Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:53:34 GMT

۴۸۱ روستا سیراب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۶۲۶۴

۴۸۱ روستا سیراب می‌شوند

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار شده در دهه فجر در ۴۸۱ روستا و با جمعیتی بیش از ۳۸۴ هزار و ۴۹۳ نفر تامین آب شرب و بهداشتی مردم از طریق حفر و بهسازی چاه وچشمه و قنات (بیش از ۵۰ مورد) در مجموع به ظرفیت ۶۵۶ لیتر درثانیه، صورت گیرید.

علی اصغر قانع در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص طرح ها و پروژه های قابل بهره برداری در دهه فجر سال ۱۳۹۶ در خش آب روستایی، عنوان کرد: بر اساس این طرح مقرر شده مخازن ذخیره آب به ظرفیت  ۵۱ هزار و ۸۷۰ متر مکعب و ۴۹۶ کیلومتر خطوط انتقال آب احداث شود، همچنین توسعه ۳۷۹ کیلومتر شبکه توزیع، اصلاح و بازسازی ۱۶۱ کیلومتر شبکه توزیع آب و احداث ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۴۴۶ لیتر درثانیه در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی مجموع اعتباری که برای اجرای این عملیات از منابع دولتی و صندوق توسعه ملی هزینه شده ۶۵۷۹ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به پروژه های بخش آب شهری گفت:تامین آب شرب بهداشتی از طریق حفر و تجهیز ۶۷ حلقه چاه با ظرفیت ۲۰۴۰ لیتر درثانیه، احداث مخازن ذخیره به ظرفیت  ۱۰۲۱۰۰ مترمکعب، اجرای ۱۱۷.۹ کیلومتر خطوط انتقال،  ساخت ۴ واحد تصفیه خانه آب و سامانه نمک زدایی با ظرفیت ۳۶ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز در شهرهای (خمین،  بندرترکمن، سیریک و رأس میدانی) از جمله طرح‌های مودرد نظر است.

 به گفته وی، مجموع اعتبار هزینه شده از منابع دولتی وبخش خصوصی  ۱۹۰۴.۹ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به پروژه  های بخش فاضلاب شهری، اظهار کرد: پروژه های قابل افتتاح ۱۴ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۷۴۱ میلیارد ریال از منابع دولتی، استانی، منابع داخلی شرکت ها و سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: این طرح ها شامل احداث  چهار مدول تصفیه خانه فاضلاب  به ظرفیت  ۲۵ هزار و ۷۴۲ متر مکعب در شبانه روز (در شهرهای رودان، محمودآباد نمونه، خوانسار و بیله سوار) و سه واحد پکیج تصفیه خانه فاضلاب در مساکن مهر شهرهای بهشهر، ساری، فریدونشهر به ظرفیت ۶۲۰ متر مکعب در شبانه روز، اجرای  ۳۲ کیلومتر خط انتقال فاضلاب، اجرای ۴۲۰  کیلومتر شبکه  فاضلاب است.

وی ادامه داد: در بخش فاضلاب روستایی نیز قرار شده عملیات اجرایی چهار طرح فاضلاب روستایی در استان های کهگیلویه و بویراحمد (روستای شوتاور) آذربایجان شرقی (لیقوان)، کردستان (حسین آباد)، سمنان (کلاته رودبار) با اعتباری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد ریال افتتاح شود.

وی اظهار کرد: عملیات اجرا شده در این طرح ها مجموعاً شامل ۵۷ کیلومتر شبکه جمع آوری و خط انتقال فاضلاب، چهار واحد تصفیه خانه به ظرفیت ۲۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم

یاسر اکبریان با اشاره به اینکه اولویت مهم دولت سیزدهم رفع محرومیت است، اظهارکرد: تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در راستای رفع محرومیت است‌
به گفته وی با توجه به اهتمام دولت سیزدهم در آبرسانی به روستا‌های مناطق محروم از ابتدای دولت تا پایان سال گذشته آبرسانی به ۱۶۱ روستا انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: آبرسانی به این تعداد روستا جمعیت ۷۸ هزار نفری را تحت پوشش قرار داده است.
اکبریان با اشاره به اینکه آبرسانی به روستا‌های محروم در قالب جهاد آبرسانی و رفع محرومیت در دست اقدام است، بیان کرد: برنامه‌ریزی شرکت آب و فاضلاب استان تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • افغانستان حقابه را می دهد؟