Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@00:19:57 GMT

شایع‌ترین علت بی‌دندانی درسالمندان؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۵۸۳۴

دبیر علمی سمینار ایمپلنت شانزدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان و فک و صورت با اشاره به مشکلات بی‌دندانی در سالمندان، گفت: اگر دندان کشیده شود ولی به موقع و درست جایگزین نشود، استخوان در برگیرنده دندان تحلیل رفته و در نهایت امکان جایگزینی ایمپلنت وجود نخواهد داشت. ناطقان: دکتر آرش خجسته با اشاره به برگزاری شانزدهمین کنگره بین‌المللی انجمن جراحان دهان و فک و صورت که ٢٤ تا ٢٧بهمن ماه جاری در هتل المپیک برگزار می‌شود با بیان اینکه انجمن جراحان دهان و فک و صورت همزمان با برگزاری کنگره سالانه خود، بخشی را تحت عنوان سمپوزیوم ایمپلنت برگزار می‌کند، گفت: در سال جاری هشتمین سمپوزیوم بنام سمپوزیوم خلیج فارس برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در سمپوزیوم ایمپلنت هر ساله تلاش می‌شود مطالب و مرز دانشی ایمپلنت دنیا به بحث و بررسی گذاشته شود، افزود: متخصصین جراحی دهان و فک و صورت، پریودنتولوژی و دندانپزشکی عمومی و سایر رشته‌های مرتبط دندانپزشکی جامعه هدف این مباحث هستند.
دانشیار گروه جراحی دهان و فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهستی در ادامه، بی‌دندانی را یکی از مشکلاتی دانست که با افزایش سن، بسیاری از افراد کشور ما و دنیا به آن دچار می‌شوند و اظهار کرد: هر چند ممکن است به دلایلی از جمله تصادفات، مشکلات مادرزادی و همچنین تومورها، بی‌دندانی اتفاق افتد ولی در کشور ما شایع‌ترین دلیل، کشیدن دندان در سنین بالا به دلیل پوسیدگی یا لق شدن است که خالی بودن فضای دندانی علاوه بر مشکلات زیبایی، مشکلاتی در سیستم گوارشی ایجاد می‌کند.
وی با بیان اینکه اگر دندان کشیده شود ولی به موقع و درست جایگزین نشود، استخوان در برگیرنده دندان تحلیل رفته و در نهایت امکان جایگزینی ایمپلنت وجود نخواهد داشت، افزود: امروزه بسیاری از بیماران در جامعه دچار مشکلاتی از جمله تحلیل استخوان‌های فکی شده‌اند که امکان جایگذاری مناسب ایمپلنت را ندارند که باید قبل از جایگذاری ایمپلنت، استخوان در برگیرنده ایمپلنت دندانی به درستی بازسازی شود.
خجسته ادامه داد: برای بازسازی استخوان روش‌های مختلفی پیشنهاد شده که یکی از این روش‌ها پیوند استخوان از منابع خارج دهان مانند استخوان لگن، استخوان جمجمه و استخوان‌های نواحی مختلف فک است که همه این موارد مستلزم جراحی‌های متعدد است و البته امروزه در دنیا روش‌های جدیدی در حال بررسی هستند که استفاده از مهندسی بافت، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی برای بازسازی فکین از جمله این موارد هستند.
وی با تاکید به اینکه تلاش شده در هشتمین سمپوزیوم ایمپلنت خلیج فارس انجمن جراحان دهان و فک و صورت روش‌های مختلف بررسی شود، گفت: این مباحث با حضور سخنرانان داخلی و خارجی مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.
دبیر علمی سمینار ایمپلنت انجمن جراحان دهان و فک و صورت با اشاره به اینکه در این کنگره جراحی‌های زنده بر روی بیمار نیز برنامه‌ریزی شده که طی ساعات بعد از ظهر ارائه می‌شود افزود: در جهت بهینه‌سازی جایگذاری ایمپلنت، روش‌های مختلف دیجیتال نیز امروزه مطرح هستند که این مبحث نیز در هشتمین سمپوزیوم مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، خجسته با بیان اینکه باید توجه شود که ایمپلنت فقط گذاشتن پیچ در داخل استخوان نیست، بلکه زمان مناسب و جایگاه مناسب قرار دادن ایمپلنت اهمیت بسیاری دارد، گفت: در صورتی که استخوان بیمار دچار تحلیل شده باشد، نمی‌توان کاری با کیفیت مناسب ارائه کرد که در این راستا ارزیابی و بررسی استخوان موجود و روش‌های بازسازی مهم‌ترین موضوع در درمان موفق ایمپلنت است که ابتدا باید بستر ایمپلنت آماده شود.
وی  در پایان با اشاره به اینکه ۷۰ – ۸۰ درصد مطالب سمپوزیوم خلیج فارس مربوط به بازسازی بستر ایمپلنت که یکی از مهمت‌رین موارد موفقیت درازمدت ایمپلنت است، اختصاص یافته افزود: سالانه کنگره‌های متعددی در کشورهای مختلف دنیا ارائه می‌شود که حضور در این کنگره‌ها نیازمند صرف زمان و هزینه بسیار بالایی است، ولی متاسفانه برخی از همکاران از کنگره‌های داخلی آنگونه که باید استقبال نمی‌کنند؛ درحالی که این کنگره از نظر سطح علمی، مطابق با کنگره‌های علمی دنیاست که امیدواریم همکاران از مطالب علمی بهره کامل را ببرند.
منبع: ایسنا برچسب ها: بی‌دندانی ، سالمندان ، ایمپلنت

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مست عشق ؛ علیرضا قربانی

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 کیفیت 284

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را
تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را
نفسی یار شرابم نفسی یار کبابم
چو در این دور خرابم چه کنم دور زمان را
ز همه خلق رمیدم ز همه بازرهیدم
نه نهانم نه پدیدم چه کنم کون و مکان را
ز وصال تو خمارم سر مخلوق ندارم
چو تو را صید و شکارم چه کنم تیر و کمان را
چو من اندر تک جویم چه روم آب چه جویم
چه توان گفت چه گویم صفت این جوی روان را
چو نهادم سر هستی چه کشم بار کهی را
چو مرا گرگ شبان شد چه کشم ناز شبان را
چه خوشی عشق چه مستی چو قدح بر کف دستی
خنک آن جا که نشستی خنک آن دیده جان را
ز تو هر ذره جهانی ز تو هر قطره چو جانی
چو ز تو یافت نشانی چه کند نام و نشان را
جهت گوهر فایق به تک بحر حقایق
چو به سر باید رفتن چه کنم پای دوان را
به سلاح احدی تو ره ما را بزدی تو
همه رختم ستدی تو چه دهم باج ستان را
ز شعاع مه تابان ز خم طره پیچان
دل من شد سبک ای جان بده آن رطل گران را
منگر رنج و بلا را بنگر عشق و ولا را
منگر جور و جفا را بنگر صد نگران را
غم را لطف لقب کن ز غم و درد طرب کن
هم از این خوب طلب کن فرج و امن و امان را
بطلب امن و امان را بگزین گوشه گران را
بشنو راه دهان را مگشا راه دهان را

بازدید 4 مست عشق قطعه‌ای از علیرضا قربانی است که متکی بر یکی از غزلیات دیوان شمس مولانا برای فیلم مست عشق به کارگردانی حسن فتحی، خوانده است. موزیک ویدیویی که متکی بر تصاویر همین فیلم ساخته شده را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • مست عشق ؛ علیرضا قربانی
  • پوکی استخوان چیست؟ + فیلم
  • ایستادن
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • مصدومیت شجاع خلیل زاده پس از برخورد با بازیکن استقلال؛ هشت بخیه و دندانی که شکست!
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران