Web Analytics Made Easy - Statcounter



معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: با وجود همه چالش ها و مشکلات موجود اگر با مردم گفتگوی صریح و صادقانه داشته باشیم و مشارکت آنان را در عرصه های مختلف جلب کنیم می توانیم بر همه مشکلات غلبه کنیم.

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری عصر امروز در جلسه شورای اداری استان یزد با بیان اینکه انقلاب اسلامی صرفاً یک میراث سیاسی نبود بلکه سرفصل جدیدی برای زندگی مردم ایران در پایان قرن بیستم و آغاز قرن بیست و یکم بود گفت: آن زمان بسیاری فکر می کردند دین کارایی خود را از دست داده است و دیگر امکان وقوع انقلاب دینی وجود ندارد اما مردم ایران با هدایت امام بزرگوار بنیان انقلابی را گذاشتند که در تاریخ منحصر به فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در انقلاب اسلامی می دانستیم که رژیم شاه را نمی خواهیم و می دانستیم که بدنبال آزادی، استقلال، عدالتخواهی و مردم سالاری هستیم. ملت ایران در یکصد سال گذشته برای آزادی و عدالت مبارزه کرده بود و مردم در آرمان هایشان می خواستند که در صحنه مدیریت کشور نقش تعیین کننده داشته باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ملت ایران به دنبال استقلال بودند و می خواستند نظامشان استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشد، گفت: ما در انقلاب وعده زندگی بهتر را به مردم دادیم و باید وضع و شرایط انقلاب و دوران پیش از آن را برای نسل جوان بازآفرینی و بازخوانی کنیم.

جهانگیری با بیان اینکه ما حتماً در اداره کشور مشکلاتی داشته ایم و از نقطه آرمانی و مطلوبی که امام (ره) می خواست و انقلاب در آن مسیر حرکت می کرد فاصله داریم گفت: البته نباید آن طرف ماجرا را فراموش کنیم و باید بدانیم که کجا قرار داشتیم و به کجا رسیدیم. از یک رژیم استبدادی و وابسته به شرایط امروز رسیده ایم و بسیاری از سختی ها را پشت سر گذاشتیم.

وی ادامه داد: بازخوانی تجربه انقلاب برای توسعه کشور مفید است. این بازخوانی و نگریستن به مسائل فرصت های جدیدی برای کشور بوجود می آورد. تاریخ انقلاب به ما می گوید راه غلبه بر مشکلات گفتگوی صریح و صادقانه با مردم است.

معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به دفاع مقدس و تهدید ظاهری صدام حسین برای تسخیر چند روزه خوزستان و شکست ایران گفت: چه شد که آن جوانان با کمترین سابقه مدیریتی آن دوران را اداره کردند و ما حتی یک وجب خاک به دشمن ندادیم، این مهم رخ نداد مگر به دلیل گفتگوی صادقانه با مردم.

جهانگیری اضافه کرد: بازخوانی تجربه انقلاب در سی و نهمین سالگرد استقلال ایران نشان می دهد اگر میان مردم و مدیریت کشور اعتماد ایجاد شود و میان مدیران و مسئولان استحکاک ایجاد نشود و نیروی موجود در اختیار در جهت حل مشکلات قرار گیرد ظرفیت ایران بسیار بیشتر از مشکلات پیش روی است.

وی سپس استان یزد را استانی با فرهنگ و تاریخی بزرگ توصیف کرد و گفت: این استان الگو و سند درخشانی برای ملت ایران است. یزد سند روشن برای توسعه کشور است.

جهانگیری افزود: مردم یزد از یک سو پایبند به سنت های اصیل خود هستند و از سوی دیگر در صنعت و توسعه زبان زد شده اند . دین داری آنها تعارف نیست و قناعت از نقاط برجسته فرهنگ آنان است. مردم یزد اهل مدارا و گفتگو هستند و به همین دلیل این استان می تواند الگوی توسعه باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران از نظر قومیت و ادیان کشوری استثنایی است گفت: حتما باید به اقوام کشور توجه کنیم وگرنه اشتباه رفته ایم و اگر در این خصوص کوتاهی کرده ایم باید آسیب شناسی کنیم. اهل سنت بخش مهمی از مردم کشور هستند و همانطور که رهبر معظم انقلاب در پیام خود به مولوی عبدالحمید تصریح کردند نمی توان پذیرفت که تبعیض در حق اهل سنت روا باشد.

معاون اول رییس‌جمهور با بیان اینکه استان یزد این ظرفیت را دارد که میتواند بصورت یک الگوی جدی در کشور در دستور کار قرار گیرد، به ویژگی های شهید صدوقی شهید محراب اشاره کرد و ضمن گرامیداشت حجت الاسلام و المسلمین آیت الله خاتمی، به ویژگی های حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی اشاره کرد و گفت: نجابت تمام را از ایشان در جریان بحران و اعتراضات اخیر مشاهده کردیم که با وجود آنکه خیلی ها که مدعی حمایت از نظام هستند حاضر نشدند یک کلمه حرف بزنند اما حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی سینه سپر کرد و از نظام و رهبری دفاع کرد و به همین دلیل مورد تهاجم دشمنان خارج از کشور قرار گرفت.

جهانگیری با اشاره به یکی از دیدارهای خود با مقام معظم رهبری و گفتگو درباره حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب درباره حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی فرمودند که ایشان انسان نجیب و روحانی پاکیزه ای است و من هیچ مسئله اخلاقی و مالی از وی نشنیده ام.

وی ادامه داد: من معتقدم که با تدبیر رهبر معظم انقلاب حتما این سرمایه در اختیار نظام قرار خواهد گرفت.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی کارهای بزرگی انجام و خدمات بزرگی ارائه داده است، تاکید کرد: ما برای برون رفت از مشکلات راهکارهای روشن داریم و باید با انسجام و وحدت بر همه مشکلات غلبه کنیم و اگر انسجام و وحدت داشته باشیم هیچ مشکلی نیست که نتوانیم از آن عبور کنیم.

جهانگیری با اشاره به خصومت های رییس جمهور آمریکا با ملت ایران گفت: شخصی که به تعبیر خود آمریکایی ها تعادل ندارد و باید به مراکز درمانی مراجعه کند هر روز علیه ملت ایران اقدامی انجام می دهد.

وی با اشاره به مسائل و آشفتگی های منطقه تصریح کرد: ما باید علاوه بر مشکلات خود مسائل منطقه را نیز حل کنیم و نباید نسبت به سرنوشت مردم مسلمان منطقه بی تفاوت باشیم.

معاون اول رییس‌جمهور افزود: البته در مبارزه با گروه تروریستی داعش نیز همین اتفاق افتاد و سپاه در برابر داعش درخشید و سردار سلیمانی عزیز بعنوان سرداری افتخار آفرین در این زمینه خوش درخشید که باید از این فرصت ها به خوبی بهره برداری کنیم چرا که هر جا که از فرصت ها استفاده نکردیم همان فرصت ها به تهدید تبدیل شد.

جهانگیری اضافه کرد: جریانات سیاسی، قوای سه گانه و همه نهادها باید با هم حرف بزنند و اگر همه در کنار یکدیگر باشیم حتما از مشکلات پیش رو عبور خواهیم کرد.

معاون اول رییس جمهور کمبود منابع آب، مسائل زیست محیطی ، محدودیت بودجه دولت، بیکاری و کاهش رفاه مردم را بعنوان برخی چالش های کشور برشمرد و گفت: البته در برابر این چالش ها، کشور از فرصت های بی نظیری برخوردار است که رهبری اندیشمند و مردمی که پای نظام ایستاده اند از جمله فرصت ها هستند. وقتی رهبر کشورمان را با رهبران کشورهای منطقه مقایسه می کنیم تفاوت های بسیار زیادی مشاهده می کنیم و تردیدی نیست که رهبر معظم انقلاب از جایگاه والایی برخوردارند و قابل مقایسه با سایر رهبران کشورهای منطقه نیستند.

وی با تاکید بر اینکه باید طرح های بزرگ در زمینه های مختلف اجرا کنیم، خاطر نشان کرد: اجرای این طرح ها نیازمند صدها میلیارد دلار اعتبار است البته منابع مالی خارجی به سرعت به سمت ایران سرازیر خواهد شد و تا همین الان سی میلیارد دلار موافقت نامه فاینانس نهایی شده که ۱۲ میلیارد دلار آن به مرحله اجرا رسیده است.

جهانگیری ادامه داد: متاسفانه عده ای اصرار دارند که بگویند کاری انجام نشده، نباید اینقدر بدبین باشیم، امروز برخی کشورهای اروپایی به دنبال راهکارهایی هستند که به شرکت های خود خط اعتباری بدهند تا بتوانند با ایران همکاری کنند و در این میان ایتالیا و فرانسه به شرکت های خود خط اعتباری دادند تا از طریق ارز یورو با ایران همکاری کنند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اینکه دولت ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ۶ درصد برای اشتغال روستاها در نظر گرفته، گفت: در طرح های دانش بنیان نرخ سود ۴ درصد است و اگر مسئول هر منطقه ای نتواند از این فرصت استفاده کند باید در برابر مردم پاسخگو باشد.

وی همچنین از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل و بهره برداری طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی خبر داد و گفت: در بودجه سال آینده کل کشور اعتبار خوبی بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان دیده شده تا بخش خصوصی بتواند در تکمیل طرح های عمرانی با دولت مشارکت کند.

جهانگیری همچنین با اشاره به اختصاص اعتبار برای بافت های فرسوده گفت: این منابع مالی می تواند منجر به استحکام بخشی بافت فرسوده در استان های مختلف نظیر یزد شود.

وی همچنین به موضوع گردشگری در استان یزد نیز اشاره کرد و گفت: هیچ بخشی نمی تواند مانند گردشگری در زمینه های اشتغال، جذب منابع مالی و انتقال فرهنگ موثر باشد به همین دلیل گردشگری از اولویت های مهم دولت است.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از کسانی که دائماً گرد یأس و ناامیدی در جامعه می پراکنند خاطر نشان کرد: عده ای دائماً در صدد مأیوس کردن مردم هستند و تصور می کنند که با این گونه اقدامات می توانند رقیب را از صحنه خارج کنند اما اگر مردم نسبت به آینده خود مأیوس شوند و احساس کنند که آینده آنها با این نظام تأمین نمی شود به دنبال مسیرهای دیگری می روند.

در این جلسه وزرای صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، نیرو و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به تشریح برنامه های خود برای استان یزد پرداختند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد، استاندار و برخی مدیران و نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی هم هر کدام در سخنانی به بیان دیدگاه های خود درباره استان پرداختند و خواستار توجه هر چه بیشتر دولت به این استان شدند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر

 با کاهش حدود ۱۰هزارتومانی قیمت دلار و رسیدن قیمت دلار به پایین‌تر از ۶۰هزارتومان، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی تحلیل‌های خود را به اشتراک گذاشتند. کاربران پشتوانه کاهش قیمت دلار را اقتدار نظامی و امنیتی ایران در مواجهه با نظام سلطه دانستند. آنها همچنین از سکوت برخی از رسانه‌ها و چهره‌ها که هنگام بالا رفتن قیمت دلار مدام تحلیل به اشتراک می‌گذارند، انتقاد کردند.

در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم:

 سیدمصطفی موسوی‌نژاد:
عده‌ای می‌گفتند افزایش نرخ دلار تا مرز ۷۰هزار تومان ربطی به تنش‌های ایران و اسرائیل نداره و دولت ناتوانی خودش رو به پای این داستان داره فاکتور میکنه! دلار بازار آزاد قبل از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران: ۶۱هزار تومان! دلار بازار آزاد، امروز: ۶۱هزار تومان. قضاوت با شما!

 کیان مهزاد:
کاهش قیمت دلار آن هم حدود ۱۰هزارتومان در شرایطی که برخی‌ها می‌گفتند دلار تا ۸۰ و ۱۰۰ هزار تومان هم می‌رود واقعاً خیلی از واقعیت‌ها را نشان می‌دهد. اصلی‌ترین این واقعیت‌ها قیمت‌سازی کانال‌های تلگرامی است. واقعاً راهی برای رهایی اقتصاد از این کانال‌ها نیست؟

 کیمیا مظفریان:
کاهش قیمت دلار در شرایط فعلی اقتصاد کشور، فقط یک اتفاق نیست، معجزه‌ای بسیار شگفت‌انگیزه که نتیجه ۱. تدبیر حکیمانه دولت و ۲. قدرت نمایی موشکی ایران در برابر اسرائیله.

 حسین مردانی:
قیمت دلار کاهش پیدا می‌کند، اما الان خانه هم بخواهی رهن کنی، طرف با دلار ۷۰ تومانی برات فاکتور میکنه! کاهش قیمت دلار قطعاً خوشحال کننده است، اما با قیمت سازی‌های کاذب هم باید برخورد شود. رها کردن بازار در شرایط جنگ اقتصادی عاقلانه نیست.

دکتر رخیده:
چرا اونایی که وقتی یه بحرانی ایجاد میشه و دلار میره بالا ثانیه‌ای گزارش میدن و اعصاب و روان ملت رو داغون میکنن، اما الان که چند روزه دلار سیر نزولی داره و رسیده به ۶۰ چیزی نمیگن؟!

سجاد محمدی:
موشک‌های ایران هم میتونه اسقاطیل رو شخم بزنه، هم میتونه قیمت دلار رو پایین بیاره. از هر طرف که نگاه کنی، دنیا دنیای موشکه. 

 احمد روستایی:
اقتدار امنیتی یک پشتوانه محکم برای اقتصاد است. مصادیق را در ماجرای دلار و کاهش‌های این روز‌ها دیدیم. دلاری که افسار پاره کرده بود و می‌رفت که به بالاتر از ۸۰ برسد حالا به پشتوانه اقتدار امنیتی ایران راه بازگشت را پی گرفته است. فهم این معادلات آینده‌ساز است. 

 محمد مهدی مصلحی:
اونایی که میگفتن «اگه ایران، اسرائیل رو تنبیه کنه دلار بالای ۷۰ تومن میشه» کجای مجلس نشستن؟! بله؛ اقتصاد، به قدرت نظامی هم بستگی داره. 

محمدی ثابت:
جنگ اقتصادی امریکا علیه ما، برای تضعیف ارزش ریال است که بار‌ها و بار‌ها در بیان مقامات امریکایی به این موضوع تصریح شده است. ‎#جنگ_دلار

 حسن حسن‌خانی:
لابه‌لای حرف‌های نادرست درباره ارز، عوامانه‌ترین و بی‌اساس‌ترین حرفی که در این سال‌ها شنیدم این بوده: نرخ ارز درجه تب بدن بچه است! گوینده چنین سخنی قبل از تمسخر اقتصاددانان و پزشکان، خودش را مضحکه خاص و عام کرده. 

 کاربری با نام «احترام»:
خدا کنه قیمت‌ها هم به همین دلار زیر ۶۰تومان برگرده. الان شما برو یک قطعه برای ماشینت بخر. طرف به مبنای دلار۷۰تومانی کشیده روی قطعه. همه هم حرفشون اینه که دلار الکی ریخته و برمی‌گرده. واقعاً نظارت دولت باید اینجا‌ها پررنگ بشه.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد