Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج – استاندار کردستان با اشاره به محدود بودن اعتبارات دولتی بخش اشتغال، گفت: اعتبارات دولتی به تنهایی مشکل اشتغال کردستان را حل نمی کند و این بخش نیازمند حضور بخش خصوصی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در نشست هم‌اندیشی توسعه اقتصادی استان با تاکید بر اینکه حتما با اعتبارات دولتی اشتغال قابل توجهی ایجاد نخواهد شد، خواستار مشارکت گسترده‌ی بخش خصوصی در امر سرمایه‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت های بالای استان کردستان در حوزه های مختلف، گفت: ضرورت دارد شرکت‌های سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، گردشگری و باز گانی ایجاد شود.

وی تشکیل کمیته‌هایی برای بررسی و امکان سنجی در این خصوص را نیز یادآوری کرد و گفت: در این کمیته‌ها بخش دولتی باید کمترین دخالت را داشته باشد و تنها مدیران بخش مربوطه به عنوان یک عضو برای همفکری و تسهیل امور حضور خواهند داشت.

مرادنیا با اشاره به لزوم مشارکت بهتر بخش خصوصی در مسیر توسعه پایدار استان کردستان، ادامه داد: ما به دنبال ایجاد کمیته‌های جدید در تشکیلات دولتی نیستیم و باید بخش خصوصی و فعالان اقتصادی خود امور را در دست داشته و مدیریت کنند.

استاندار کردستان ایجاد اعتماد دو طرفه میان بخش خصوصی و دولت را مرتفع کننده مشکلات و بروکراسی‌های اداری دانست و گفت: نمونه‌های موفق تشکیل این نوع کمیته‌ها و شرکت‌های سرمایه گذاری در استان‌هایی نظیر کرمان، یزد، فارس و بعضی استان‌های دیگر وجود دارد که امیدواریم در کردستان نیز تحقق پیدا کند.

وی با بیان اینکه من به عنوان مدیر عالی دولت در کردستان همراه و حامی بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران هستم، افزود: هر مدیری که در امر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان مانع تراشی کند بدون هیچ تعارفی از چرخه مدیریت استان کنار گذاشته خواهد شد.

مرادنیا فعالان اقتصادی را به پرهیز از طرح مشکلات گذشته و ایجاد افق جدید در چشم انداز فعالیت‌های آتی فراخواند و ادامه داد: همه ما باید به این موضوع فکر کنیم که چگونه می‌توانیم هم از ظرفیت‌های استان و هم از سرمایه‌های داخل و خارج کشور برای توسعه کردستان بهره ببریم.

مقام عالی دولت در کردستان با اشاره به اینکه در آینده از محل ایجاد صنایعی چون پتروشیمی و فولاد مشاغلی ایجاد خواهد شد گفت: میزان اشتغال آفرینی این صنایع خیلی زیاد نیست و با جمعیت بیکار ۹۰ هزار نفری در کردستان حتما باید به فکر جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و تبدیل سرمایه‌های آنان به کار و تولید برای استان باشیم.

مرادنیا در ادامه بخش خصوصی را مسئول تزریق روحیه امید به جامعه توصیف کرد و گفت: ما نیز به عنوان بخش دولتی تلاش می‌کنیم علاوه بر تامین زیرساخت‌ها، خواسته‌ها و مطالبات جدی استان را از تهران پیگیری و به نتیجه برسانیم.

در جریان برگزاری این نشست شماری از مدیران و مسئولان استان کردستان نیز حضور داشتند و جمعی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان نیز به بیان مشکلات و کاستی های موجود پرداخته و خواستار حمایت بیشتر دولت از بخش خصوصی در این استان شدند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی