورزی به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای که به همین منظور تهیه شده است، استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه، باید به توسعه سیاست‌ها و قوانین سخت‌گیرانه در خصوص بازیافت و دور انداختن پلاستیک توجه کنیم افزود: آموزش و افزایش آگاهی عمومی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است تا همگان به اهمیت حفظ محیط زیست و کاهش استفاده از پلاستیک آگاه شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: تمامی اقشار جامعه به عنوان شهروند، مسئولیت دارند تا با اقدامات کوچک خود، به حفظ زمین و آینده بهتر برای نسل‌های آینده بپردازند.

حاتمی زاده در پایان عنوان کرد: روز زمین پاک با شعار جهانی «سیاره زمین در مقابل پلاستیک» شناخته می‌شود و برای تحقق ان مشارکت مردمی بسیار اهمیت دارد.

دیگر خبرها

  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • سقوط از کوه نوجوان کاشانی را به کام مرگ کشاند
  • واژگونی پژو یک‌نفر را به کام مرگ کشاند
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود