Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@23:38:15 GMT

ورزشکارانی که درگیر سرطان شدند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۶۶۰۳

ورزشکارانی که درگیر سرطان شدند

به گزارش  خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سرطان بیماری است که امروزه دامنگیر‌ خیلی از افراد شده است اما در این میان خیلی‌ها که به خاطر سرطان جان خود را از دست داده‌اند به دلیل شهرتشان هرگز از یاد نمی‌روند و خیلی‌ها هم مبارزه مقابل این بیماری را به تسلیم شدن بی قید و شرط ترجیح می‌دهند و تا آخرین نفس امید به شکست دادنش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به ورزشکارانی‌ می‌پردازیم که سرطان آنها را از پای درآورد و یادش را برای همیشه در ذهن‌ها حک کرد و ور‌زشکارانی که باقدرت مقابل این بیماری مهلک ایستادند و به زندگی طبیعی خود ادامه دادند.

 غلام‌حسین مظلو‌می پیشکسوت فوتبال یکی از ورز‌شکارانی بود که به اثر بیماری سرطان‌ معده از دنیا رفت او که به سر طلایی فوتبال ایران مشهور بود، مدت ها‌ با این بیماری دست و پنجه نرم کرد اما سرانجام در سن 65 سالگی چشم از دنیا فرو بست.

حسین معدنی مربی جوان خوش اخلاق تیم والیبال کشورمان از دیگر ورز‌شکارانی بود که بر اثر سرطان پانکراس جامعه ورزشی را غمگین ساخت.

ناصر حجازی پیشکسوت فوتبال کشورمان پس از تحمل مدت‌ها رنج ناشی از بیماری سرطان ریه دار فانی را وداع گفت او به عنوان بزرگترین‌ اسطوره باشگاه استقلال شناخته می‌شود.

منصور پور حیدری پدر تیم استقلال و پر‌افتخارترین مربی این تیم پس از مبارزه با سرطان ریه درگذشت.

 بابک معصومی کاپیتان سابق تیم ملی فوتسا‌ل کشورمان مدت‌ 2 سال با بیماری سرطان خون دست و پنجه نرم می‌کرد و ناگهان مطبوعات خبر درگذشت او را منتشر کردند اما بعضی از رسانه‌ها می‌گویند که او به دلیل سقوط‌ از یک چهار پایه به بیمارستان رفت و در اثر سکته مغزی درگذشت اما بعضی‌ها هم علت مرگ را بیماری سرطان اعلام کردند.

منوچهر واحدی نویسنده با سابقه‌ مطبوعات ورزشی با سابقه مدیر یت تیم‌های پایه فوتبال سایپا‌ بعد از ماه‌ها مبارزه با سرطان در نهایت در سن 57 سالگی درگذشت.

در بین ورزشکاران خارجی نیز د‌یتر اکشتا‌ین ستاره سابق تیم ملی آلمان از 37 سالگی با سرطان مبارزه می‌کرد اما در نهایت تا 46 سالگی دوام نیاورد.

تیتو ویلانوا سرمربی‌ سابق بارسلونا اهل اسپانیا هم در اثر سرطان غدد بزاقی درگذشت او یک بار در سال 2011 برای در آوردن غده سرطانی از گلویش تحت عمل جراحی قرار گرفت و بارها برای معالجه به آمریکا رفت وی در نهایت در 45 سالگی دار فانی را وداع گفت.

اریک شاتو شناگر آمریکایی درست یک هفته قبل از بازی‌های المپیک 2008 پکن متوجه بیماری سرطانی اش شد اما این موضوع او را از پای در نیاورد و با قدرت به پکن رفت و تا مرحله نهایی شنای 200 متر پیش رفت.

لانس‌ آرمسترانگ‌ دوچرخه‌سوار پر افتخار آمریکایی که پس از بالا بردن هفتمین جام قهرمانی، تصمیم به بازنشستگی گرفت .او که به رهبر مبارزه با سرطان لقب گرفته ،پیروزی و غلبه بر بیماری سرطان را مهم‌تر از پیروزی در مسابقات‌ دوچرخه‌سواری می‌داند.

اریک‌ آبید‌‌ال فوتبالیست فرانسوی در اوج زمان حرفه‌ای‌اش سرطان کبد دچار شد اما این بیماری پایان زندگی این فوتبالیست‌ نبود او با قدرت با بیماری مبارزه کرد و حتی مدتی از رقابت‌ها دور بود اما سرانجام با شکست بیماری‌اش به رقابت بازگشت‌.

النورا لو بیانکو ستاره تیم والیبال بانوان گالاتاسارای ترکیه و کاپیتان تیم ملی ایتالیا در سال 2010 به سرطان سینه مبتلا شد اما به سرعت تحت معالجه قرار گرفت و به سالن های والیبال بازگشت.

چاک پاگانو مربی تیم ایندیانا پلیس لیگ NLF نیز در همان هفته های نخست مربیگری اش در این تیم دچار سرطان شد و بازیکنانش به نشان حمایت از مربیشان موهای خود را تراشیدند.

پاگانو در هفته های آخر فصل دوباره روی نیمکت مربیگری این تیم نشست.

لودمیلا انکوییست قهرمان المپیک 96 آتلانتا در دوی 100 متر با مانع در سال 1999 به سرطان سینه مبتلا شد و پس از عمل جراحی به رقابت ها باز گشت و موفق به کسب مدال برنز قهرمانی جهان سال 2000 شد.

خوزه مولینا دروازه بان باشگاه دپورتیوو لاکرونیا هم پس از گذراندن دوره های شیمی درمانی سلامت خود را به دست آورد و اکنون مشغول مربیگری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آنها است.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم‌ غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذاهای سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

منبع: upi

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901451

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رضا شیخی درگذشت
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • رهبر ارکستر ملی موسیقی اصفهان درگذشت