Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا امیر احمدی فرد عصر شنبه در بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرانزلی که با دستور کار بررسی دفترچه تعرفه پیشنهادی عوارض محلی سال97شهرداری به صورت فوق العاده برگزار شد اظهار کرد: لایحه بودجه سال 97 شهرداری انزلی با مبلغ پیشنهادی 141 میلیارد و 538 میلیون تومان به شورای شهر ارسال شده و اعضای شورا موظفند تا پایان بهمن ماه این لایحه را در کمیسیون های تخصصی مورد نقد و بررسی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بودجه پیشنهادی شهرداری مبلغ 42 میلیارد و 800 میلیون تومان برای هزینه های جاری شهرداری و بیش از 98 میلیارد تومان برای بودجه های عمرانی شهرداری پیش بینی شده است.
احمدی فرد یادآور شد: بررسی ها بیانگر رشد 58 درصدی بودجه سال 97 نسبت به بودجه امسال است.
رئیس شورای شهر انزلی توجه به خواسته اکثریت مردم در خصوص تنظیم دفترچه عوارض را امری ضروری دانست و تاکید کرد: در صورت جلب رضایت حداکثری شهروندان ، مشارکت آنها در پروژه های شهری افزایش می یابد .
احمدی فرد با اشاره به اینکه جلسه فوق العاده امروز شورای شهر به عنوان آخرین جلسه بررسی دفترچه عوارض محلی است گفت: از شهرداری انتظار می رود که دفترچه عوارض محلی به صورت شفاف به مردم معرفی شود تا شهروندان بدانند با چه فرمولی باید عوارض پرداخت کنند و هیچ نوع رابطه ای نمی تواند باعث اعمال سلیقه شهرداری در تعیین عوارض شود.
وی با اشاره به ضرورت مکانیزه شدن مراحل اخذ عوارض خاطر نشان کرد: با تنظیم یک نرم افزار جهت محاسبه عوارض ، علاوه بر محاسبه عوارض هر شخص با یک فرمول مشخص و صدور فیش مربوطه آن ، بسیاری از مشکلات گذشته نیز رفع می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرانزلی با اشاره به لزوم رفع برخی نواقص در دفترچه عوارض محلی تاکید کرد: با توجه به اینکه بندرانزلی به عنوان شهری دارای حمل و نقل مستمر و ترانزیتی به شمار می رود لازم است علاوه بر افزایش عوارض گمرکی ، نسبت به رفع نواقص دفترچه عوارض محلی در خصوص موضوع عوارض شیلات، عوارض لنگر اندازی کشتی ها، عوارض پارک حاشیه ای و سایر موارد ناقص که در این در فترچه لحاظ نشده ، اصلاح شود.
احمدی فرد با اشاره به وضعیت باشگاه ملوان بندرانزلی و لزوم حمایت از این تیم محبوب شمال کشور گفت: درحال حاضر میزان عوارض دریافتی از پارک حاشیه ای خودرهای سنگین ، یکصد هزار ریال است که این مبلغ سال ها به همین میزان باقی مانده و امیدواریم با رایزنی های مناسب و افزایش این رقم ، مبالغ دریافتی از این عوارض ، در حساب جداگانه ای برای هزینه کرد باشگاه فرهنگی ورزشی ملوان ذخیره شود.
بندرانزلی در 40 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده و به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی و جاذبه های گردشگری و تاریخی، هرساله در ایام سفر مقصد مسافران بسیاری از سراسر کشور است.
خبرنگار:رضااکبری**انتشاردهنده:کبیری
7471/2007
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق درآمدی ۸۲ درصدی شهرداری اراک در سال ۱۴۰۲

سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک از تحقق درآمدی ۸۲ درصدی شهرداری اراک در سال ۱۴۰۲ خبر داد. - اخبار استانها -

عباس خسروانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به وضعیت بودجه شهرداری اراک اظهار داشت: در سال 1402 حدود 82 درصد درآمد پیش‌بینی‌شده شهرداری معادل 3 هزار و 438 میلیارد تومان محقق شد که بزرگ‌ترین سهم درآمدی بودجه متعلق به ردیف مالیات بر ارزش افزوده بود که 43.4 درصد درآمد محقق شده شهرداری را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: متأسفانه شهرداری اراک مثل سایر شهرداری‌های کشور در این خصوص دچار نوساناتی شدند و نگرانی‌هایی بابت وصول این ردیف درآمدی دارند. دولت موظف است از طریق سازمان امور مالیاتی سهم شهرداری‌های هر شهر را وصول و به حساب آنها طبق قانون واریز کند، بزرگترین ضعف در درآمد محقق نشده، بخش مولدسازی اموال بود که انجام نشد. براساس سیاست‌های کلی کشور و نظر شورای شهر، شهرداری موظف بود املاک و اموال مازاد خود را به فروش برساند و درآمد حاصل از آن‌را در پروژه‌های عمرانی هزینه کند که متأسفانه این تکلیف توسط شهرداری انجام نشد و از این محل 580 میلیارد تومان کسری درآمد داشتیم.

خسروانی تصریح کرد: شهرداری اراک قول داده در سال 1402 این عقب‌ماندگی را جبران کند، از ابتدای دوره تأکید شورای ششم بر افزایش سهم درآمدهای کوششی شهرداری از جمله صدور پروانه، کسب عوارض و مطالبات چندین ساله از دستگاه‌های دولتی و خاصه سرمایه‌گذاری بوده است و همچنان این برنامه‌ها را علی‌رغم موانعی که بر سر راه وجود دارد پیگیری می‌کنیم.

سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک ادامه داد: در بخش هزینه های جاری شورای ششم همواره بر انظباط مالی و صرفه جوئی در هزینه‌ها تأکید داشته و اجازه هزینه خارج از بودجه مصوب را نداده و در سال 1402 از کل بودجه جاری که به شهرداری اختصاص داده شده 85 درصد آن انجام شده که عمده آن پرداخت حقوق و مزایای کارکنان است و انحرافی در هزینه‌های جاری دیده نشد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای که عمدتاً پروژه‌های عمرانی است عملکرد شهرداری نسبت به بودجه 4 هزار و 200 میلیاردی، 71 درصد عملکرد وجود داشته، ولی نسبت به درآمد محقق شده 86 درصد عملکرد داشته، البته ما در بودجه سال گذشته حدود 150 پروژه تعریف کرده بودیم که پیشرفت آنها در بعد هزینه‌کرد بودجه در مجموع 71 درصد بوده است. متأسفانه بخشی از پروژه‌ها که عمدتاً پروژه‌های مطالعاتی بودند عملکردی نداشتند، ولی مابقی پروژه که عمدتاً عملیاتی و عمرانی بودند پیشرفت داشتند که از 25 تا 100 درصد متغیرند.کلیه پروژه‌هایی که در سال قبل به اتمام نرسیده‌اند به سال 1403 موکول شده، زیرا سیاست محوری شورا اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و لازم به یادآوری هست که برخی از پروژه‌ها مثل دره نورالشهدا گردو، احداث دیوار ساحلی، مجتمع آفتاب و انتقال پساب سنواتی هستند و در یک سال به اتمام نمی‌‍رسند.

خسروانی ادامه داد: یکی از پروژه‌های شهری که در سال گذشته پیشرفت خوبی داشت تملک املاک واقع در طرح‌های شهرداری بود که منجر به بازگشائی برخی معابر مثل انتهای خیابان سیدالشهدا(ع) شد و نقش مؤثری در ترافیک شهری داشت. برخی از معابر سال‌ها معطل تملک شهرداری بودند که در سال قبل گام‌های خوبی برداشته شد و 552 میلیارد تومان در این زمینه هزینه شد. در بخش خرید ماشین‌آلات و تجهیزات شهری مثل سال 1401 اقدامات خوبی بردشته شد و 600 میلیارد تومان در این زمینه هزینه شد تا شهرداری اراک به ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی نو و به روز مجهز شود که خود به افزایش کمیت و کیفیت خدمات به شهروندان منجر خواهد شد.

وی افزود: شورای ششم به برنامه‌محوری اعتقاد دارد و بودجه‌های تدوین شده در این دوره مبتی بر برنامه 5 ساله توسعه شهر اراک بوده و هر ساله عملکردها بر اساس برنامه مورد پایش قرار می‌گیرد که شهرداری اراک وفق ماده 15 قانون نوسازی و عمران شهری و نیز بند(2) ماده (80) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران و همچنین ماده(25) آیین‌نامه مالی شهرداری‌ها، شهرداری موظف به تهیه برنامه پنج‌ساله بود که در دوره قبل تدوین و در اواخر سال 1400 از سوی وزارت کشور به شهرداری ابلاغ گردید و بودجه‌های سنواتی ما بر اساس آن سند تدوین می‌گردد و به آن پایبند هستیم.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ابلاغ بودجه ۲۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری گرگان
  • تصویب لایحه تخفیف عوارض ۳۲ درصدی شهرداری به شهروندان شیرازی
  • بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری گرگان ابلاغ شد
  • بودجه امسال شهرداری همدان ۴ هزار میلیارد تومان تعیین شد
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سیما و منظر شهرداری قم در سال ۱۴۰۳
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی فضای سبز شهرداری قم در سال ۱۴۰۳
  • بودجه هزار میلیارد تومانی فضای سبز شهرداری قم در سال ۱۴۰۳
  • تحقق درآمدی ۸۲ درصدی شهرداری اراک در سال ۱۴۰۲
  • تحقق بودجه ۲۰ میلیارد تومانی سازمان پایانه‌های شهرداری قم
  • پیش‌بینی بودجه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای سازمان عمران شهرداری قم